Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ashion.pl [Dedyk] [Medium]

Savien

Chcecie 6/7 na serwerze?  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie 6/7 na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja na o2 nie musialem nawet czekac 

Również na o2 sprawdzałem i w mniej niż sekunde doszedł mail.

Zaraz aktywuję.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Skoro dajecie 30 min na pobranie to mozna wiedziec ile ten client bedzie wazył? 600mb?._.

+ beda problemy u niektorych z mega.co, a z innych wolno sciaga, tak wiec nie oczekuj wielu osob na starcie

Opublikowano

Skoro dajecie 30 min na pobranie to mozna wiedziec ile ten client bedzie wazył? 600mb?._.

Klient waży około 800mb. 

Ile potrzebujecie czasu na pobranie ?

Gdzieś 16:50 będzie.

Wiem, nie przewidziałem tego ;/

r3ePj8E.png

Opublikowano

Klient waży około 800mb. 

Ty myslisz ze kazdy ma internet 10mbs? .___.

@top: Ja zdaze pobrac ale nw jak inni.

Opublikowano

Mnie wystarczy jakieś 5-7 minut, jednak wielu graczy nie zdąży pobrać nawet w kilkadziesiąt.

Klient powinien być dużo wcześniej.

Opublikowano

Mnie wystarczy jakieś 5-7 minut, jednak wielu graczy nie zdąży pobrać nawet w kilkadziesiąt.

Klient powinien być dużo wcześniej.

No to 17:30 będzie okej ?

r3ePj8E.png

Opublikowano

Klient waży około 800mb. 

Wiem, nie przewidziałem tego ;/

800 mb to akurat na 20- 30min przy necie 4mb

Opublikowano

No to 17:30 będzie okej ?

Nie... startujcie o tej godzinie co bylo mowione ..

Opublikowano

Tak z innej beczki. Czy na mapach +100 będzie potrzebny buff? Czy np. exp bez buffa będzie komfortowy, czy trzeba będzie go raczej zrobić?

Grałem na mediumach, na których z perfect eq na daną mapę, nawet WPekiem, bez buffa padało się na kilku grupach.

Opublikowano

Jezu co sie stanie jak nie bedziecie na starcie? bylo juz milion razy przekladane wiec nie przekladajcie juz...

Opublikowano

@2x Up, bez przesady, nie można aż tak tego przeciągać. Poza tym 15 minut nikogo nie zbawi, chyba, że masz w planach szybkie wbijanie się w topkę.

Opublikowano

Jezu co sie stanie jak nie bedziecie na starcie? bylo juz milion razy przekladane wiec nie przekladajcie juz...

na 17:30 sie wyrobie, ale inni tez chcieli by sprobowac być w tej pierwszej 150 graczy. Jak myslisz tylko o sobie to już mozesz stad isc, myśle, że nikt nie chcialby miec takich jak ty u siebie na serwerze. A i tak na marginesie nie zapominaj, że to tylko gra, a przedluzenie startu o 20- 30 min nie zakonczy twojego zycia, chybaz ze bys sie powiesił, ale to juz inna sprawa.

Opublikowano

na 17:30 sie wyrobie, ale inni tez chcieli by sprobowac być w tej pierwszej 150 graczy. Jak myslisz tylko o sobie to już mozesz stad isc, myśle, że nikt nie chcialby miec takich jak ty u siebie na serwerze. A i tak na marginesie nie zapominaj, że to tylko gra, a przedluzenie startu o 20- 30 min nie zakonczy twojego zycia, chybaz ze bys sie powiesił, ale to juz inna sprawa.

Bez spin. Staramy się aby każdy miał jak najrówniejsze szanse ;)

Start 17:30, tym bardziej że prędkość uploadu skacze jak pokręcona.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Bez spin. Staramy się aby każdy miał jak najrówniejsze szanse ;)

Start 17:30, tym bardziej że prędkość uploadu skacze jak pokręcona.

Nie spinam sie, jestem calkowicie spokojny. Staracie sie zeby kazdy mial rowne szanse, no tak, tylko ze client bedzie pewnie o 17 albo pozniej i co to jest 20 min na sciagniecie?

Opublikowano

Nie spinam sie, jestem calkowicie spokojny. Staracie sie zeby kazdy mial rowne szanse, no tak, tylko ze client bedzie pewnie o 17 albo pozniej i co to jest 20 min na sciagniecie?

Nie jest to odemnie zależne niestety. Strasznie prędkość skacze i nie jestem w stanie dokładnie przewidzieć.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Gdyby administracja miała dostosować się do każdego, serwer nigdy by nie wystartował. Wielu ludzi pracuje, to za nimi też trzeba poczekać?

Opublikowano

Gdyby administracja miała dostosować się do każdego, serwer nigdy by nie wystartował. Wielu ludzi pracuje, to za nimi też trzeba poczekać?

W tej sytuacji administracja powinna dostosowac sie do wiekszosci, a nie do kilku osob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...