Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział Tales Runner

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym aby na forum powstał nowy dział do gry Tales Runner. Gra została reaktywowana  w 2014 roku niedawno i jest poprostu świetna. Nowy gatunek mmorpg jakim jest runner/parkour. Na roznych mapach od 8 do 30 graczy sciagaja sie do mety druzynowo lub  odzielnie. W grze mamy pelno rzeczy dla naszej postaci. Mamy rozne klasy postaci ktore kupujemy za pieniadze za nasze wygrane. Wbijamy tez swoj level postaci i rozne rangi mamy. Moglbym zostac kiedem bo mam troche pomyslow na tutoriale itp. 

ss:

TalesRunner-Lobby.jpg

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie jest to niepotrzebne. Pewnie 1 post na 2 dni by się w takim dziale ukazywał. NIE

To przepraszam, na chuj są robione działy testowe?

Tak.

Opublikowano

Jako dział testowy - można spróbować.

Jestem na tak.

Opublikowano

Na nie.

Moglbym zostac kiedem bo mam troche pomyslow na tutoriale itp.

Tym zdaniem mi powiedziałeś, że chcesz by ten dział powstał tylko po to byś miał rangę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Na nie.

Tym zdaniem mi powiedziałeś, że chcesz by ten dział powstał tylko po to byś miał rangę.

Jeżeli się zna, to czemu nie? Połowa działów, które zostają dodane, nie mają modów. 

Jako dział testowy - tak.

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o tej grze i patrząc na zrzut ekranu uważam, że taki dział nie cieszyłby się zbytnią popularnością.

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o tej grze i patrząc na zrzut ekranu uważam, że taki dział nie cieszyłby się zbytnią popularnością.

To samo zdanie.

Na nie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Również tak myślę.

Na nie.

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...