Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Krótko Pan Maciox Jest nie sprawiedliwy Byłem u niego w administracji Zostałem Wywalony dlaczego ponieważ zajmowałem się jego serwerem ale wywalił mnie dlaczego ?? ponieważ zajmowałem się także swoim serwerem . Oprócz Tego Jest Fochaty . Serwer Raczej Nie Wypali.

Pozdrawiam TheFilipPL

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie , Spawn ładny , administracja Ogar nie jak na innych serwach same dzieciaki które nie ogarniają :) Pozdrawiam MrPiero06

Opublikowano

Powiem Krótko Pan Maciox Jest nie sprawiedliwy Byłem u niego w administracji Zostałem Wywalony dlaczego ponieważ zajmowałem się jego serwerem ale wywalił mnie dlaczego ?? ponieważ zajmowałem się także swoim serwerem . Oprócz Tego Jest Fochaty . Serwer Raczej Nie Wypali.

Pozdrawiam TheFilipPL

Po twoim piśmie widać, iż jesteś czymś strasznie podekscytowany/zdenerwowany. Uspokój się i wytłumacz dlaczego nie polecasz serwera. Dokładnie, krok po kroku. 

Zajmowałeś się swoim serwerem? Wiesz... Ja bym nie brał do administracji osoby z własnym serwerem. Administrator musi mieć multum czasu przeznaczonego na jeden serwer. A na dwa? Człowiek nie maszyna. Nie poradzi sobie z dwoma serwerami na raz. 

Fochaty? Czemu jest fochaty? 

W tym co napisałeś nie ma ani jednego argumentu za tym, że ten serwer nie wypali..,

Istnieje coś takiego jak kropka, przecinek i tak dalej. Nie używasz ich? Radzę odpuścić sobie pisanie w internecie, gdyż będziesz jedynie denerwował ludzi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@Do pana wyżej

Serwer nie wystartował idioto ^^

Oddaję honor i przepraszam 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Po twoim piśmie widać, iż jesteś czymś strasznie podekscytowany/zdenerwowany. Uspokój się i wytłumacz dlaczego nie polecasz serwera. Dokładnie, krok po kroku. 

Zajmowałeś się swoim serwerem? Wiesz... Ja bym nie brał do administracji osoby z własnym serwerem. Administrator musi mieć multum czasu przeznaczonego na jeden serwer. A na dwa? Człowiek nie maszyna. Nie poradzi sobie z dwoma serwerami na raz. 

Fochaty? Czemu jest fochaty? 

W tym co napisałeś nie ma ani jednego argumentu za tym, że ten serwer nie wypali..,

Istnieje coś takiego jak kropka, przecinek i tak dalej. Nie używasz ich? Radzę odpuścić sobie pisanie w internecie, gdyż będziesz jedynie denerwował ludzi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@Do pana wyżej

Serwer nie wystartował idioto ^^

Może ja się wypowiem,hostowałem poprzedni serwer Pana Maciox'a no ale przez jego humorki serwer upadł.Teraz  kolejny raz robi prawie identyczny serwer,bez żadnych nowości nic.

Opublikowano

Może ja się wypowiem,hostowałem poprzedni serwer Pana Maciox'a no ale przez jego humorki serwer upadł.Teraz  kolejny raz robi prawie identyczny serwer,bez żadnych nowości nic.

Biter Wiem Że Byłeś Hosterem Macioxa I zgodzę się z tym co piszesz 

Serwer zapowiada się fajnie , Spawn ładny , administracja Ogar nie jak na innych serwach same dzieciaki które nie ogarniają :) Pozdrawiam MrPiero06

Ciekawe czemu bo byłeś na servie przed startem ? i ci recenzje kazali napisac Ps mam ip serva dlugo i widzę kto na nim jest :P

Opublikowano

Jakie doświadczenie w dziedzinie serwerów ma właściciel?

Może odkopie <lekko><pare h xD > ale Właściciel ma spore doświadczenie, zna dobrze się i ogarnia pliki mc. ( może nie od strony javy itd.) ale emocjonalnie porażka. Myślę ze serwer długo nie postoi.. Zakładam że z powodu jakiegoś foszka H@. Sorcia, nie zagram

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Pozdrawiam pana, który przez swoją głupotę stracił wspólnika i 4/5 graczy ;)

Serwer ładnie się zapowiada, czekamy! ;3

Anime.png

Opublikowano

Pozdrawiam pana, który przez swoją głupotę stracił wspólnika i 4/5 graczy ;)

Serwer ładnie się zapowiada, czekamy! ;3

Wypraszam sobie.Co ja takiego zrobiłem?

Opublikowano

Biter Wiem Że Byłeś Hosterem Macioxa I zgodzę się z tym co piszesz 

Ciekawe czemu bo byłeś na servie przed startem ? i ci recenzje kazali napisac Ps mam ip serva dlugo i widzę kto na nim jest :P

@Off-Topic

MrPiero06 jest to Moderator, nikomu nic nie każe. Okey startujemy już prawie ;d

Opublikowano

Pozdrawiam ... Kiedy mialem u nich range zrobilem gildie dla testu teraz mnie za to zbanowali ...

@Off-Topic

Dobra spokojnie, już ub masz. To Raczki, sorki za nią

Opublikowano

Pozdrawiam ... Kiedy mialem u nich range zrobilem gildie dla testu teraz mnie za to zbanowali ...

Przepraszam bardzo, ale pisanie rzeczy typu: "HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH MAM GILDIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", "KTO CHCE DO GILDI", "MAM GILDIE ZA FREE LÓDZIE"  to jest dziecinada :)

Co do serwera, zapraszamy wszystkich, fajny start, udało się.

Niebawem lagi miną, o to się nie martwcie.

Anime.png

Opublikowano

@Off-Topic

Lagi z czasem znikną, jeszcze nie widziałem serwera na którym na starcie nie było lagów, tutaj nie ma bardzo dużych lagów, a już skarżą, że lekkie lagi są, z biegiem czasu one miną. W przyszłości, będziemy mieli lepszą maszynę, tak myślę oczywiście.

@edit

Zapraszamy na serwer!

Opublikowano

Serwer naprawdę spoko. Ogarnięta administracja. Mało bugów (nie wiem, czy w ogóle są). Są lekkie lagi, ale niedługo ma już ich nie być. Wszystko ładnie dopracowane. Brakuje tylko graczy :/

Dobra, ja idę kopać dalej itemy na gildie, a na serwer jak najbardziej zapraszam.

Opublikowano

Serwer ładny, dopracowany. Spawn jest śliczny, okolice również.

Ogarnięta administracja, niedługo lagów nie będzie w ogóle, tak więc zapraszam wszystkich ogarniętych graczy! ^.^

Anime.png

Opublikowano

Ogólnie według mnie serwer zrobiony porządnie, ale wielu gracz odeszło, bo właściciel miał Swoje "fochy" że tak się wyrażę. Ogólnie serwer jest dobry, lecz gdy jest mało osób odechciewa się grać (jak wszędzie) ^^

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Ogólnie według mnie serwer zrobiony porządnie, ale wielu gracz odeszło, bo właściciel miał Swoje "fochy" że tak się wyrażę. Ogólnie serwer jest dobry, lecz gdy jest mało osób odechciewa się grać (jak wszędzie) ^^

@Off-Topic

Nie miałem fochów, tylko wywalało ich na starcie serwera ;/ 

Teraz wszystko jest już dobrze ogarnięte i powinno lepiej się grać.

(Co do fochów, to już się ogarnąłem i jak coś mi nie idzie to się nie wkurzam)

xGuildMc

Ogólnie to zapraszam wszystkich bardzo gorąco i serdecznie na mój serwer xGuildMc.

Wczoraj ogarnąłem bardziej Gildie, ponieważ były errory, oraz nie brało itemków za gildie.

Oczywiście, jak wczoraj to ogarnąłem to też coś innego. 

(A co to takiego jest co dodałem ?)

Dodałem Autorski TAB ;>

Więc jest już okey. Drop też jest inny, zwiększony, dodano pare itemków ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...