Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer SFGame

MnichuKochaBoty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i nie dodało mi grzybków o północy a jest już 19

Jak to? Dodawałem grzyby...

Jaki masz nick?

BUG NA ZŁOTO I GRZYBY ZOSTAŁ NAPRAWIONY (tak mi się wydaje :D)

Jeżeli komuś działa komenda /złoto -99999 lub /grzyby -999999 to proszę o zgłoszenie tego :) Wszystkie konta, które korzystają z tego buga są kasowane bez ostrzeżenia !

Opublikowano

Jak to? Dodawałem grzyby...

Jaki masz nick?

BUG NA ZŁOTO I GRZYBY ZOSTAŁ NAPRAWIONY (tak mi się wydaje :D)

Jeżeli komuś działa komenda /złoto -99999 lub /grzyby -999999 to proszę o zgłoszenie tego :) Wszystkie konta, które korzystają z tego buga są kasowane bez ostrzeżenia !

usun kolesia z topki i wiekszosc ludzi z topki bo oni maja 60lv i staty po 20/30k -.-

Opublikowano

Jak chcesz podesle ci mojego requesta :)

wezcie sie razem zgrajcie i zrobcie zajebsity server :) pracujcie razem  obaj mozecie sie czegos od siebie nauczyc :)

Opublikowano

wezcie sie razem zgrajcie i zrobcie zajebsity server :) pracujcie razem  obaj mozecie sie czegos od siebie nauczyc :)

Hosting na az i home mam ,to już zależy od niego :P

Opublikowano

ps dodaj grzybki bo sie koncza :(

nick Dudix3

i zrob picie piwa bez limitu :)

bo jest z limitem :(

DODAJ GRZYBKI I ZROB ZE BEZ LIMITU MOZNA PIC PIWO !!

Opublikowano

Hosting na az i home mam ,to już zależy od niego :P

zmieniam zdanie koles z tego serva chce zrobic hard a pisze medium tak ze nie polanczaj sie z nim :) (piwa pijesz max 10 razy ) ;//

Opublikowano

usun kolesia z topki i wiekszosc ludzi z topki bo oni maja 60lv i staty po 20/30k -.-

Konta są zawsze usuwane o północy wraz z dodawaniem grzybków :) Nie martwcie się o oszustów ^^ Skrupulatnie tego pilnuję :)

zmieniam zdanie koles z tego serva chce zrobic hard a pisze medium tak ze nie polanczaj sie z nim :) (piwa pijesz max 10 razy ) ;//

Nie chce zrobić harda :) Ale moim zdaniem 10 piw po +50 awki wystarczy ^^ Maksymalnie mogę zwiększyć ilość piw do 20, ale nie więcej :)

Jak chcesz podesle ci mojego requesta :)

Za requesta się nie obrażę :D Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda :D

Za połączenie chyba podziękuję bo on na tym nie skorzysta :D Jestem słaby w te klocki i jadę głównie na tutkach :) Sam nic raczej nie wymyślę :( Albo inaczej, wymyślę, ale nie zrobię :D

Opublikowano

Grzyby zostały przydzielone :) Jeżeli nie dostałeś/aś grzybów zgłoś się do mnie na PW w grze lub tu na forum :)

Zostały usunięte wszystkie poziomy mniejsze niż 5

Z powodu oszukiwania zostały też usunięte konta o nazwie:

- kolo510

- Deziek

- DobryZbychu

- WizardBieber

- Dowdca

- DobryBartek
Opublikowano

Grzyby zostały przydzielone :) Jeżeli nie dostałeś/aś grzybów zgłoś się do mnie na PW w grze lub tu na forum :)

Zostały usunięte wszystkie poziomy mniejsze niż 5

Z powodu oszukiwania zostały też usunięte konta o nazwie:

- kolo510

- Deziek

- DobryZbychu

- WizardBieber

- Dowdca

- DobryBartek

Dej no jakieś GG/Skype na niczym nie strace :D

Zawsze można sieć zrobić <3 Daj kontakt i się dogadamy :D

Opublikowano

bedzie dzialal ten serw czy nie? póki nie dziala zapraszam do zagrania na serwerze: mythicalgames.pl piszcie do: SmileE albo SmileEyoWa a zaprosze do Gildii :)

Nwm jakim cudem ale mi mythical przymula. Np. Jak nacisne ,, karczma" to z 5 sekund musze czekac

Sygnatury brak.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...