Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2]Ultimate Last Chaos - Classic

ColdHeart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

header_bg.jpg

Siemanko!
Chcę wam dziś przedstawić nowy serwer ep2
Znajdziesz tutaj mnóstwo zabawy z rozgrywki z przyjaciółmi.
Jest to klasyczny serwer ep2.
Niedługo będzie dodane więcej nowości, dzięki czemu gra stanie się przyjemniejsza i dająca większą satysfakcje.
Dołącz do nas już dzisiaj, i miej przyjemność z grania!

~Rate~
Start lvl 1
LvL max 165
Doświadczenie x40
Punkty Umiejętności x40
Złoto x20
Drop x20
Exp peta x4
Czas podziemi 100%
Max plus w broniach i zbroi +18
Szansa na pozytywne ulepszenie 80%

~Więcej Informacji~
Blokada Doświadczenia 100%.
Casting 100% tylko na 165lvl .
Tytan i Rycerz od teraz posiadają casting w broniach na 165lvl.
Brak affinity na serwerze.
Kilka nowych tytułów.
Czas podziemi co jedna godzinę, nigdy więcej czekania dwie godziny na kolejny czas.
Brak Tarian oraz Nairat.
Szybka droga expa do 165lvl.
Wysoki drop Kamieni Niebiańskich oraz Runek do ulepszania.
Kamienie szlachetne 5lvl.
Brak ciągłych buffków 24/7.
Jeżeli chcesz wiedzieć więcej po prostu wbij na serwer!

~Strona Główna~

http://ultimatelastchaos.com/

~Forum~

http://forum.ultimatelastchaos.com/

~Download~

http://ultimatelastchaos.com/downloads

Dodam także że nikt nie ma grodów jeszcze ;>
O serwie dowiedziałem się od Alishi która ma bana i nie mogła opublikować hyhy.
No nic, według niej gra się bosko a niedługo sam to sprawdzę :D
Tymczasem zapraszam was noobki do grania :P

Opublikowano

Nie jest polski, a ja ze wzgledow na dzisiejszy stan mojego neta napewno nie zawitam :(
Btw. Alishia mowi (TooFabForYou) ze zaprasza na ch1 xD

Opublikowano

Ja chcem grac a nie moge :c

Pozyczy ktos moze mi troche neta, ktory nie bd przerywac co 3min? xD

A jak tam z IS ze tak zapytam widzialem ceny cashu przyzwoite ale czy to sie kumuluje jakos do IS'a? Chodzi mi o to czy tanio czy drogo jest? :P

Opublikowano

I co, kolejny serwer bez przyszłości z 10-cioma osobami online? Nie, dziękuję. Podejrzewam, że handel nie jest rozwinięty i wszystko trzeba będzie samemu robić. Oczywiście poczekam na rozwój sytuacji, ale w dzisiejszych czasach wróżę mu maksymalnie miesiąc, bo ludzie wolą grać na "pewniejszych" serwerach typu Genesis, Generic czy Aio. Anyway, good luck. ;) 

Btw, słyszałam że serwer ma być crashowany, więc raczej to też ludzi zniechęci jak nie będą mogli w spokoju pograć. xD 

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie. W końcu jakiś normalny serwer ep2. Mam nadzieję, że wróżenia Agi się nie sprawdzą i serwer się rozwinie. (:

Opublikowano

Ojej, wasz wielki Genesis też był crashowany, jakież to jest zajebiste :O Podnoś swoje ego, podnoś.

Ja tu widzę, że gra coraz więcej ludzi i myślę, że dużo osób szuka właśnie takiego czystego ep2, więc póki Generic nie wypuści swojego ep2 to będą tu ludzie grać.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Generic nawet jak wypusci swoje ep2 i tak bd padac :>

Genesis i Vorms dlugo tez nie pociagna.

Ale no tak ten temat jest o Ultimate nie o Genesis itd.

Serwer wg mnie idzie do pzzodu ale potrzebuje wiekszego rozglosu zeby ktos go zauwazyl :P

Tak czy siak Administracja tez spoko i staraja sie pomagac, i ulepszac przyjemnosc z gry graczom.

Opublikowano

Nie spamuj, rozmawiamy o Ultimate. Naucz się czytać ze zrozumieniem ^^

Za questy dużo expa leci, czy mało strasznie? Jaki jest quest exp rate?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie spamuj, rozmawiamy o Ultimate. Naucz się czytać ze zrozumieniem ^^

Za questy dużo expa leci, czy mało strasznie? Jaki jest quest exp rate?

Rozmawiacie o Ultimate, ale porównujecie je do Genesis-a, Generica, itd. więc jest to rozmowa na temat kilku serwerów. Ktoś chyba nie ogarnął mojej wypowiedzi. ;)

Ogólnie to serwer naprawdę byłby spoko i bym pograł, gdyby nie te crashe od początku, administracja serwera po prostu tego nie ogarnęła lub nadal tego nie robi. Prócz tego mam jeszcze jedno zastrzeżenie - nie powinno być tych tytułów w item shopie, według mnie psują one rozgrywkę i klimat starego, dobrego ep2.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Generic nawet jak wypusci swoje ep2 i tak bd padac :>

Genesis i Vorms dlugo tez nie pociagna.

Ale no tak ten temat jest o Ultimate nie o Genesis itd.

Serwer wg mnie idzie do pzzodu ale potrzebuje wiekszego rozglosu zeby ktos go zauwazyl :P

Tak czy siak Administracja tez spoko i staraja sie pomagac, i ulepszac przyjemnosc z gry graczom.

Bloody, nie baw się w wróżkę. Dlaczego niby Genesis ma paść? Bo Ty tak powiedziałeś? No proszę Cię. (: 

Ultimate jest okej, ale te ciągłe błędy, dc oraz masa bugów muszą zostać naprawione, bo serwer padnie szybciej niż powstał. 

Opublikowano

Rozmawiacie o Ultimate, ale porównujecie je do Genesis-a, Generica, itd. więc jest to rozmowa na temat kilku serwerów. Ktoś chyba nie ogarnął mojej wypowiedzi. ;)

Ogólnie to serwer naprawdę byłby spoko i bym pograł, gdyby nie te crashe od początku, administracja serwera po prostu tego nie ogarnęła lub nadal tego nie robi. Prócz tego mam jeszcze jedno zastrzeżenie - nie powinno być tych tytułów w item shopie, według mnie psują one rozgrywkę i klimat starego, dobrego ep2.

Nie grales to gowno wiesz. Crashy wczoraj wgl nie bylo itd a dzis administracja cos robila przez 20 min wiec nastepnym razem lepiej sie zastanow co piszesz.

A co do tytulow to zawsze jakies urozmaicenie.

Bloody, nie baw się w wróżkę. Dlaczego niby Genesis ma paść? Bo Ty tak powiedziałeś? No proszę Cię. (: 

Ultimate jest okej, ale te ciągłe błędy, dc oraz masa bugów muszą zostać naprawione, bo serwer padnie szybciej niż powstał.

Juz raz padl a teraz jest cos innego na dupe no tak nie masz bladego pojecia o czym mowie, no cos przekonasz sie.

A co do tych bledow to tez juz pisalem kilka i dodadza oni patcha jednego wiekszego niz kilka malych co za tym idzie kolejny plus.

Opublikowano

Nie grales to gowno wiesz. Crashy wczoraj wgl nie bylo itd a dzis administracja cos robila przez 20 min wiec nastepnym razem lepiej sie zastanow co piszesz.

Juz raz padl a teraz jest cos innego na dupe no tak nie masz bladego pojecia o czym mowie, no cos przekonasz sie.

A co do tych bledow to tez juz pisalem kilka i dodadza oni patcha jednego wiekszego niz kilka malych co za tym idzie kolejny plus.

Akurat grałem tam i były wczoraj crashe, koło północy, może chwilkę przed, więc nie wmawiaj mi, że nie było... Na dodatek admin usunął możliwość tworzenia postaci, żeby zapobiec crashowi. Inteligentne rozwiązanie, teraz nikt nie zrobi postaci... 

zSCFQrN.png

Opublikowano

Akurat grałem tam i były wczoraj crashe, koło północy, może chwilkę przed, więc nie wmawiaj mi, że nie było... Na dodatek admin usunął możliwość tworzenia postaci, żeby zapobiec crashowi. Inteligentne rozwiązanie, teraz nikt nie zrobi postaci... 

Nie wmawiam bo caly czas do 1 gralem od 18 wiec nie zmyslaj. A poza tym postac idzie zrobic poprzez stronke.

Opublikowano

Nie wmawiam bo caly czas do 1 gralem od 18 wiec nie zmyslaj. A poza tym postac idzie zrobic poprzez stronke.

Do pierwszej? Akurat crash był po pierwszej, dokładnie nie powiem Ci kiedy, ale na 100000% był, wiem, bo sam GS się restartuje im. Dziś kilka crashów również było. Poza tym podstawowe bugi z mapą na dupe'owanie nie są wyeliminowane. Według mnie przydałoby się najpierw ogarnąć wszystkie bugi i zadbać o niemożliwość crashowania, dopiero potem otwierać serwer, ewentualnie najpierw zrobić jakąś tam betę. :P Może i da radę, ale jest to tylko nieprofesjonalizm admina, bo crash z tworzeniem postaci da się usunąć, trzeba tylko troszkę pomyśleć (Dej moim mentorem w developerstwie :3).

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ojej, wasz wielki Genesis też był crashowany, jakież to jest zajebiste :O Podnoś swoje ego, podnoś.

Ja tu widzę, że gra coraz więcej ludzi i myślę, że dużo osób szuka właśnie takiego czystego ep2, więc póki Generic nie wypuści swojego ep2 to będą tu ludzie grać.

Czas przeszły - był, i nie jest to "mój wielki Genesis" tylko po prostu stwierdzam fakty, więc nie musisz się swoją dumą unosić. 

Crash już były na Ultimate... Po za tym chyba pamiętasz jak na Shadow było - zaczął się crash to serwer w ciągu tygodnia padł. ;)

Szkoda, że ta Administracja nie napisała co robiła... Myślisz, że jakby były jakieś kłopoty to by od razu o tym mówili? Na samym starcie serwera? To by ludzi zniechęciło.

A co do "dużego patcha " to powiem tak... Na Aio była taka sama sytuacja, MASA bugów a planowali to dać w jednym patchu i tak to się ciągnęło przez miesiąc, dwa... Jak były kłopoty z jewelami, każdy się o to złościł ale nie zostało to szybko naprawione to ludzie odchodzili. 

Moim zdaniem Admini z Ultimate powinni uczyć się na błędach swojej konkurencji, bo inaczej daleko nie zajdą... Po prostu. I nie mówię tego złośliwie. 

Tworzenie postaci przez stronę? Przecież to jest straszne utrudnienie dla graczy, nie każdy może być świadomy że to tak działa... Tracą przez to nowych graczy. 

@ColdHeart Shadow by padło i tak, gdybyś nawet nie miał tam DEV'a.. Bo byś nie przestał. ;) Albo ktoś inny by zaczął.

Opublikowano

Do pierwszej? Akurat crash był po pierwszej, dokładnie nie powiem Ci kiedy, ale na 100000% był, wiem, bo sam GS się restartuje im. Dziś kilka crashów również było. Poza tym podstawowe bugi z mapą na dupe'owanie nie są wyeliminowane. Według mnie przydałoby się najpierw ogarnąć wszystkie bugi i zadbać o niemożliwość crashowania, dopiero potem otwierać serwer, ewentualnie najpierw zrobić jakąś tam betę. :P Może i da radę, ale jest to tylko nieprofesjonalizm admina, bo crash z tworzeniem postaci da się usunąć, trzeba tylko troszkę pomyśleć (Dej moim mentorem w tych sprawach :3).

Juz sam nie wiesz co piszesz, nie sciemniaj i wez jus sie ogarnij albo sie uderzyles w glowe.. Jestem pewien ze ty to nawet i tego bys nie potrafil a tak sie wymadrzasz. Administracja zrobi to co konieczne i moze wyjsc cos fajnego, czas pokaze co zrobia z tym. A btw Dej to noob i nic nie umie tylko w cs'a napierdala.

#Edit; Top shadow padl bo ja zostalem Devem :P

Opublikowano

Juz sam nie wiesz co piszesz, nie sciemniaj i wez jus sie ogarnij albo sie uderzyles w glowe.. Jestem pewien ze ty to nawet i tego bys nie potrafil a tak sie wymadrzasz. Administracja zrobi to co konieczne i moze wyjsc cos fajnego, czas pokaze co zrobia z tym. A btw Dej to noob i nic nie umie tylko w cs'a napierdala.

#Edit; Top shadow padl bo ja zostalem Devem :P

Moim skromnym zdaniem... Żeby brać się za tworzenie serwera potrzeba doświadczenia. Jeżeli crasha z usuwaniem postaci nie potrafią usunąć - wypadną z rynku i tyle. Ludzie kochają niszczyć słabe serwery, czy to crashe czy to DDoSy... Czemu na innych EP2 nie było tego problemu? Bo mieli doświadczony staff który wiedział jak pracować z plikami i tyle. Jak nie wiedzą co zrobić żeby uniknąć niechcianych ataków to nie powinni w ogóle stawiać tego. Jak już wyżej napisałam - Shadow było tego wystarczającym dowodem, nie umieli opanować sytuacji więc zostali "zniszczeni" i tyle. Tak może być i w tym przypadku jeżeli sobie kogoś oczytanego w tych sprawach nie znajdą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...