Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2]Ultimate Last Chaos - Classic

ColdHeart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz sam nie wiesz co piszesz, nie sciemniaj i wez jus sie ogarnij albo sie uderzyles w glowe..

Był crash. Dokładnie koło 1:30, wtedy rozmawiałem na Skype z pewną osobą (sprawdzone w historii)... Sam wtedy byłem na grze i widziałem to. Co do naprawienia tego buga, to wiem jak, wystarczyło zapytać się jednej osoby obeznanej w developerstwie. Jeżeli chodzi o sam serwer, to nie staram się o jego upadek, tylko chciałbym zwrócić uwagę na to, że występują tam niedociągnięcia. Jestem za powstaniem serwera klasycznego EP2, wręcz chciałbym na takim pograć, ale w tym momencie nie opłaca się tam iść, nie jeśli są rollbacki, a sam serwer nie jest stabilny. I nie miej mi za złe moich słów, wyrażam tylko i wyłącznie swoją konstruktywną opinię.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ale macie jazdy, się będą kłócić o crashe itp. Były, to były, padnie to padnie. Nie podoba się? Nie grajcie, proste, a nie spamujecie bez sensu. Wielcy modowie od siedmiu boleści.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Szczerze serwer ma 2 lub 3 dni sam nie wiem i logiczne ze serwer ma wykupiony VPS zapewne na miesiac lub dwa a wy piszecie o padaniu maja okazje sie wykazac co bedzie, czas pokaze.
Poza tym nawet sam wizatek nie umie rozwiazac problemu z crashem wiec Neoxyh nie zgrywaj jakiegos wielkiego mentora, bo tak naprawde gowno wiesz o LC, juz nawet wiecej Padrino wie.

Opublikowano

Szczerze serwer ma 2 lub 3 dni sam nie wiem i logiczne ze serwer ma wykupiony VPS zapewne na miesiac lub dwa a wy piszecie o padaniu maja okazje sie wykazac co bedzie, czas pokaze.
Poza tym nawet sam wizatek nie umie rozwiazac problemu z crashem wiec Neoxyh nie zgrywaj jakiegos wielkiego mentora, bo tak naprawde gowno wiesz o LC, juz nawet wiecej Padrino wie.

Uwierz mi, że da się to naprawić (jeśli mówimy o tym samym), Dej to ogarnął i się dowiedziałem... Jakbym wiedzy o LC nie miał, to bym raczej modem nie był, prawda? Takie komentarze zostaw dla siebie, przynajmniej nie wymądrzaj się, bo poziomem nie dorastasz mi do pięt, tym zachowaniem. Poza tym zapraszam na PW, jeżeli coś masz mi do powiedzenia.

Fakt, każdy serwer musi przeżyć kryzys i czas pokaże, jaki serwer będzie. Jeżeli admin ogarnie te crashe, to z chęcią pogram, bo zapowiada się ciekawie. Mam jeszcze jedno pytanie... te tworzenie postaci na stronie działa? Jak wchodzę i próbuję stworzyć postać, występuje komunikat, że teraz nie jest to tjb. gotowe.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Właśnie, Neoxyh, takie pogaduszki to chyba na pw nie tu :)

Jest dużo osób szukających takiego serwera i jest to chyba jedyny taki serwer, więc powinien sobie poradzić :O Poza tym, mają czas na naprawienie wszystkiego.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jasne, że mają, ale team musi być ogarnięty, bo tak naprawdę niewiele osób chce grać na classic serwerze, większość woli serwery 4fun. Nawet Wizatek ze swoim Classic serwerem nie ogarnął. Ja osobiście usunąłbym tytuły z ISa, a tak to w sumie wszystko jest tam pięknie. Jeszcze prawdopodobnie balans pvp (nie wiem, jak jest obecnie, ale na większości serwerów nie jest one ogarnięte) ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Z balansowanie pvp to ciężka robota i długo zajmuje zrobienie tego.

Oceniacie z góry ten serwer właśnie nie wiedząc tego, jaki jest tutaj team. Możliwe, że jest ogarnięty i da radę sobie z przeciwnościami, a wy zakładacie od razu, że padnie. Każdy nowy serwer jest crashowany i ddosowany, tak samo Genesis, Generic, Destiny, taki Prestige czy AIO także. Także było obstawiane, że te serwery, zwłaszcza 2 ostatnie, padną po miesiącu i co? Stoją nadal i cieszą się popularnością i lecą cały czas do przodu. Więc dlaczego obstawiacie, że ten padnie nie wiedząc o nim nic?

k1hvCVp.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...