Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od paru dni widzę ze latają z flyf hack od 30 minut spr wszystkie znane forum i znalazłem na mpgh włączyłem tak jak mówią i nie chce mi działać mam kompa xp:

Name proces:Engina.exe

Name dll: FLYhackBy[MPGH]Hejsan1.dll

Incjet

open combat arms

go the room and please klick space

;/ noi nie działa a pisze że działa zresztą od paru dni widać ;/

(żaden hack który ja odpalam sam nieida jak sa hacki które np wystarczy otworzyć i później gre chodzą)

Kiedyś manual incjetor nie sprawiał trudność lecz teraz mam z tym kłopot a zresztą nie że nie umiem włączyć tylko nie chce żaden iść a pisze suces full czyli idzie nie wiem może incjetor zły albo po uptade ale to już nie latali by z flyff hack spr z ghbys i gordon niema tam flyff hack albo nowa str albo nie chce mi pójść

(Nie che dedac na trybach na flagi albo pro tylko na quart bo chce forsę bo usuneli deubg a na super knife daja mi kicka a grąćz debilami co jak pilnuje 1 strone to stoją koło drzwi i czekaja aż się otworzom jak fuksem spadnie na dół zoombie to nie chcą wpuścić ;/ (nie u wszystkich tak jest)

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<