Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-Papierosy - Dyskusja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5.
Piszcie tutaj co sądzicie o E-fajkach, czy macie, lubicie, wkurwiają Was ich użytkownicy, ogólnie Wasze nastawienie do tego tematu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jeżeli o sam fakt chodzi, mimo, że nie pale to wole e-papierosy, nie jebią tak jak dami powiedział, ale wkurwia mnie te palenie w autobusach przez gimbaze i tak dalej...

Opublikowano

Miałem z 3 i wszystkie po paru tygodniach mi się znudziły.

Hajsu się wydaje, jak na zwykłe szlugi (grzałka+olejki).

Elektryki (według mnie) są dla puszczania kółek z pary, albo dla lansu, jak gimby w autobusach palą.

Jedyny plus - nie jebie.

Jedno jest pewne, tym nie rzuci się palenia szlugów.

Opublikowano

Ja e-papierosy traktuję jako uwolnienie się od nałogu palenia papierosów (tych zwykłych).

Ale też jest kijowe.

giphy.gif ­

Specjalista
Opublikowano

Powiem Ci że nw jak to jest  ale jedni mówią że e-papierosa bardziej szkodzi od normalnej fajki a inni mówią że fajka jest bardziej szkodliwa niż e-fajka.

Ja miałem e-fajke i powiem Ci że jeden plus mają,można wymieniać Liquidy lub nawet mieszać,ciekawe smaki wychodzą.

Lecz ja zostaje aktualnie przy zwykłych.

I z tego co słyszałem wprowadzili zakaz palenia e-papierosów w miejscach publiczny,nw czy to prawda czy jak.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Prawdę mówiąc jest to lepsze od papierosów nie szkodzi to aż tak zdrowiu posiadam jedną i wolę ją palić niż zwykłe gdy czuje zapach zwykłych fajek nie dobrze mi się robi .

Liquidy pale 0 tylko dla smaku by sobie zdjąć kilka strzałów ^^ (nie chwale się tak jak większość gimbów że posiada e) bo o to nie chodzi prawda ? ;)

Opublikowano

Kurwicy dostaję jak widzę 15-latki ssące tego pieprzonego drąga w środku tramwaju.

Jeśli nie można palić normalnie w miejscach publicznych, to proszę uprzejmie wypierdalać z tymi ELEKTRONICZNYMI papierosami (Po chuj wszystko skracać? Tak ciężko powiedzieć "elektroniczny", że musi być samo "e"? Tak kurwa ciężko?)

"Bo tańsze", "Bo zdrowsze", "Bo na dłużej starcza". Kurwa mać. Jeśli na normalne palenie nas nie stać albo nie mamy do tego predyspozycji zdrowotnych, lub zwyczajnie boimy się o swoje zdrowie to tego elektronicznego gówna też nie palimy, ok?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Powiem Ci że nw jak to jest  ale jedni mówią że e-papierosa bardziej szkodzi od normalnej fajki a inni mówią że fajka jest bardziej szkodliwa niż e-fajka.

Ja miałem e-fajke i powiem Ci że jeden plus mają,można wymieniać Liquidy lub nawet mieszać,ciekawe smaki wychodzą.

Lecz ja zostaje aktualnie przy zwykłych.

I z tego co słyszałem wprowadzili zakaz palenia e-papierosów w miejscach publiczny,nw czy to prawda czy jak.

Tak, mieli to wprowadzić. Dla mnie jest to bezsensu, co przeszkadza para, nie śmierdzi...

Prawdę mówiąc jest to lepsze od papierosów nie szkodzi to aż tak zdrowiu posiadam jedną i wolę ją palić niż zwykłe gdy czuje zapach zwykłych fajek nie dobrze mi się robi .

Liquidy pale 0 tylko dla smaku by sobie zdjąć kilka strzałów ^^ (nie chwale się tak jak większość gimbów że posiada e) bo o to nie chodzi prawda ? ;)

No wątpię. Liquidy normalnie szkodzą zdrowiu, też są rakotwórcze.

Opublikowano

Jako użytkownik, sam nie przepadam za dziećmi, które to palą w tramwajach, autobusach.

Trzeba umieć zachować się w miejscach publicznych a nie afiszować się z tym gdzie popadnie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dla osób postronnych, które nie palą, a przebywają w naszym towarzystwie na bank lepiej byłoby, gdybyśmy palili e-pety.

• Nie cuchną tak jak zwykłe papierosy,
  • Nie sypie się z nich popiół (wiadomo jak to jest ze szlugami, byle kiedy i byle gdzie się kiepnie przypadkowo),
  • Nie trzeba znosić zapachu z popielniczki.

_____________________________________________________________________________________________________

Ale ja jako osoba paląca papierosy, te zwykłe nie jestem w stanie palić e-petów...

• Nie smakują tak jak bym to sobie wyobrażał,
  • Drapią po gardle,
  • Powodują u mnie chrypkę,
  • Mógłbym to palić non stop, a i tak nie czuje, że zapaliłem.

_____________________________________________________________________________________________________

Osobiście uważam, że najlepszym rozwiązaniem byłoby nie palić wcale, ale jak wiadomo, mądry Polak po szkodzie ;)

Trujmy się dalej  xD

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Ja mam , ale nie pale żeby rzucić, tylko dla przyjemności, po prostu to lubię :) Myślę, że się opłaca kupowac 

Opublikowano

ja mam pale w domu tylko, dobra alternatywa zeby nie wychodzic na balkon, fajke mam jakas randomowa, ale liquid milda mieta high i jest gitara ;]

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

ja mam pale w domu tylko, dobra alternatywa zeby nie wychodzic na balkon, fajke mam jakas randomowa, ale liquid milda mieta high i jest gitara ;]

Dzięki takiej "randomowej" fajce prawie mi spłonęło mieszkanie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

hmm mam juz z tej samej firmy od 3 lat i nie widze zadnej roznicy , pomiedzy nia a mildem :P narazie nic mi nie splonelo.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

hmm mam juz z tej samej firmy od 3 lat i nie widze zadnej roznicy , pomiedzy nia a mildem :P narazie nic mi nie splonelo.

Wyczuwam baterię z napisem "Ego", nie mylę się?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

dokladnie ego set ;] 

ale atomizery mam calkiem inne jeszcze, nie ego nie wiem jakiej firmy nic nie pisze

Opublikowano

Ja paliłem E-papierosa u kolegi. Fajna sprawa, polecam  ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to gówno.Pamiętam jak jechałem autobusem do szkoły z miesiąc temu i jakaś typiara była z e-papiersoem,wszystko było by dobrze,gdyby się zaciągała a nie.Tak mnie to wkurwiało,że gdy wyszliśmy na ten sam przystanek powiedziałem ''Weź ty się kurwa zaciągaj a nie w chuja lecisz'' gościówa spanikowała i poszła dalej xD

Admin Cienia
Opublikowano

Według mnie to kolejny syf, który także ma negatywny wpływ na nasze zdrowie, jedynie “machina“ napędzana przez marketing i chęć zysku handlowców strara się przekonywać, że są “tańsze“, “zdrowsze“ itp.

Odnośnie 15-16 latków palących to np. w środkach komunikacji miejskiej, to wyczywam tu jedynie chęć dziecinnego “szpanu“. Ponieważ wątpię, że są to osoby silnie uzależnione lub walczące z nałogiem nikotynowym, które często szukają “substytutu“ konwencjonalnych papierosów.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...