Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client Aline2 [800mb !]

LikeWeed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło było by zobaczyć clienta na jakimś lepszym serwerze. ;) Jeśli będziesz/będziecie chcieli dodatki/update to proszę pisać, mam troszke czasu więc mogę coś kombinować :)

Jakbyś mógł to podrzuć tego interface ;)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jeszcze problem Weed, gdy sobie wejde do gry, pochodzę z 20 sekund i wywala mnie do logowania. Syserr puste. Wina binki?

a jednak coś jest, może to związne z tym:

0505 16:20:35380 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010).  Automatic conversion will be attempted.

@LikeWeed

To błąd granny2.dll, wątpie żeby to przez to wyrzucało cie do logowania. ;)

Jakbyś mógł to podrzuć tego interface ;)

Już wrzucam ;)

https://mega.co.nz/#!nNcERZRT!hx4FYfGPiRH5e1MzGOdvQjK3QdTXg5oiQRZkKjNNmwE

Skanu nie wrzucam bo pliki z clienta :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

W jaki pliku w jest znaczek gm locale_pl nie ma w pack.

W root, tam masz całe locale.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jak coś napisze na wołaj to jakby tekst który napisałem nie znika. I jak wcisnę na (szept) to wywala mi clienta. Szept wogóle nie działa mi.

Opublikowano

Jak coś napisze na wołaj to jakby tekst który napisałem nie znika. I jak wcisnę na (szept) to wywala mi clienta. Szept wogóle nie działa mi.

Z tym czatem to już każdy tak ma, też szukam rozwiązania, a z szeptem jeszcze nie sprawdzałem, dzięki za info.

Klient spoko, mi działa, zna ktoś może rozwiązanie tego czatu lub szeptu?

Opublikowano

Z tym czatem to już każdy tak ma, też szukam rozwiązania, a z szeptem jeszcze nie sprawdzałem, dzięki za info.

Klient spoko, mi działa, zna ktoś może rozwiązanie tego czatu lub szeptu?

Co wy gadacie, mi czat i szept działa normalnie, a skoro szept wam nie działa to pliki w roocie.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Co wy gadacie, mi czat i szept działa normalnie, a skoro szept wam nie działa to pliki w roocie.

Zagraj sobie na plikach Aline i klientach jego pokroju, nawet na Aline przed wyłączeniem był już ten bug, whatever to jest to dzięki, z innego klienta też zadziała? @LikeWeed

Opublikowano

no niestety nie wiedziałem o tym bugu bo moja skarbnica była biedna. Ogólnie to client robiony z plików terenzo v3 więc napewno zadziała :3

nlcEZxg.png

Opublikowano

no niestety nie wiedziałem o tym bugu bo moja skarbnica była biedna. Ogólnie to client robiony z plików terenzo v3 więc napewno zadziała :3

Czat działa w 80%. xD

http://prntscr.com/3in4np

Dodałem uichat.py czy jakos tak z terenzo i nie widac nicku:v

@LikeWeed

Opublikowano

Już wolę z tego 1,6 gb robić :P

Tutaj nawet map nie ma...

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

U mnie dalej nie widać nicku jakiś diff potrzebny :(

U mnie też nie. Co z tymi mapami jest nie tak?

Faktycznie mapy nie działają, lipa trochę. :c

Opublikowano

"Nie możesz stworzyć postaci" Ktoś wie o co chodzi?

Tak, napraw sobie tabelki w player..

logo8.png

Niedługo...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widziałem że jest troszkę bugów na tym cliencie za co bardzo wszystkich przepraszam. Kolejne clienty będą bardziej dopracowane. ;) niedługo client 40k ;)

powiedź kiedy ten client dokładnie będzie ? 4k  Nie znoszę 3k zawsze jakieś błędy z nim są,

Opublikowano

powiedź kiedy ten client dokładnie będzie ? 4k  Nie znoszę 3k zawsze jakieś błędy z nim są,

Ciężko mi powiedzieć bo zasilacz przy kompie mi zdechł a na naprawe się nie zanosi z powodu braku środków. :/

Publikacja może potrwać nawet 2 tygodnie. ale postaram się coś zrobić żeby był jak najszybciej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...