Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepsza Postać Do Pvp

Szymonziom99^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne ze przyjme pokaze ci potege szamanki leczenie ja z chunjo jbc. czekam :)

ooo moze byc ciekawie dajcie filmik na YT i wrzucie do tego topicu ok?

Opublikowano

Właśnie że absy na magie działają. ; o

Przecież gram szamanką to wiem, głupia nie jestem. xp

To sprawdź :P

Uderz w kolegę np. z przywołania kiedy ma na sobie hełm 15 na magie i kiedy ma ten hełm zdjęty, ostatnio jak sprawdzałem dmg nic się nie różnił,

może na niektórych privach jest to naprawione ale szczerze wątpię.

W każdym bądź razie faktem jest że na PvP to Healer, a nie BM jest najmocniejszą postacią,

na globalach dzięki leczeniu może na spokojnie szyć skillami w przeciwnika a na privach przywołanie jako pierwsze zada dmg, a tam to się zdejmuje na skilla :P

sygnaturay.jpg

404906102525.jpg

Opublikowano

Kuźwa mać. Sam nie lubię bma, gram healerem, ale nie wiem czemu Wy wciąż obstawiacie, że healer jest najlepszy w pvp. Możecie mi zarzucić, że nie umiem grac, i wgl. Ale to samo eq, te same absy. Leczenie? Ile może nam dać? 5k? Ochronka BMa daje kolejne 30% absu. Nie gadać mi tu o privach, gdzie każdy ściąga na skilla. Porównajcie sobie dmg sferki, a potem kolejnych skillów w tym kombo. Ile będzie wymiany skillów? Przywołanie, rzut, leczenie. I tutaj healer traci cenny czas na leczenie. A BM dalej nas może nawalać skillami, a 30% z ochronki robi swoje. Więc mi tu nie gadać, bo robiłem wiele testów, ja jako healer, ja jako bm i wiem jakie są mocne strony, a jakie słabe tych postaci.

Co do reszty - dagger - umiejętności gracza przede wszystkim. Archer - wypada marnie, bo dmg spada wraz z odległością. Body - przeszywka, spiderman i jazda. Jednak ma gorzej z postaciami dystansowymi. Mental - ciężko trafić skillami. Smok - jeden marny talik jest jako takim skillem pod pvp. Nawet gdy się ma 100% na krytyka, to skille siadają dalej jak przy 30%. WP - ta postać jest stworzona na wojny, nie do 1vs1.

Opublikowano

Tylko że jest takie małe ale co do bma. xP

Jak siądze surce ochrona to jest biedny jak dziecko, każdy ma sporo % na surkę więc jedyne co go ratuję to nie dmg z jego skilli (które bez sfery są niczym) a te właśnie 30% absu. A jak mu padnie w czasie wojny? a gdy sam na ochronce padnie? Czeka później... zaliczając w między czasie jeszcze pare gleb. ;p

Sura nie jest niezniszczalny, ja smoczycą sama pokonuję chinczyków na servie typu wulin. ;]

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

jak ninja dagger porobiasz bony na zwinke to na 85 lvl

bedziesz kazdego sciagaj na skilla u woja tak samo jak zrobisz sobie bony na sile i dana klase to tez na skilla

wiec zalezy all od eq

Opublikowano

W pierwszym poście się pośmiałem, jeżeli taki healer jest najlepszy do pvp to powiedz mi czemu na kxmetin2 żaden szaman nie mógł ze mną wygrać? Grałem mentalem, a eq miałem full na szamana. Z tych swoich skili krytykami ponad 1k mi żaden nie brał. Zrozumcie dzieci, żeby wygrać pvp trzeba mieć bony, które nam to zagwarantują. Każda klasa mając eq na daną klasę wygra bez problemu. Najwyraźniej nikt z was na globalu nie dobił tego 80+ i nie wie co to jest pvp.

Budowniczy
Opublikowano

Swoim wojem z SDLongju zabije ciebie i twoja szamanke na raz ... wy chyba nie widzieliscie dobrego eq. To co tutaj to masakra

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

burzowy szpon > przywołanie błyskawicy > leczenie > (to takie tez podobne do szpona tylko zapomnialem nazwy xD) > zwiekszenie ataku > zwinka

Po tym już przestałem czytać... Z takim buildem to ew. możesz na dzikusach wymiatać, poza tym "zapomniałem nazwy" - to mnie najbardziej rozbawiło, pisze tuta jak stworzyć postać, a nie wie jak się skille nazywają - LOL

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...