Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My bad, zapomniałem o tym newsie :).Chyba czegoś nie rozumiem... albo jesteś bardzo w sobie zadufany, albo nie wiem co bo nie każdy musi się zgadzać z twoimi poglądami i nie każdy musi się liczyć z twoimi argumentami, owszem Đis powoli się zmienia, ale to nie znaczy że mamy zapomnieć o tym jaki był wcześniej.

@anty-warn: NItrowi należy się ten ban. 

Ale też nei znaczy, żeby wszędzie pisać, że jest chujem, bo kiedys zyczyl komus smierci. Moglbys obalic moje argumenty kontrargumentami, ale tego nie zrobiles. Wiec uznalem, ze moje argumenty są sluszne, ale tego nie akceptujesz

Opublikowano

dzieci ... on dostał bana za exploity pozdro, za bola nei dostaniesz bana tylko za exploici ^^^^ pozdro

Nie wiem co to exploity, ale nitro dostal bana za bola.

Opublikowano

Nie wiem co to exploity, ale nitro dostal bana za bola.

exploit - w skrócie oszukanie gry tak żeby np skill ryze'a zamiast ~650 rage miał 900(albo sławetne "strzelanie z pleców")

Ale też nei znaczy, żeby wszędzie pisać, że jest chujem, bo kiedys zyczyl komus smierci. Moglbys obalic moje argumenty kontrargumentami, ale tego nie zrobiles. Wiec uznalem, ze moje argumenty są sluszne, ale tego nie akceptujesz

Oczywiście że nie, lecz Đis zasłużył sobie na takie a nie inne postrzeganie jego przez ludzi (bo według mnie nie można dażyć szacunkiem osoby która pisze do innej że życzy mu raka, owszem zmienia się, ale takie rzeczy ludzie długo pamiętają )

DR5ChPt.png

Opublikowano

Ludzie ta wasza dyskusja trwa już tydzień! Dajcie sobie spokój bo to nie ma sensu. Powstało już kilka tematów o tym samym. Ile można.... Nitro dostał perma i koniec. Robicie z tego taką wielką aferę na skalę globalną że szok...

Opublikowano

KcNiunia zacznijmy od tego że nitro się nie przyznał że używa bola. Trzeba mieć jakieś niedojebanie mózgowe aby dawać na yt filmik jak używa bola i chwali się tym.

A jak się wykręcał że to nie on grał casso.

Opublikowano

Każdy kto tu się wypowiada na temat Disa oraz Nitra nie ma pojęcia o całej sprawie albo jest zapalonym widzem u jednej z tych dwóch postaci. Postaram się wyjaśnić całą sprawę na tyle ile jestem w niej obeznany. Nitro używał Bola na co wskazuje ten oto filmik z Cassiopeia https://www.youtube.com/watch?v=FyALvBlL9Jw, która rzuca skille (0:03) zza pleców a normalny gracz nigdy nie byłby w stanie czegoś takiego dokonać. Ktoś zapyta "ale dlaczego? przecież nitro jest w platynie i może reprezentować taki poziom", otóż nie. Ten poziom przekracza granice Challengera i człowiek nie jest w stanie czegoś takiego zrobić. Wystarczy popatrzeć na filmiki, gdzie Nitro nie potrafił się dostosować do swojej oraz przeciwnej drużyny, więc jakim cudem np. miesiąc później podniósłby się jego poziom o 100%. Dis postarał się o to, aby każdy kto jest "odpalony" został dosięgnięty sprawiedliwością, czyli został po prostu zbanowany. Większość mówi, że Nitro dostał bana za flame. Nie, Nitro dostał bana za bola, bo tak jak powiedział Dis "przy banie za flame honorki się resetują", a u Nitra to nie nastąpiło jak widać na jego profilu "TheNitroZyniak" posiada pewną ilość pochwał. Dodatkowo najczęściej używanymi skryptami są skrypty do LeBlanc, Cassio oraz Syndry jak widać tutaj ilość rozegranych meczy tymi postaciami jest wysoka, lecz to jest tylko przypuszczenie: http://www.lolking.net/summoner/eune/36957824#ranked-stats Nie mam zamiaru bronić Disa, bo oglądając jego stream na którym zaczynał cisnąć od "k**w, ch***w" itd. odbierało mi chęci do oglądania go i po prostu wyłączałem stream, lecz widać u niego znaczną poprawę w zachowaniu. Ktoś może również powiedzieć "Disu ma kontakt z Riotem i dlatego Nitro dostał bana". Dis prawdopodobnie zna pracowników polskiego riotu, ponieważ jak większość wie, Dis siedzi w Esl-u i jego praca tj. pozwala mu na utrzymywanie kontaktu z Riotem, lecz to nie zmienia faktu, że chcąc nie chcąc Nitro dostał bana zgodnie z kodeksem przywoływacza oraz regulaminem riotu, gdzie zabrania się używania programów ingerujących w pliki Ligi Legend i nawet gdyby coś to i tak ban byłby słuszny.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

@up Nie za bola tylko za exploity :)

Wystarczy rzucić E na przeciwnika i szybko odwrócić się plecami =D ja nie widzę żadnego bola na jego filmiku. Sam sprawdzałem na customie z tą cass i powiem wam, że też tak potrafię :) (bez bola bo nie działa :C)

Deadboy

Opublikowano

Każdy kto tu się wypowiada na temat Disa oraz Nitra nie ma pojęcia o całej sprawie albo jest zapalonym widzem u jednej z tych dwóch postaci. Postaram się wyjaśnić całą sprawę na tyle ile jestem w niej obeznany. Nitro używał Bola na co wskazuje ten oto filmik z Cassiopeia https://www.youtube.com/watch?v=FyALvBlL9Jw, która rzuca skille (0:03) zza pleców a normalny gracz nigdy nie byłby w stanie czegoś takiego dokonać. Ktoś zapyta "ale dlaczego? przecież nitro jest w platynie i może reprezentować taki poziom", otóż nie. Ten poziom przekracza granice Challengera i człowiek nie jest w stanie czegoś takiego zrobić. Wystarczy popatrzeć na filmiki, gdzie Nitro nie potrafił się dostosować do swojej oraz przeciwnej drużyny, więc jakim cudem np. miesiąc później podniósłby się jego poziom o 100%. Dis postarał się o to, aby każdy kto jest "odpalony" został dosięgnięty sprawiedliwością, czyli został po prostu zbanowany. Większość mówi, że Nitro dostał bana za flame. Nie, Nitro dostał bana za bola, bo tak jak powiedział Dis "przy banie za flame honorki się resetują", a u Nitra to nie nastąpiło jak widać na jego profilu "TheNitroZyniak" posiada pewną ilość pochwał. Dodatkowo najczęściej używanymi skryptami są skrypty do LeBlanc, Cassio oraz Syndry jak widać tutaj ilość rozegranych meczy tymi postaciami jest wysoka, lecz to jest tylko przypuszczenie: http://www.lolking.net/summoner/eune/36957824#ranked-stats Nie mam zamiaru bronić Disa, bo oglądając jego stream na którym zaczynał cisnąć od "k**w, ch***w" itd. odbierało mi chęci do oglądania go i po prostu wyłączałem stream, lecz widać u niego znaczną poprawę w zachowaniu. Ktoś może również powiedzieć "Disu ma kontakt z Riotem i dlatego Nitro dostał bana". Dis prawdopodobnie zna pracowników polskiego riotu, ponieważ jak większość wie, Dis siedzi w Esl-u i jego praca tj. pozwala mu na utrzymywanie kontaktu z Riotem, lecz to nie zmienia faktu, że chcąc nie chcąc Nitro dostał bana zgodnie z kodeksem przywoływacza oraz regulaminem riotu, gdzie zabrania się używania programów ingerujących w pliki Ligi Legend i nawet gdyby coś to i tak ban byłby słuszny.

Wszystko łądnie pięknie Tylko nitrko nie dostał bana za BoL'a Tylko za  '' Exploity ''

Pozdro

Opublikowano

Wszystko łądnie pięknie Tylko nitrko nie dostał bana za BoL'a Tylko za  '' Exploity ''

Pozdro

No przecież tak było. Widać 0:03 rzucane skille zza pleców podczas chodzenia w jednym kierunku. Jak to Ci nie wystarcza to wyjaśnij mi 0:25 kiedy Nitro rzuca przedziwnym "Smart Castem" E w Lissandrę podczas Jej flasha. Na customie też tak zrobiliście?

Dodatkowo gdzieś po Youtube krąży filmik z załadowaniem bota na czacie. Jak znajdę to edytuję.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...