Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moja Diabelska Aura ;)

napek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzuce tylko skoncze "powiekszac" inne skille :P :)

A tu Berek przed chwila zrobilem :D

0315124302.jpg

0315124307.jpg

0315124314.jpg

xfz40l.jpg

Opublikowano

No tak robie w jedym stylu skille xD ale jak by np. ktos chcial to na zamowienie moge zrobic obojetnie jakie kto chce :P to jest proste jak barszcz, nie moglem byc gorszy od Reikariego xD

xfz40l.jpg

Opublikowano

Bardzo mi sie podoba ;)

Hm...

Może dla sury coś ciekawego zrobisz ?? :rolleyes:

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Pewnie Tylko Dla surki wrzuce wieczorem bo zaraz do pracy ide cos WIELKIEGO sie wykombinuje :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Bardzo mi się podoba,chętnie ściągne jeśli bęziesz tak miły i udostępnisz

Morzedzie mi dadź minósy.Proże o minósy.Ej a o czym to foróm?

Opublikowano

O kurde ;d jak to robisz zrób jakąś instrukcje i wrzuć gdzieś to i daj linka

ale leci +

To Tylko Gry , Ale bez tych gier nie da się żyć ;d

Pomogłem ? daj + ;))

Opublikowano

Pliki do tych skilli i innych udostepnie dzisiaj wieczorem, poniewaz po 1. jestem teraz w pracy po 2. zostalo mi 3stronne do skonczenia. :) Wiec prawdopodobnie dzisiaj wieczorem w dziale Tworzenia serwerow beda te skille ;) Nagram jeszcze filmik do tego zebyscie zobaczyli sobie i ocenili jak to w ruchu wyglada. I moze jeszcze jedno udostepniam je wam bo to jest wersja beta moich skilli, wiec nie sa hm "dopracowane" do konca, jak widac na ss'ach zrobilem je w 15 minut ;) Druga sprawa to nie bede ujawnial jak powiekszyc skille poniewaz nie musze wszystkego pokazywac co i jak sie robi... Wystarczy ze moj poradnik do tworzenia nowych kolori skilli i zbroi etc znalazl sie na epvp. Mysle ze ktos w koncu na to wpadnie to udostepni to jak zwiekszac, ale ta osoba nie bede ja :) i tyle . Pozdrawiam

xfz40l.jpg

Opublikowano

Diabelska Aura :)

Anielski Berserek :P

Łap dużego ++ za tą aure :)

Siemka

Opublikowano

Zajebiste ;]

czekam, aż dasz Download ;]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...