Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę się rozczarowałem ( na poprzednich edycjach było lepiej ,a liczyłem jeszcze na coś lepszego ).

Nie ma czegoś takiego jak turrety,postacie,skórki za haj$.

Jedyne co jest związane z lolem to :

-> Kolejka

-> ELO ( PKT ) ( A ELO jest startowane od 1200 ,a na tym serwerze od 1000 )

Tak to moim zdaniem zwykłe PVP.

Mogliby chociaż najprostsze postacie zrobić np. :

Rammus

Twitch

Master Yi

Tak jak na poprzednich edycjach. Zawiodłem się ,ale nie mam czego żałować ,bo są nadal darmowe kody MPC FORUM i nie płaciłem.

Moglibyście też pomyśleć na dywizjami np. ma się złoty hełm na spawnie co oznacza złoto.

1. Na poprzednich edycjach nie było żadnych postaci itp. więc chyba pomyliłeś serwery.

2. Nawet jeżeli mielibyśmy dodać skórki za "hajs" to niestety niemodowany Minecraft na to nie pozwala, a na serwerze z modami grałoby dużo mniej osób. Wiemy z doświadczenia.

3. System ELO jest inspirowany systemem z LoLa, co nie oznacza, że musi być identyczny.

4. Z powyższych informacji wynika, że nie zapoznałeś się z ideą serwera tylko na ślepo zgarnąłeś kod i wszedłeś na serwer.

5. Hełmy na spawnie? Nice idea ;d

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick właściciela tego serwera mówi nam wiele na temat jego prawdopodobnego wieku oraz zachowania, dodatkowo płatność za rejestrację na tym "serwerze" skutecznie zniechęca mnie do jakiejkolwiek gry.

Nie polecam.

:)
Opublikowano

Nick właściciela tego serwera mówi nam wiele na temat jego prawdopodobnego wieku oraz zachowania, dodatkowo płatność za rejestrację na tym "serwerze" skutecznie zniechęca mnie do jakiejkolwiek gry.

Nie polecam.

Nie oceniaj książki po okładce jak to mówią. Ten nick ustawiłem sobie już dobrych kilka lat temu, i przykro mi ale nic już na to nie poradzę. Płatność za wstęp jest wytłumaczona w infografice. Nie wiem jak można polecać lub, nie polecać serwera nie wchodząc nawet na niego.

Opublikowano

Bug z niewidzialnością po teleportacji naprawiony.

Opublikowano

Server jak dla mnie ma mało wspólnego z lol'em. Brakuje tu jakiś skilli, ew. jakiegoś sklepiku, no i najważniejszego... graczy.

giphy.gif

Opublikowano

Server jak dla mnie ma mało wspólnego z lol'em. Brakuje tu jakiś skilli, ew. jakiegoś sklepiku, no i najważniejszego... graczy.

Gdzie jest powiedziane, że serwer ma mieć coś wspólnego z grą League Of Legends, jedyne co jest podobne to nazwa League of Minecraft( pol. Liga Minecrafta). Choć w ostatnim patchu dodaliśmy jeszcze dywizje. A co do graczy, to niedługo będziemy mieć reklamę na yt.

W krótce pojawi się reklama na YT :)

Już jest zrobiony trailer :

@update

- Dodano system dywizji.

- Dodano sesje logowania.

- Dodano nowe dźwięki i tekstury do resource packa

- Poprawiono kilka błędów w systemie aren

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...