Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką macie wersje sterownika nVidia?

Decav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam pytanie dot. Werjsi Nvidi , a mianowicie , jaką wersję Nvidi posiadacię , Ja aktualnie posiadam GeForce 335.23 Driver , a mam przeczucia, że posiadam starszą : <

@Refresh

Opublikowano

Chodzi Ci o oprogramowanie NVIDIA? Jeśli tak to mam 9.10.0514

A sterownik graficzny 260.99.

Aha , czyli mam dobrze , 0.o czemu masz starszy sterownik graficzny , ja mam 335.23 , a oprogramowanie nvidi to 9.13.1220. Lepiej grać na starszych sterach czy tych najnowszych?

Opublikowano

Takie mam na PC, który używam wyłącznie do PS, AI, Corela itd. Pytałeś tylko o sterownik, ja pobierałem w sumie niedawno, ale pewnie nie ma lepszego do mojej starej karty :)

Opublikowano

Takie mam na PC, który używam wyłącznie do PS, AI, Corela itd. Pytałeś tylko o sterownik, ja pobierałem w sumie niedawno, ale pewnie nie ma lepszego do mojej starej karty :)

Aha rozumiem , bo battlefield 3 mi sie aktualizuje i wydaje mi się jakby wolniej chodził niż wcześniej , i myślałem czy mam starsze sterowniki do karty graficznej :)

Z tego co mi Wiadomo , to trzeba aktualizować sterowniki , aby mieć lepszą wydajność w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...