Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Kilka pytań.

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpływa grę, ale najważniejsze jest ich poziom gry. Na początkującym zbyt dużo stosują różnych trików.  Ja mam złotych zawodników. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Zna ktoś technikę na odebranie przeciwnikowi piłki? Gdy gram od początkującego to tak grają, że ciężko coś zrobić.  

Opublikowano

Zna ktoś technikę na odebranie przeciwnikowi piłki? Gdy gram od początkującego to tak grają, że ciężko coś zrobić.  

jak jestes blisko zawodnika przeciwnika to naciskasz po sobie takie klawisze jak presing ,a nastepnie odebranie piłki , ja naciskam je prawie jednoczesnie . Dodatkowo mozesz trzymac klawisz nazwany pressing kolegi , drugi zawodnik pomaga .

poziom legendarny w tej grze jest banalny , ja gram tylko z klepki i mam 10 akcji sam na sam i wygrywa sie 4:0

Opublikowano

Mógłbyś jeszcze coś więcej napisać? NP: Jak unikać sytuacji, że napastnik jest sam i biegnie, że dogonić go nie można?  

Jak skutecznie wyjść z obstawy przeciwnika? 

Opublikowano

Nie potrafisz dogonic przeciwnika bo:

1. twoi zawodnicy sa zmeczeni i posiadaja slaba kondycje

2. twoj zawodnik ma slaba szybkosc minimum dla obroncy to 90

dodatko mozna robic presing cala druzyna , naciskajac krzyzak w padzie x360 2 razy w lewo lub prawo

Opublikowano

Tylko skąd ja wezmę takiego zawodnika. Taki zawodnik kosztuje 10 tysięcy. 

szukaj jakiego araba lub korea na start jakiegos znajdziesz , i mala rada nie szukaj na poczatek graczy ze znanych lig i druzyn , tylko zrob druzyne co bedzie szybka

Opublikowano

szukaj jakiego araba lub korea na start jakiegos znajdziesz , i mala rada nie szukaj na poczatek graczy ze znanych lig i druzyn , tylko zrob druzyne co bedzie szybka

Ja mam anglików z ligi Barclays PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...