Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o serwerze AlioS2.

Rex_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym przedstawić trochę ssów, które dotyczą technika o nicku Shaggy.

Myślicie pewnie, że serwer ten został zrobiony dobrze, bez bugów i przekrętów?

W takim razie zobaczcie na zachowanie tego człowieka. 

17708843413660589768.jpg

22000470653619083168.jpg

76066003048295806916.jpg

65172364173477665568.jpg

65959912997242142288.jpg

32402090156075549490.jpg

67388947941041430676.jpg

33921421366208670912.jpg

Dziś pod wieczór, pojawi się film, który ma na celu przedstawić przekręty na AlioS2, jak ludzie dostawali itemy w grze.

Dowiecie się jaki jest naprawdę Shaggy, a z tego co wiem, za te obrazy właśnie siedzi bez neta, ale nie wiem w ilu % to jest prawdą.

W każdym bądź razie, dowiecie się całej prawdy o serwerze AlioS2, pod wieczór.

Opublikowano

Dziękuje za miłe słowa.

Serwera i tak nie rozwalicie,bo na reklamy mam dużo pieniędzy,a jest najstabilniejszy.

Screeny przestawiają rozmowy z Damianem i 1 ze mną która pokazuje jak strasze cię łapkami w dół.

Nie no szkoda się patrzeć na to forum nie raz,ale cóż.

Poziom niski był jest i zawsze będzie.

Dowodów 0 nie ma nic na rozdawanie eq bo nigdy nikomu nic nie dałem.

Ciekawy,czy autor tematu bedzie mial odwage pogadać na ts3.

MATEUSZKU TO,ŻE CIĘ WYJEBAŁEM TO NIE MOJA WINA,ALE TWOJA I NIE WCISKAJ LUDZIOM,ŻE ODSZEDŁEŚ SAM,BO NIE MIAŁEŚ NAWET PRAW.

@EDIT

CZEKAM NA SS Z ROZDAWANIA EQ <FACEPLAM>

Pozdrawiam

Shaggy

Opublikowano

Wiem,że serwer ma duże hejty głównie przezemnie (Shaggy).

Moje serwery padały kiedyś jak muchy i z tego jestem znany.

Teraz jest stabilnie i jest ból dupy...

Znajdźcie mi jeden serwer bez afery np. 'Eq na Balmora','Pasy do konta Hikariego na Balantii','Bryłki na Restii'... Wszystko to jedna wielka ściema i nigdy tego nie było tak samo jak tutaj.

Dowody nigdy się nie pojawią,bo ich nie ma ;)

Ani 1 ss nie przestawia niczego konkretnego oprócz 'opierdalania pały damianowi przez mateusza' :P

+ nie wiem co ma moje gg i rozmowy na nim do serwera,ale ok.

Szkoda,że nie macie dowodów bym mial się z czego śmiać.

@EDIT

Jeśli będzie film to pewnie będzie z czasów bashpanelu na serwer(1 dzień) po czym jak każdy wie był reset,więc troszkę ogar,bo ja nawet handlu nikomu nigdy nie dałem na serwerze.

Opublikowano

Dziś wszyscy się dowiedzą, co było na raliosie i aliosie. Zobaczymy, czy "nigdy nikomu nic nie dałeś" - sam SinCerity na raliosie spał na smach, dostawał za forum, jak połowa serwera, koledzy. ;-)

Opublikowano

Dziś wszyscy się dowiedzą, co było na raliosie i aliosie. Zobaczymy, czy "nigdy nikomu nic nie dałeś" - sam SinCerity na raliosie spał na smach, dostawał za forum, jak połowa serwera, koledzy. ;-)

Tak SinCerity dostał smki w ilości około 30.000 (100zł)

Licencja pod forum ipb kosztuje 500zł rocznie...

Na RalioSie są ssy jak oddawałem itemki z is które miały po 0min... Nawet pare osób ci to potwierdzi.

Co do kolegów nikt z mojego otoczenia nie gra w metina,ale ok(oprócz mojego kuzyna który ma 7 lat mogę wbić na ts3,ale on nie gral na raliosie,ani na aliosie).

Nie masz dowodów człowieku...

I nie rozwalaj mi serwera,bo zaraz ja pokaze pare ss na negorie.

Opublikowano

SinCerity nie używa licencji, lecz kodu kluczowego narnii, czyli nulled.

Opublikowano

A skąd ja mam wiedzieć?

Jak coś jest nie tak to zgłoś.

Boże jacy ludzie są głupi...

Dobra winny się tłumaczy,więc elo :P

Ani trochę mnie tym nie ruszyłeś,a normalny gracz zawsze zostaje.

A ty Sevix wypierdalaj na hamachi wpisać etc/rc.d/netif restart jak na Nexorii,która dostałes za darmo i padła po 20min.

Opublikowano

Ulala, to już stare czasy kolego^^ Jeśli chcesz wiedzieć to już od czasów przed RalioS'a tego nie używam. A ty lepiej idź na swojego Tilianka oraz do Dzeka lizać mu duspko tak samo jak i Lenie. W końcu lubisz to robić.Do tego chcesz ss'y jak mi lizałeś dupke za Moda lub Adma na Aliosie? Weź kurwa chłopie pomyśl co ty robisz. Dostawałem na RalioS'ie SM,a ty nie? Chcesz ss jak sapałeś się do mnie żeby Shaggy Ci dał SM,ale on nie rozdawał? Zaczynasz mnie już wkurwiać powoli. Jeśli masz coś do mnie to pisz na GG,a nie sapiesz się na całe MPC jakby kurwa nie wiem. Jeśli chcesz zniszczyć AlioS'a to Ci się nie uda. Nawet jak byś robił lache Mateo 1000 razy dziennie za SS' y co pisał z Shagg'ym. Tyle w temacie.

~Czekam również na filmik ^^

Edit. Oczywiście to jest jego konto i ten post może zostać edytowany przez niego.

Opublikowano

07138487098206657806.jpg

Myślisz, że nie zdążyłem zrobić ss, kiedy siedziałem w acp?

To ss z forum aliosa. ;-)

Opublikowano

07138487098206657806.jpg

Myślisz, że nie zdążyłem zrobić ss, kiedy siedziałem w acp?

To ss z forum aliosa. ;-)

Kolego jaką mam pewność,że to od nas? ^^

~~ Do tego Shaggy nie ma do tego dostępu,a ty jesteś pro elo bonzo hackier i wbiłeś do niego na konto :*

z Tilian.pl to i ja mogłem zrobic c:

Opublikowano

Przed wbiciem na forum miał dostęp do wszystkiego, tak samo jak biegałem sobie jego kontem po m1.

I ten jego badziewny login ''designore'' - hasło rozkminiłem w 20 sekund.

To samo na forum, później ponoć zakodował generatorem.

Ty Sin nie jesteś wcale lepszy, nie pamiętasz jak płakałeś, gdy pobanowałem wszystkich adminów i zabrałem Tobie dostęp?

Prosiłeś mnie abym nic nie ruszał, więc łaskawie nie wypowiadaj się w tej sprawie. ;-)

Edit:

98495359683851230384.jpg

No, beka z typa ↓

41865838009675093672.jpg

Opublikowano

Przed wbiciem na forum miał dostęp do wszystkiego, tak samo jak biegałem sobie jego kontem po m1.

I ten jego badziewny login ''designore'' - hasło rozkminiłem w 20 sekund.

To samo na forum, później ponoć zakodował generatorem.

Ty Sin nie jesteś wcale lepszy, nie pamiętasz jak płakałeś, gdy pobanowałem wszystkich adminów i zabrałem Tobie dostęp?

Prosiłeś mnie abym nic nie ruszał, więc łaskawie nie wypowiadaj się w tej sprawie. ;-)

Daj SS'y xD Sam mówiłeś i mi dupe lizałeś,że forum nic nie ruszysz,a gdy ruszyłeś hackerze bo miałeś passy to tylko Ci o tym przypomniałem :)) Co do zbanowanych kont, to kiedy płakałem? Miałem dziwne myśli,ale dowiedziałem sie już,że ty miałeś passy. Z tego co mi pisałeś również masz passy do navi,czy MYSQL AlioS oraz FTP forum, wiec czemu nic nie ruszasz? Miało latać navi po całym serwerze, a SS nie widać ani jednego. Do tego miałeś mi dać full prawa na moim GM i jakoś ich nie widzę. A kiedy spytałem kiedy mi je dasz to powiedziałeś wieczorem,a nadal ich nie widzę kotku :*

Do tego twoje wypowiedzi wszystkie są napisane fałszywie i tyle.

Opublikowano

Nie grałem na tym serverze, ale mam pytanie co do screenu nr3. Chodzi mi o to OX. Jakim kurna prawem GM mógłbym zbanować za podowanie odpowiedzi? Przecież tego w regulaminie nie ma aż sprawdzałem..

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

92149689561084059272.png

A tutaj jak miałeś cykora, płakałeś, że Twoja robota poszła na marne.

Opublikowano

92149689561084059272.png

A tutaj jak miałeś cykora, płakałeś, że Twoja robota poszła na marne.

Hhahahahaha tu akurat miałem beke xDDDD Ale okej, ty musisz to brać zawsze na poważnie o lol kurwa xD Ja ze Shaggym to popadaliśmy prawie xD

@JameS

Może i nie ma,ale gracze zawsze się sapią jak odpadną :)

~ Ponawiam do ciebie Hackierze Bonzo gdzie jest filmik oraz Navi na serwerze i moje full prawa na GM?

Opublikowano

Hhahahahaha tu akurat miałem beke xDDDD Ale okej, ty musisz to brać zawsze na poważnie o lol kurwa xD Ja ze Shaggym to popadaliśmy prawie xD

@JameS

Może i nie ma,ale gracze zawsze się sapią jak odpadną :)

Sin, nie pierwszy raz płakałeś bo coś się stało z Twoimi forami.

Tak samo jak spamiłeś mi codziennie abym kogoś wywalił z neta.

Opublikowano

Nie chce mi się nic pisać, ale sklepie te 2-3 zdanka ..

Serwer to gówno, Shaggy kurwa dam głowę uciąć że nawet nie wie jak wygląda quest od środka. - Jedynie wie jak wpisać : [sPIS]Wszystkich questów mpcforum.

Nie chce nic mówić, ale chuj kurwa a nie z niego technik bałbym się dać mu psa do opieki a co dopiero serwer..

Straszył mnie koleś sądem -.0 faktycznie dojebał w tamtym momencie. 

Chuj, nie pierdole już więcej na jego temat bo jest chujowy i żałosny tyle.. ;]

~ Pozdrawiam, nie polecam grać na serwer - Choć od graczy to zależy,

xq0lgJF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...