Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFORMATYK, CZY MASZYNISTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nie wiedzą, a gadają.

Ja miałem okazję być w klasie na maszynistę, ja się tym nie interesuję, więc dla mnie to było strasznie nudne.

Wiem, że jest zapotrzebowanie, niewiele osób idzie w tym kierunku, każdy pisze informatyk, gdzie połowa ludzi tam idzie.

Proszę Cię, upada? Nie rozśmieszaj mnie. Może jeszcze powiesz, że już niedługo nie będzie tego zawodu.

Ale o czym ty człowieku mówisz ? Wystarczy spojrzeć na długi stan kolei państwowych. Następuje prywatyzacja i masowe zwolnienia. 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Bo nie wiedzą, a gadają.

Ja miałem okazję być w klasie na maszynistę, ja się tym nie interesuję, więc dla mnie to było strasznie nudne.

Wiem, że jest zapotrzebowanie, niewiele osób idzie w tym kierunku, każdy pisze informatyk, gdzie połowa ludzi tam idzie.

Proszę Cię, upada? Nie rozśmieszaj mnie. Może jeszcze powiesz, że już niedługo nie będzie tego zawodu.

@ Niedługo nie będzie kolei! Potwierdzone info @1361622928-U485574.pngWojciech-

i za to cię lubię :D

takie informacje mam wlasnie od maszynistów.

@1361622928-U485574.pngWojciech- PKP IC kupili ostatnio kilka nowych taborów, wiec jest dobrze.

Opublikowano

i za to cię lubię :D

takie informacje mam wlasnie od maszynistów.

@1361622928-U485574.pngWojciech- PKP IC kupili ostatnio kilka nowych taborów, wiec jest dobrze.

Jprdl  mówię tak jak jest w mojej okolicy (województwie) 

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Jprdl mówię tak jak jest w mojej okolicy (województwie)

Z jakiego woj jestes ?

Po za tym, spolka dziala na terenie calej polski :P

Opublikowano

Z jakiego woj jestes ?

Po za tym, spolka dziala na terenie calej polski :P

Małopolska, wiele stacji zostało pozamykanych.

Opublikowano

Małopolska, wiele stacji zostało pozamykanych.

Ja dolnyslask i jak na razie powstaje wiele nowych polaczen, dworce są remontowane. Żyć nie umierać. Moim zdaniem jest dobrze, albo sie nie znam.
Opublikowano

Ja dolnyslask i jak na razie powstaje wiele nowych polaczen, dworce są remontowane. Żyć nie umierać. Moim zdaniem jest dobrze, albo sie nie znam.

To jest paradoks w małopolsce są zamykane stacje a na śląsku otwietane.

Opublikowano

To jest paradoks w małopolsce są zamykane stacje a na śląsku otwietane.

no widzisz Dlatego dla mnie warto.
Opublikowano

w dzisiejszych czasach tylko i wylacznie informatyk

no i o to chodzi.

jest pelno ludzi, którzy są informatykami :p

Opublikowano

@up Idziesz na informatyka bo chcesz naprawiać kompy? Zaraz padne ze śmiechu ^_^

Jak idziesz na informatyka to licz się ze sporą ilością matematyki w Tech., dodatkowo bez praktycznej wiedzy to ani rusz :P Co ciekawe, większość informatyków to gimby, które najpierw umieją ledwo włączyć PC i ew. zainstalować system, a potem dziwią się, że nie ma pracy xD

Idź na maszynistę, szybkie koleje i modernizacja to przyszłość. Jest to również praca wyjątkowa w pozytywnym brzmieniu. ;)

Opublikowano

np bedzie naprawiac pc, jak bedzie robic w jakims sklepie komputerowym zalozmy bedzie je skladac co kolwiek zawsze hajs jest. gimby, gimby tu nie ma mowy o kims kto sie nazywa informatykiem w wieku 16 lat tylko 20+

Opublikowano

np bedzie naprawiac pc, jak bedzie robic w jakims sklepie komputerowym zalozmy bedzie je skladac co kolwiek zawsze hajs jest. gimby, gimby tu nie ma mowy o kims kto sie nazywa informatykiem w wieku 16 lat tylko 20+

Taaa i to jest esencja życia.... pracować w sklepie i składać PC (to bez technikum może robić) 

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.j

Opublikowano

no moze bo w technikum i tak sie niczego nie nauczy ;) myslisz ze informatyk malo zarobi siedzac w sklepie skladajac pc, naprawiajac? ty chyba nie myslisz. nie narobi sie a kasa bedzie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...