Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hah, wkońcu jakiś fajny serwer pvp :3

Nie mogę się już doczekać.

Zaraz chyba polecę po doładowanie do fona ;P

@EDIT

Załapałem kod :3

Opublikowano

Gdzie te kody maja byc lub juz byly? bo cos nie moge sie doczytac :/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Aktywowałem konto tym kodem i gdy próbuje wejść na serwer, pokazuje mi sie, że serwer nie jest dla graczy.

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Aktywowałem konto tym kodem i gdy próbuje wejść na serwer, pokazuje mi sie, że serwer nie jest dla graczy.

Była włączona po prostu whitelista :)

Przepraszamy za wszystkie błędy przy starcie. Lagi były spowodowane atakiem typu ddos na nasz serwer. Staramy się jak najszybciej wszystko naprawić.

Opublikowano

a kiedy bedzie już ok all? ;x bo mam kodzik i czekam aby aktywować :P

Kod możesz aktywować już teraz. A kiedy będzie gotowe to trudno powiedzieć. Jak pisałem wyżej mieliśmy atak na serwer. Staramy się jak najszybciej naprawić wszystkie błędy. Serwer mam nadzieję, że zostanie jutro otworzony. Zostaniecie poinformowani o ponownym otwarciu serwera w tym temacie oraz na naszej stronie. Jeszcze raz przepraszamy za problemy.

lol serwer nie dzial pisze o jakims ponowym otwarciu czyli lipa dzisaj???

Przeczytaj ten post i post wyżej dot. ataku na serwer.

Opublikowano

Na stronie go złapałem , ale nie moge się zalogować do gry bo jest WL :c

Po wszelkie update'y odnośnie prac nad serwerem zapraszam na nasz oficjalny fanpage na Facebooku.

http://facebook.com/LeagueOfMinecraftOfficial
Tam też jest wszystko ładnie wyjaśnione czemu serwer jest chwilowo niedostępny dla graczy.
Opublikowano

Cofki na spawnie,
Nie można było sie ruszać na spawnie, arenie, wszędzie ( No przecież mnie tp =D)

ODCHODZE!

Opublikowano

Serwer zostanie ponownie otwarty około godziny 19:00.

Opublikowano

Przewiduje start dziś wieczorem ok Godziny 20. Ale nie mogę nic obiecywać. Jeśli pojawią się nowe błędy o których na tą chwile nie wiem, na pewno nie wyrobię się z ich naprawą na dzisiaj.

Grałem już na Twoim serwerze L.O.M. 

Mam pytanie ,czy konta  ,które już płaciły są nadal ważne?

To nie ma większej różnicy ,bo nadal są kody ( mpcforum.pl ) ,ale chciałem o to zapytać  ;)

47990292595971448862.png

Opublikowano

Grałem już na Twoim serwerze L.O.M. 

Mam pytanie ,czy konta  ,które już płaciły są nadal ważne?

To nie ma większej różnicy ,bo nadal są kody ( mpcforum.pl ) ,ale chciałem o to zapytać  ;)

Tak, oczywiście wszystkie konta, które zapłaciły za wstęp jak i te, które skorzystały z darmowego kodu są ważne.

Opublikowano

A tak w ogóle ile przewidujecie graczy na start?

Na poprzednim sezonie ,gdy pewien youtuber ( DeeJayPallaside ) was promował miesiąc później było max 10 osób ,z czego grało tylko 3-4 osoby ,a reszta na surwiwalu z bossami.

47990292595971448862.png

Opublikowano

A tak w ogóle ile przewidujecie graczy na start?

Na poprzednim sezonie ,gdy pewien youtuber ( DeeJayPallaside ) was promował miesiąc później było max 10 osób ,z czego grało tylko 3-4 osoby ,a reszta na surwiwalu z bossami.

Na start przewiduję ok 15 osób, lecz nie zniechęcajcie się tym. Po starcie serwera od razu zajmiemy się reklamą, a nasz Przedstawiciel ds. Partnerstwa spróbuje nawiązać współpracę z youtuberami.

Opublikowano

Trochę się rozczarowałem ( na poprzednich edycjach było lepiej ,a liczyłem jeszcze na coś lepszego ).

Nie ma czegoś takiego jak turrety,postacie,skórki za haj$.

Jedyne co jest związane z lolem to :

-> Kolejka

-> ELO ( PKT ) ( A ELO jest startowane od 1200 ,a na tym serwerze od 1000 )

Tak to moim zdaniem zwykłe PVP.

Mogliby chociaż najprostsze postacie zrobić np. :

Rammus

Twitch

Master Yi 

Tak jak na poprzednich edycjach. Zawiodłem się ,ale nie mam czego żałować ,bo są nadal darmowe kody MPC FORUM i nie płaciłem.

Powodzenia w odbugowywaniu bugów np. niewidzialność , nie można się ruszać oraz w wynajdowaniu oszustów np. oddający '' pvp '' ,bo meczem tego nawet nazwać nie można.

Moglibyście też pomyśleć na dywizjami np. ma się złoty hełm na spawnie co oznacza złoto.

5 vs 5 zbugowane

2 vs 2 zbugowane

1 vs 1 czasem nie da się ruszać.

47990292595971448862.png

Opublikowano

@Up przeczytaj dokładnie opis serwera to niema mieć nic związanego z grą League of Legenda po prostu nazwa jest podobna.

System rankingu jest tak zrobiony, że nie opłaca się 'wynajmować oszustów'.

Błąd niewidzialności został już prawie rozwiązany, polecam zaktualizować minecraft'a do najnowszej wersji.

Błąd, powodujący to, że nie można się ruszać został już naprawiony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...