Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz a zabezpieczenia ;D

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zabezpieczav sie na hardcore aby nikt mnie nie znalazl na x rayu czy jak to sie nazywa? ;D

jesli cos sle zrobilem sorki jestem nowy xD

jesli macie rady smialo pisac ;)

Opublikowano

No tutaj jest problem. Jeżeli gracz na x-raya to bez większego problemu Cię znajdzie (wystarczy, że na chest-findera) Oprócz zaszywania się głęboko pod ziemia możesz jeszcze (jeżeli są frakcje) żyć spokojnie bez obawy o kradzież bo z claima raczej nic nie podkradnie

tlompc.png

Opublikowano

Ja proponuje zrobić kryjówkę na środku głębokiego morza, oczywiscie przy samym bedrocku  :) W moim przypadku podziałało przez 6 dni ;D

Opublikowano

Tabliczki tak jak i deski i wiele innych bloków są widoczne przez x-raya. Moim zdaniem dobry jest pomysł kolegi od morza :D Sam na to nie wpadłem, będzie trzeba wypróbować :P

tlompc.png

Opublikowano

Dobrym sposobem jest zalanie się lava, tj. całe swoje pomieszczenie odgórnie zalać lavą.

(xrey widzi lave, pewnie pomyśli że to jakieś źródełko)

Opublikowano

Niestety ale wszystkie wasze pomysły działają tylko w przypadku zwykłego x-ray'a. Zaawansowane cheaty takie jak "WeepCraft", "Nodus", "Hazuni" itp. mają wiele udogodnień typu wyszukiwanie graczy, ustawienia X-ray'a i nie tylko. Moim zdaniem gracze posiadający te mody mogą znaleźć co chcą i kiedy chcą. Nie ma przed tym ucieczki (testowałem). Pozdrowienia dla twórców...

Opublikowano

Niestety ale wszystkie wasze pomysły działają tylko w przypadku zwykłego x-ray'a. Zaawansowane cheaty takie jak "WeepCraft", "Nodus", "Hazuni" itp. mają wiele udogodnień typu wyszukiwanie graczy, ustawienia X-ray'a i nie tylko. Moim zdaniem gracze posiadający te mody mogą znaleźć co chcą i kiedy chcą. Nie ma przed tym ucieczki (testowałem). Pozdrowienia dla twórców...

Czyli zawsze jakis kretyn za przeproszeniem musi zepsuc dobra rozgrywke ech..

Temat mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...