Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o serwerze AlioS2.

Rex_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie nie ładnie zachowanie załogi. A serwer tak ładnie się zapowiedział. No dzięki za info, przynajmniej wiadomo co się dzieje na serwerze, jaka atmosfera, jaka administracja.

//

Opublikowano

Sin, nie pierwszy raz płakałeś bo coś się stało z Twoimi forami.

Tak samo jak spamiłeś mi codziennie abym kogoś wywalił z neta.

Ta bo kiedyś na prawdę myślałem,ze umiesz wyjebać kogoś z neta lub forum,a teraz jesteś gównem.

~Jeśli ktoś chce SS o nim troche to PW jaki jest na prawdę :)

Opublikowano

hehe ale beka xD jak tam z waszym ts'em ?? bo ostatnio cos sie wysypal :D

Pozdrawiam DejmieN

Ale z ciebie hacker o kurwa wywaliłeś ts3 serwerowego bez zabezpieczeń i bez umiejętności jego stawiania...

Człowieku jebnij sie w ten pusty łeb i wypierdalaj stąd...

Szkoda,że ludzie nie potrafią zrozumieć,że serwer ts3 jest dla graczy,a nie zeby wywalic,bo jak taki kozak jestes to wywal forgame. Strzała.

+ tak jeszcze to twój ts3 pada na strzał (logowanie) z bottera za 250zł (nie jest to gróźba).

@Fisal aka Sevix aka nw kurwa kto jeszcze.

Weź wypierdalaj na hamachi....

Dałem ci dedyka wyjebałes go po 30min 4 razy wpisując komende /etc/rc.d/netif resart ...

Nie ucz mnie co ja mam robić,bo chuja umiesz...

Jedyne co zrobiłeś to to,że pospamiłeś na gg i zrobiłeś 'Zbadaj Element' na forum aliosa... (ogarnieciu wiedza o co chodzi).

Koleś mi kity wciskał obrazkami z painta,że ma gma na serwerzze bez dojścia do bazy...

Ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą,ale to forum mnie wkurwia,bo się dzieje tu patologia...

Nie wiem czy wy to widzicie,czy tylko ja,ale tacy ludzie jak Sevix aka Fisal. i Badar który jest cipką i nic nie umie nie powinni mieć tu wstępu.

Pozdrawiam

Shaggy

Opublikowano

Wszyscy się cieszymy, wyjaśniajcie sobie sprawy na PW, lub zrób lepek ssów i na sygnę w Spoiler.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...