Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

game maker

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wrzucić gotowy darkorbit remix do game makera żeby nie trzeba było od nowa całego remixu robić tylko żeby dodać tam parę rzeczy ??

Albo jak macie jakiś kontakt do Ridera to podajcie jego gg na priv albo coś i ja sie go spytam jak to zrobic

Opublikowano

Musisz mieć plik source. Zawsze gotowe darkorbit remix są skonwertowane i już nie nadają się do edytacji. Tylko kreatorzy (rider, hugo, predator itp.) mają dostęp do source bo oni robili tą wersje.

Opublikowano

a moge jak ściągnąć albo coś zrobić żeby ja dostać ?? Czy muszę cały remix od początku robić sam ??

Albo chociarz żeby pobrać te "zdjęcia statków" potrzebne do zrobienia remixu

Opublikowano

Dzięki :) a jak zrobię to do 3d to co tam jeszcze wrzucić żeby była lepsza gra ?? Mam tylko 1 pomysł że jak juz zrobię w 3d to przerobie moby zeby strzelały takim czymś jak w orginalnym darkorbit np.lordakia

Opublikowano

powiem ci tak sam  prosiłem ich o source ale powiedzieli że na razie nikomu nie udostępniają ( chciałem zrobić parę poprawek i jakieś up daty ) a i nie zrobisz alienków w 3D chyba że obejrzysz nie polski poradnik i  wgl znasz się na GM ?

Opublikowano

Jak robić w 3d to wiem i takie sprawy gorzej ze nie wiem takich rzeczy głównie Jak zacząć to robić np. Żeby bili wrogowie cię bili dlatego chciałem source ale jak nie dadzą to pobiore source 2d pozmieniam grafikę na 3d jak będą błędy to też poprawie i muszę znaleźć jakieś zdjęcia jak np. lordakium strzela żeby nie strzelała laserami.

Jak i gdzie do nich napisać może jak im zaplace to mi dadzą ten source 3d to będę miał mniej roboty i przy okazji więcej tam zrobie

Opublikowano

jeśli potrafisz to git ;] jeśli chcesz grafiki 3 D mogę ci dać link do nich i jak byś potrzebował pomocy to możesz pisać do mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...