Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Kilka pytań.

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tanio kupować karty treningowe kondycji? Jak szybko zdobywać monety?  Mam 23 poziom i ciągle brakuje mi ich. Kondycja mojego składu jest słaba. Widziałem na filmie youtube jak gościu mając 15 poziom miał około 180 tysięcy monet a mi ciągle ich brakuje. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

1.Najlepiej kupować karty około 5-6 rano ,wtedy ceny spadają nawet o 40%.

2.Zdobywać Tytuły lig , grać turnieje offline , ligi offline 

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

Koleś mógł cheatować. Chociaż 180k to i tak mało. Zagraj ligi offline, zawsze troszkę łatwiej a nagrodami są paczki oraz kasa :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

Ciężko się gra bo moi zawodnicy szybko się męczą.  Nagrodą za sezony jest 1300 za utrzymanie, za awans 1700 to co mogę być w stanie zrobić. 1700 to jest mało.

Opublikowano

Wiec musisz byc bardzo kiepskim graczem, takie zarobki to chyba liga 8albo 9, ja na poczatkowym skladzie doszedlem do 6 a pozniej nie bylo szans xD. Naucz sie grac i zarobisz

Opublikowano

Chodzi o to, że ja mam skład ze złotymi zawodnikami, tylko nie stać mnie na karty z kondycją.  Można czerpać korzyści z multi kont, czyli sprzedać zwykłego zawodnika, który jest wart 100 monet a sprzedać go za 12 tysięcy monet? 

Opublikowano

zagraj sobie team of the week brazowymi kartami na amatorze to ci kondycja troche odrosnie na zlotych tylko pamietaj dac ich na lawke rezerwowych

Opublikowano

sorry że tak sie wtrące mam pytanko jak właśnie zawodnik ma 1/2 kondycji to moge go dać na ławke i zagrać na botach/online i odnowi sie ? jak ma czerwona kartke czy jakiś uraz to jak zagram na botach tez sie liczy jako mecz normalny czy juz to nie działa tak ;d ?

Opublikowano

no odnawia sie jak dasz na lawke i jak pilkarz ma czerwo to pamietaj aby go umiescic obok rezerwowych

s-08-13-564289.png
Opublikowano

;D to lece grac na botach niech sie odnowi ;D a ja też sie męczyłem żeby zdobyś te karty kondycji ale kasa słąbo jeszcze leci

ja pierd..   przed chwila grałm 6 liga gosciu ma 60 wygranych  4 totsy i cr7 i reszta tez pro -_-  fifa point zapewne >?

Opublikowano

To na ławce rezerwowych zawodnikom wzrasta kondycja? 

Do czego służy ławka rezerwowych? 

Opublikowano

Tak wzrasta im kondycja.

Miłego dnia :)

Opublikowano

...A do czego może służyć ławka rezerwowych? do tego że jesli podczas meczu złapiesz kontuzje to wymieniasz zawodnika ...na boga.

Opublikowano

Nie oplaca się kart kondycji kupować.Ja gram zawsze z 3 mecze sezonowe + 1 mecz turnieju jednego gracza i zawsze mam na najwyzszym poziomie kondyche + kasa wpada z meczów 1 gracza + jakaś tam premia za wygranie turnieju :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Te poziomy trudności nie są dobrze zrobione. Początkujący grają jak zawodowcy. Ja na amatorze wygrałem 8:0 a z początkującymi wygrać już nie mogę. Pomiędzy amatorem a początkującym dzieli przepaść, jeśli chodzi o poziom gry. 

Opublikowano

Grałem z zawodowcami i to nie raz i widzę jak grają. Amatorzy grają jak dzieci. Początkujący jak fachowcy. 

Opublikowano

racja amatorzy do piłki nawet nie dobiegają jak ją masz i omijają cie szerokim łukiem ;D

wiesz te drużyny mają dobre zgranie więc to też wplywa na gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...