Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client Aline2 [800mb !]

LikeWeed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie..

Nie chce mi się rozpisywać bo godzina późna..

https://mega.co.nz/#!6QVgjSwZ!IdGweXKE1xS8UGpqwaeSkZRCVuNfnT8zPo3Gd-7QLjk

xt-ydvtzccibguycsiswwrh.jpg

Client działający w 100%.

Moderatorze ! Bądź tak dobry i zdejmij kilka % za wykonaną prace. Dziękuje :)

Co do

post-535026-0-43033200-1399302677_thumb.

http://www.mpcforum.pl/topic/1092150-jak-postawic-serwer-na-plikach-alinemt2pl/
Na samym dole lub:

Szukamy w exekach: 

1215955355

Zmieniamy na 

1215955321

Mogłem zapomnieć zmienić to :)

nlcEZxg.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wywalanie c++ tez naprawiles ze mowisz ze 100% sprawny?

Wydaje mi się że to była wina binki. Ja dałem nowe których sam używam i które nigdy mi nie szwankowały :p

nlcEZxg.png

Opublikowano

Wydaje mi się że to była wina binki. Ja dałem nowe których sam używam i które nigdy mi nie szwankowały :P

binka ma mało do tego co najwyżej możesz aktywować logi .

A problem na tym kliencie pewnie dalej został ^^

Opublikowano

Client bardzo fajny jednak ciekawi mnie czy epack nie rozwalił połowy spakowanych plików(ma to w zwyczaju).Wbij na gg parówo.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFighterMasa w czym kurwa problem?nie chcesz wnieść nic sensownego do tematu to sie nie odzywaj.

Zrobiłem ;d

1215955321 zamieniamy na 1215955355 nie na odwrót :D

Teraz problem... nie moge wpisywać komend jaki wpisze np. /i to sie mi wyswietla na chacie a nie czyta jako komende :>

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFighterMasa w czym kurwa problem?nie chcesz wnieść nic sensownego do tematu to sie nie odzywaj.

Zrobiłem ;d

Teraz problem... nie moge wpisywać komend jaki wpisze np. /i to sie mi wyswietla na chacie a nie czyta jako komende :>

Ponieważ musisz sobie dać przedrostek do nicku: [HA]Nick wtedy ci zadziałają.

A ja nie moge pobrać w mega.co.nz, zawiesza mi sie i w nieskończoność ładuje..

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Wydaje mi się że to była wina binki. Ja dałem nowe których sam używam i które nigdy mi nie szwankowały :P

Binka ma po prostu ograniczoną ilość pamięci, jeżeli ją przekroczysz to wywala Ci błąd.

W większości jest on spowodowany niedziałającymi modelami, teksturami, etc.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Z tą mi też nie działa, gdy wklejam link to po chwili na czerwono mi pisze "ERROR" obok linku..

Jest jakiś błąd z mega bo ja z kolegą nawet wejść nie możemy. Musisz poczekać :)

Binka ma po prostu ograniczoną ilość pamięci, jeżeli ją przekroczysz to wywala Ci błąd.

W większości jest on spowodowany niedziałającymi modelami, teksturami, etc.

Dzięki bardzo za info :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Zrobiłem ;d

i właśnie takie ścierwo jak Ty bierze się za robote serwera po czym go krzywdzi bo nawet nie umie odpalić serwer na robionym przez siebie kliencie :))))))

hahahahahhaha

zwykłe kurwisko co zszarganą ma opinie :)\

BARDZO FAJNY NOWOCZESNY KOZACKI KLIENT ! wszystko działa jak nalezy !!

Opublikowano

Nie kłóćcie się jeśli możecie. Udostępniłem clienta po to żebyście nie musieli bawić się tym zaśmieconym gównem od Sheili a nie po to żebyście mieli się gdzie kłócić. Polecam załatwić to na pw :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Fajnie,że udostępniłeś klienta oczyszczonego dobra robota  :)

PS można wiedzieć jaki to interface ? 

Opublikowano

Fajnie,że udostępniłeś klienta oczyszczonego dobra robota  :)

PS można wiedzieć jaki to interface ? 

Nie pamiętam jego dokładnej nazwy ale jak chcesz to moge ci podrzucić :p

Okej, sprawdziłem wszystko działa, masz like Weed :]

A dzięki dzięki ;)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Pobrałem go i nawet nieźle się spisuje jeszcze tylko zwiększę limit przydzielanej pamięci dla binki i będzie można coś postawić może na aline( nie gówno które padnie po 3 sekundach od startu )

Opublikowano

Pobrałem go i nawet nieźle się spisuje jeszcze tylko zwiększę limit przydzielanej pamięci dla binki i będzie można coś postawić może na aline( nie gówno które padnie po 3 sekundach od startu )

Miło było by zobaczyć clienta na jakimś lepszym serwerze. ;) Jeśli będziesz/będziecie chcieli dodatki/update to proszę pisać, mam troszke czasu więc mogę coś kombinować :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Jest jeszcze problem Weed, gdy sobie wejde do gry, pochodzę z 20 sekund i wywala mnie do logowania. Syserr puste. Wina binki?

a jednak coś jest, może to związne z tym:

0505 16:20:35380 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file_info.cpp(145): File has run-time type tag of 0x8000000f, which doesn't match this version of Granny (0x80000010).  Automatic conversion will be attempted.

@LikeWeed

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...