Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Win 8.1 [Finalna Wersja z marca po update'ach] Problem w wykrywaniu mikrofonu przez system ! HELP PLEASE !

dragon45879

Pytanie

Opublikowano

Witam. Wczoraj (na własną rękę) zainstalowałem win 8.1 (wersję finalną [...] ). Po zainstalowaniu  tego systemu zupdateowałem go i zainstalowałem sterownik podstawowy (karta graficzna). Po włączeniu i zalogowaniu się  na skype zadzwoniłem do znajomego, który twierdził, że mnie nie słyszy. Na początku nie dowierzałem, ponieważ nowo postawiony system (sformatowany) i coś na starcie nie działa. Ale spradziłem na "wbudowanym" programie windowsa 'rejestrator dźwięku'. Żeczywiście nie działał. O dziwo głos (na głośnikach, słuchawkach) działał (sprawdziłem poprzez Youtube i piosenki z PENDRIVE'a). Pobierałem programy, czytałem ile wlezie aby mikrofon działał i nic. 

DLATEGO PROSZĘ WAS O POMOC NAPEWNO WY WIECIE JAK TO NAPRAWIĆ, COŚ ZAINSTALOWAĆ !

ZA KOMENTARZ,  KTÓRY ROZWIĄZAŁ PROBLEM DAJE LIKE !!!

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Po zainstalowaniu (i skrackowaniu :P)

Piratom nie pomagamy.

Opublikowano

MPC forum nie popiera piractwa.

Po za tym pierwszą rzeczą jest instalacja orginalnego systemu, gdyż piracki system może być powodem tych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...