Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś hacki na PL

tylu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle tu tematów że nie mogę się połapać co jest co :O Może mi ktoś powiedzieć czy są jakieś działające hacki do metin2 pl ? preferuje jakiegos multihacka .

Opublikowano

a mod kamera jest niewykrywalny?

Żaden hack nie jest "niewykrywalny".

Teraz wszystko wysyła logi lub GM chodzą po mapie.

Po prostu używaj z głową ;)

Opublikowano

Dokładnie, Jak chcesz cheatować z kamerem to używaj tego z głową. Nie nap***laj pelerynek cały czas, a będzie Cię ciężej wykryć. Do teog fishbotka na 30lvlu sobie puścisz, hajsy zrobić.

Polecam: metin2mod.tk

Opublikowano

Ok wiem panowie że trzeba używać z głową bo już kiedyś grałem w metka ( 75 lvl ninja , i pare wojowników 60+ ) , chodziło mi bardziej o to czy program wysyła jakieś logi i nie dostane bana po 3 dniach jak nikt mnie nie bd nawet widział :>

Opublikowano

Ja osobiście dostałem bana bo włączyłem pelerynki, autopoty i zaciąłem spacje w v2 na nockę ^^ ogólnie na KM grałem już dość dłuuuugi czas, ale najczęściej bana się dostaje właśnie na takich akcjach jak moja, lub na FishBotach ;P ogólnie kiedy używasz z rozwagą, i ogarniasz czy niema koło Ciebie jakiegoś typa który może na Ciebie donieść do supportu możesz spokojnie używać, takie moje zdanie

HeareQ (Diumar) perm ban pozdrawiam ;D

Opublikowano

Ściągnij sobie kamera na metin2pl lub m2bob jakiś nowy podobno jest darmowy.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...