Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś może wytłumaczyć dokładnie dlaczego TheNitroZyniak dostał bana za bola? Bo Disu go podesłał i ma znajomości w riot? Ktoś tu widzi sprawiedlisowśc? Disu flejmil caly czas wszystkich i wszystko nigdy nie dostał bana za to . Dużo osób używa bola i też nie dostają banów . Jak dla mnie to jest śmieszne a zarazem żenujące , że jak masz znajomości możesz załatwić wszystko

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Za flejm dostałem 5 razy chyba :D teraz na miesiąc .  Ale wracając do Nitra to jest troche głupie że disu  strzela z dup* :D

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Nitro to idiota i ;) Jak by użył mózgu to by pewnie nie dostał bana. Jest kilka filmików na jego kanale które pokazują że grał na bolu ;D 

Opublikowano

Powiem tylko tyle ze dostal bana prawidlowo  sam sobie na niego zasłużył jak grac nie potrafi to niech na 2 raz nie gra proste ;) a ci co graja na Bolu spokojnie za niedlugo juz tego syfu nie bedzie i bedziecie musieli sie nauczyc grac tak czy siak wiec radze zaczac teraz Platynowe-Bronzy ;)

Opublikowano

Powiem tylko tyle ze dostal bana prawidlowo  sam sobie na niego zasłużył jak grac nie potrafi to niech na 2 raz nie gra proste ;) a ci co graja na Bolu spokojnie za niedlugo juz tego syfu nie bedzie i bedziecie musieli sie nauczyc grac tak czy siak wiec radze zaczac teraz Platynowe-Bronzy ;)

Mówienie tego na forum z cheatami Brzmi legitnie :)

Opublikowano

Nitro jak i inni debile co używają BoLa powinni dostać bana na IP, a DiS to spoko koleś.

zgadzam sie z tobą. Granie na cheatach jest nieuczciwe i bezsensowne.

Opublikowano

zgadzam sie z tobą. Granie na cheatach jest nieuczciwe i bezsensowne.

Kur..wa to po co siedzisz na forum o cheatach......

Opublikowano

Nitro jak i inni debile co używają BoLa powinni dostać bana na IP, a DiS to spoko koleś.

Heh Dis spoko koleś bo strzela z dupy? Poszukaj filmików jak ten Twoj disu flejmi po rodzinach i mówi żeby lepiej inni pozdychali :)

Sygnatura.jpg

Opublikowano

A o czym?

Jak wskazuje nazwa MPC FORUM cheaty boty bugi itd

MPC forum to skrót od multiplayer community. Nawet jesli rozwinięcie skrotu mpc byloby multiplayer cheats, to nie znaczyloby to, ze forum jest o cheatach. Jest wiele działów, w ktorych nie sa publikowane cheaty. Niektore są całkiem inne tematycznie - np. pogaduszki do ktorych zaglądam. Po za tym nawet jesli to by bylo forum tylko o cheatach nie oznaczaloby to, ze nie moge na nie wchodzic majac negatywny stosunek do cheatow i wyrazajac swoje zdanie na ten temat.

Heh Dis spoko koleś bo strzela z dupy? Poszukaj filmików jak ten Twoj disu flejmi po rodzinach i mówi żeby lepiej inni pozdychali :)

bo ty w przeszlosci byles swiety. Sam popelniasz bledy, ale roznisz sie od niego tym, ze nie zdajesz sobie z nich sprawy, albo zdajesz i nie chcesz ich poprawic. A dis probuje sie zmienic. Czemu wiec wypominacie mu przeszlosc utrudniajac mu poprawe?

Opublikowano

MPC forum to skrót od multiplayer community. Nawet jesli rozwinięcie skrotu mpc byloby multiplayer cheats, to nie znaczyloby to, ze forum jest o cheatach. Jest wiele działów, w ktorych nie sa publikowane cheaty. Niektore są całkiem inne tematycznie - np. pogaduszki do ktorych zaglądam. Po za tym nawet jesli to by bylo forum tylko o cheatach nie oznaczaloby to, ze nie moge na nie wchodzic majac negatywny stosunek do cheatow i wyrazajac swoje zdanie na ten temat.

bo ty w przeszlosci byles swiety. Sam popelniasz bledy, ale roznisz sie od niego tym, ze nie zdajesz sobie z nich sprawy, albo zdajesz i nie chcesz ich poprawic. A dis probuje sie zmienic. Czemu wiec wypominacie mu przeszlosc utrudniajac mu poprawe?

1399129933-U152400.png

Only for u.

Takie było początkowe założenie tego forum że mają być tutaj wstawiane cheaty,a że z biegiem czasu forum zwiększyło swoje spektrum to już inna historia (i nigdy MPC nie zapomniało o "swojej przeszłości".Oczywiście możesz wyrażać swoje zdanie lecz po postu to trochę nie na miejscu, że piszesz coś takiego na dziale poświęconego (po części) o cheatach do tej gry (osobiście też jestem przeciwko BOL'owi, ale nie tędy droga żeby spamić jaki to ten program nie jest zły bo i tak to nic nie zmieni)

@TOP: Według mnie ban jest słuszny gdyż używał oprogramowania które RIOT nie uznaje (tak samo jak Curse voice), a to że wstawił na swój kanał filmik na którym ewidentnie widać że używał BOL'a to nie niczyja wina(tak czy tak by dostał bana za sharing konta, boosting, bo prędzej czy później znalazła by się osoba która by go podkablowała)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Mpcforum.pl multi players cheats because cheaters always win.

A ty i tak powiesz że to forum nie jest o cheatach xD

Opublikowano

Mpcforum.pl multi players cheats because cheaters always win.

A ty i tak powiesz że to forum nie jest o cheatach xD

1399129933-U152400.png

only for u.

@Co do tematu to według mnie ban jest słuszny gdyż używał oprogramowania które RIOT nie uznaje (tak samo jak Curse voice), a to że wstawił na swój kanał filmik na którym ewidentnie widać że używał BOL'a to nie niczyja wina(tak czy tak by dostał bana za sharing konta, boosting, bo prędzej czy później znalazła by się osoba która by go podkablowała)

Nazwa zostala oficjalnie zmieniona. Tylko nie zaktualizowali obrazka. Koncze dyskusje z wami, moje argumenty do was nie przemawiają.

Opublikowano

To znajdź jakiś filmik nitra, w którym nie używa wulgaryzmów i nie obraża innych...

Opublikowano

Nazwa zostala oficjalnie zmieniona. Tylko nie zaktualizowali obrazka. Koncze dyskusje z wami, moje argumenty do was nie przemawiają.

My bad, zapomniałem o tym newsie :).Chyba czegoś nie rozumiem... albo jesteś bardzo w sobie zadufany, albo nie wiem co bo nie każdy musi się zgadzać z twoimi poglądami i nie każdy musi się liczyć z twoimi argumentami, owszem Đis powoli się zmienia, ale to nie znaczy że mamy zapomnieć o tym jaki był wcześniej.

@anty-warn: NItrowi należy się ten ban. 

DR5ChPt.png

Opublikowano

Kiedy została zmieniona? Przez szereg długich lat to było forum o cheatach, sam dział BOLa rujnuje twoje argumenty. Pozdro

@Temat: Jak dla mnie poza banem może dostać nawet raka, zwisa mi to.

Opublikowano

Kiedy została zmieniona? Przez szereg długich lat to było forum o cheatach, sam dział BOLa rujnuje twoje argumenty. Pozdro

Trwa aktualnie konkurs, w którym graficy mogą zaaktualizować obrazek. W tym konkursie ogloszono, ze mpc od teraz to multiplayer community.

Opublikowano

"MPCforum.pl wraz z dniem dzisiejszym przeradza się w Multi Player Community"

zródło: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1196397-zmiana-wizerunku-mpcforumpl-konkurs-z-nagrodami/

Jednak to prawda :P

@anty-warn: Đis powinien dostać bana tak samo jak Nitro, lecz za flame.

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...