Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TMk0dEs.gif

Pewnie pamiętasz te czasy, kiedy na większości serwerów mogłeś zagrać na trybie freebuild, niestety te czasy już minęły.

Tak było właśnie kiedyś, teraz aby znaleźć dobry, prawdziwy FB trzeba się sporo naszukać.

Po wielu przemyśleniach stara ekipa prowadząca niegdyś wiele serwerów MC postanawia wrócić i otworzyć nowy serwer, jak za starych czasów - MicroMars.

Nie musicie się o nic martwić - administracja z bardzo dużym doświadczeniem jeśli chodzi o takie serwery o wszystko zadba.

Codziennie będzie wiele organizowanych eventów, minimum jeden moderator aktywny w każdym momencie.

Serwer wystartował! ;)

6S7QIaJ.gif

IP: MicroMars.maxcraft.pl

Wersja: 1.7.5

Rodzaj: Freebuild

PvP: Włączone tylko w arenie PvP

Sloty: 100

Whitelista: Off

Premium: Off

Potwory: On
Zwierzęta: On

image.png

Sc0uSia.gif

Pomyślisz sobie... "a, kolejna próba zrobienia byle jakiego freebuilda, zrobię domek i nie będzie co robić".

Nie, nie tak szybko! Dzięki odpowiedniej ilości pluginów dopasowanych dobrze do serwera gra u nas nie znudzi się tak szybko.

al-iqaejyjewaehdcbaqnxj.jpg

Zamiast OtherDrops - Orebfuscator! Surowce wypadają normalnie!

Aktualnie na serwerze są takie pluginy i na pewno z dnia na dzień ich liczba będzie wzrastać!

Możesz śmiało grać na MobArenie autorskimi klasami i zdobywać ze znajomymi kolejne nagrody.

Budować mieszkania, brać udział w konkursach na najładniejszą działkę i wiele, wiele więcej!

Turnieje spleef, przechodzenie parkourów, codzienne eventy? To nie problem, wszystko znajdziesz u nas!

NjMW3Hi.gif

my-ixzfnlepndfbhuogfbco.jpg

eifcklpaxgeypkwpnqwn.jpg

gclgxmbjkkblznhhlisa.jpg

kjkldpgwltapwievoxbc.jpg

lfqaoadekohvaoqqtdte.jpg

xuttgirkybsvsfwcydoh.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się świetny serwer, taki jakich dawno już nie widziano. Zapraszamy!

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

świetny serwer prowadzony przez ekipę wyraj z którą musisz się zmierzyć ; )

Fajna grafika z generatora, ale wygląda przyjemnie 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Na prawdę świetnie się zapowiada, a niegdyś pamiętam, że na FreeBuildach mogłem przegrać pół dnia. Brakuje mi jeszcze starej ekipy, ale niestety to nie wróci.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na otwarcie! Ruszamy z wielkimi eventami, oraz konkursami! Po prostu nie może Ciebie tam zabraknąć!

*Start już jutro o godzinie 18:00!*
Do zobaczenia na serwerze ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Mam pytanie, czy bedzie drop ze stone czy zwykly?

Drop ze stone, mamy również pod spawnem stoniarki dla lekkiego ułatwienia. ;)

Opublikowano

Drop ze stone, mamy również pod spawnem stoniarki dla lekkiego ułatwienia. ;)

Stoniarki to przesada, zrób automatycznie odnawiające się kopalnie.

Mój nick to SebusPL - Dawaj nagrodę.

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Opublikowano

Fajny serwer ale jedyny - dla mnie to OtherDrops gdyż kiedyś tego pluginu nie było i była WIĘKSZA zabawa ;)

Opublikowano

Fajny serwer ale jedyny - dla mnie to OtherDrops gdyż kiedyś tego pluginu nie było i była WIĘKSZA zabawa ;)

Zgadzam się. Jednak teraz wszyscy używają nodusów i xrayów, a blokowanie x-raya pluginami typu antyxray i inne za bardzo obciąża serwer. Co lepsze - nie zawsze blokuje dobrze, są też texturepacki z rudami i wiele innych sposobów. Możliwe, że z czasem się to zmieni. ;)

Opublikowano

Zgadzam się. Jednak teraz wszyscy używają nodusów i xrayów, a blokowanie x-raya pluginami typu antyxray i inne za bardzo obciąża serwer. Co lepsze - nie zawsze blokuje dobrze, są też texturepacki z rudami i wiele innych sposobów. Możliwe, że z czasem się to zmieni. ;)

o.O ja nie gram już w MC z +6 miechów i (według mnie) same dzieci są ;_;

Ale według mnie powinnien być serwer bez other drops + antyxray (albo autorski) +admin/mod pilnujący który się tepa do graczy ;)

Opublikowano

o.O ja nie gram już w MC z +6 miechów i (według mnie) same dzieci są ;_;

Ale według mnie powinnien być serwer bez other drops + antyxray (albo autorski) +admin/mod pilnujący który się tepa do graczy ;)

Jedyny dobry anty x-ray to Orebfuscator. Jednak lepszy jest OtherDrops, gdyż raz, że AX powoduje niemiłosiernie duże obciążenie, to 2 często się buguje przez co widzimy np. całą ścianę z rud, przez co czasem mamy problemy z wydobyciem. Dla mnie OtherDrops to świetne rozwiązanie mimo wszystko.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Jedyny dobry anty x-ray to Orebfuscator. Jednak lepszy jest OtherDrops, gdyż raz, że AX powoduje niemiłosiernie duże obciążenie, to 2 często się buguje przez co widzimy np. całą ścianę z rud, przez co czasem mamy problemy z wydobyciem. Dla mnie OtherDrops to świetne rozwiązanie mimo wszystko.

No tak lecz nie ma jak kiedyś że się cieszyłeś z diaxa :D

A teraz będzie easy po diaxa a nie jak kiedyś...

Lecz admin podejmie decyzje.

PS.Mój nick: Games

Opublikowano

Ja jestem moderatorem tego servera, więc również mam wpływ.

Ogółem ja wolę OtherDrops też z tego względu, że zawsze mnie irytowało jak wchodziłem do kopalni i była cała przekopana, a dalej pojedyncze tuneliki do rud diamentów (X-ray)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie, nie. Nie ma tak łatwo, ustawiony będzie odpowiedni drop diaxów, że trzeba będzie trochę pokopać. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...