Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh... Widocznie będzie serwer taki jak każdy inny. Survival i frakcje...

Radzę zmienić wielkość napisów. Zdecydowanie są za duże. 

Proponowałbym także skasować paski oddzielające nicki administracji. Niepotrzebne zabieranie miejsca. 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

@up

Dopiero się uczę w tworzeniu grafiki, jest to moja pierwsza pełna prezentacja graficzna zrobiona prze zemnie. Okey postaram się jeszcze dzisiaj ogarnąć mniejszą zapowiedź, aby nie była ona zbyt duża. I nie jest to serwer Survival + Frakcje tylko Survival + Gildie i nie chce aby był on taki jak każdy inny, chce dodać stoniarki, receptury na siodło itp. Spawn nie będzie zbyt wielki, jeżeli chce ktoś abym wstawił ss'y spawnu to piszcie.

@down
Wyjść można będzie ze spawnu, albo można będzie też kliknąć na guzik i teleportować się w randomowe miejsce na mapce.
Załóżmy, że wyjdziesz ze spawnu, to możesz na niego dopiero powrócić za 20 lub 10 sekund, jeszcze nie wiem ile ustawić.
Z kolei enderperły nie będą działały na spawnie.

Z POWODU IŻ SĄ ZA DUŻE NAPISY ROBIĘ JE OD NOWA, Z TEGO POWODU NARAZIĘ ZAPOWIEDŹ BĘDZIE INACZEJ WYGLĄDAŁA, PONIEWAŻ NIE CHCĘ ABY TAK DUŻO MIEJSCA ZABIERAŁA!
Opublikowano

@up

Dopiero się uczę w tworzeniu grafiki, jest to moja pierwsza pełna prezentacja graficzna zrobiona prze zemnie. Okey postaram się jeszcze dzisiaj ogarnąć mniejszą zapowiedź, aby nie była ona zbyt duża. I nie jest to serwer Survival + Frakcje tylko Survival + Gildie i nie chce aby był on taki jak każdy inny, chce dodać stoniarki, receptury na siodło itp. Spawn nie będzie zbyt wielki, jeżeli chce ktoś abym wstawił ss'y spawnu to piszcie.

Wyjście na guzik, czy może po prostu przez czerwoną linię? 

Macie zamiar dodawać nowe pluginy, czy zostaniecie... przy standardzie? Czemu piszę, że standardzie? Uważam, iż serwer nie odbiega aż tak od reszty. Jeden czy dwa mało znaczące pluginy więcej lub mniej nie dają różnicy.

Opublikowano

@up

Jeżeli za duży drop, to napisz co według ciebie można zmniejszyć.

@edit

Zmieniłem trochę grafikę, ponieważ była za duża, jeżeli nadal jest za duża to piszcie co zmniejszyć.

Opublikowano

@up

Pomyślę jeszcze nad zmianą dropu ;>

Jeżeli ktoś chce coś aby coś usunąć lub zmienić to piszcie ;>

Jeżeli nadal napisy są zbyt wielkie to piszcie które mam zmienić.

Opublikowano

Osobiście serwer polecam.Widziałem spawnie jestem miło zaskoczony.

Jednakże na serwerze nie zagram z prostych przyczyn:

• Właściciel [MrMaciox] miewa swoje humorki, przez co stracił jednego helpera ( mnie ) i prawie hoster'a...

• Dzięki tak zwanym " humorkom " są spore szanse że administracja z nim nie wytrzyma..

Serwer polecam, lecz nie zagram. ;) 

@Down, no mówię ze sam odszedłem, z powodu nudy a zarazem twoich "okresów" , a za opinie nmzc:*

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Osobiście serwer polecam.Widziałem spawnie jestem miło zaskoczony.

Jednakże na serwerze nie zagram z prostych przyczyn:

• Właściciel [MrMaciox] miewa swoje humorki, przez co stracił jednego helpera ( mnie ) i prawie hoster'a...

• Dzięki tak zwanym " humorkom " są spore szanse że administracja z nim nie wytrzyma..

Serwer polecam, lecz nie zagram. ;) 

@up

Sam odszedłeś, bo powiedziałeś że są nudy. ;<

Dzięki za opinie.

Opublikowano

JQARHBE.png

@Edytuję

On wypowiedział się na temat serwera, także nie wiem za co dostał ostrzeżenie -.-

Z chęcią przyjrzę się temu serwerowi.

Opublikowano

Odświeżam

On wypowiedział się na temat serwera, także nie wiem za co dostał ostrzeżenie  -.-

Za to, że nie uzasadnił swojej "opinii". Założę się, że ten pan nawet nie wejdzie, tylko zhejtuje serwer, bo myśli, że to pomoże jego serwerowi :)

Co do serwera, jutro start, nie mogę się doczekać, fajna prezka, serwer świetnie zapowiedziany. Tylko czekać. ^.^

Anime.png

Opublikowano

Za to, że nie uzasadnił swojej "opinii". Założę się, że ten pan nawet nie wejdzie, tylko zhejtuje serwer, bo myśli, że to pomoże jego serwerowi :)

Co do serwera, jutro start, nie mogę się doczekać, fajna prezka, serwer świetnie zapowiedziany. Tylko czekać. ^.^

Dziękuje za miłe słowa.

@Co do serwera

Mam zamiar zmniejszyć troszke dropu ;>

Opublikowano

Ahh już dzisiaj start , nie mogę się doczekać ;)
@topic Serwer bardzo ładnie zaprezentowany , grafika wykonana bardzo starannie i wgl to estetycznie wygląda ^^.

Opublikowano

@Off-Topic

@up

Ja myślę, że mam duże, ale nie wiem dokładnie. Serwerów już paręnaście prowadziłem, także nie chce zrobić serwera takiego jak inne, chce stworzyć nowszy, lepszy serwer, ale nie wiem czy mi się to uda. Dzisiaj startuje serwer za 2h 30 min ;o . W pluginach jestem nawet dobry, ale moja zaleta to budowanie ;>

Opublikowano

@Off-Topic

@up

Ja myślę, że mam duże, ale nie wiem dokładnie. Serwerów już paręnaście prowadziłem, także nie chce zrobić serwera takiego jak inne, chce stworzyć nowszy, lepszy serwer, ale nie wiem czy mi się to uda. Dzisiaj startuje serwer za 2h 30 min ;o . W pluginach jestem nawet dobry, ale moja zaleta to budowanie ;>

Budowanie... Nie masz tutaj zbytnio dużego pola do popisu ;)

-----------------------------------------------------------------------------------

Tak jak pisałem wcześniej nie odbiegacie aż tak od reszty, lecz mam nadzieję, że to się zmieni. Trzymam kciuki :)

Oczywiście zawitam na serwerze. Muszę zobaczyć jak to wszystko wygląda. 

-----------------------------------------------------------------------------------

Masz może jakieś plany na przyszłość co do tego serwera? Nowy plugin? Dodanie mini gier? 

Opublikowano

Budowanie... Nie masz tutaj zbytnio dużego pola do popisu ;)

Tak jak pisałem wcześniej nie odbiegacie aż tak od reszty, lecz mam nadzieję, że to się zmieni. Trzymam kciuki :)

Oczywiście zawitam na serwerze. Muszę zobaczyć jak to wszystko wygląda. 

Masz może jakieś plany na przyszłość co do tego serwera? Nowy plugin? Dodanie mini gier? 

@Off-Topic

Postaramy dodać się jakieś fajne rzeczy, jeżeli serwer wypali to będziemy musieli wziąć się do roboty, chciałbym zrobić wtedy serwer lobby oczywiście gdybym miał większą maszynę, byłoby wtedy parę typów: Survival + Gildie, PvP oraz jakieś Minigry. Teraz jednak chciałbym zrobić fajny serwer Survival + Gildie.

Opublikowano

Prezentacja ciekawa zaraz się przekonamy co prezentuje serwer, co do prezentacji mogli byście dawać IP na dole ręcznie pisane z praktyki wiem że ludziom nie chcę się przepisywać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...