Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej osu! 1vs1

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja na myszy failuje spinnery, mimo rocznego stażu ;o

/edit

a jak mocniej zakręce na 2k, to wtedy trace celność i po spinnerze nie trafiam w kółko, a więc ludzie z tabletami mają o wiele wiele większe szanse od typo z myszkami.

Jeśli macie problemy ze spinerami to powinniście kręcić w takim obrębie:

3QqjUUr.jpg

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja na myszy failuje spinnery, mimo rocznego stażu ;o

/edit

a jak mocniej zakręce na 2k, to wtedy trace celność i po spinnerze nie trafiam w kółko, a więc ludzie z tabletami mają o wiele wiele większe szanse od typo z myszkami.

W takim razie Twój roczny staż g*wno Ci dał ^_^

Podczas, gdy ja po miesiącu bez problemowo na myszce kręciłem spiny po 350~ i bez utraty celności na beatach zaraz po nim.

Pan wyżej bardzo dobrze to ujął :)

W każdym razie - mam tablet, aczkolwiek grałem najwięcej na myszce i różnica jest praktycznie zerowa. Jedyna to taka, że jest troszkę wygodniej.

"Know Your Place"

Opublikowano

Dzisiaj zaopatrzyłem się w tablet, przy spinerach prawie to samo tylko da się lepiej utrzymać kursor na danym obrębie i przez to ciut więcej się wykręci  ;p. 

Opublikowano

Sajjuk ;-;

Miały być hardy, a ty insany dajesz ;-;

Wytłumaczyłem już ci to na steam, ale musisz napisać o tym posta...

TWQ3Uas.png

LNhkpPy.png

Jest hard? Jest. Nazwa może być nawet "-Vasto- nie umie grać w Osu" i mieć oznaczenie harda - bez obrazy @-Vasto- :D

4770714280454741315510.png
Opublikowano

No ta D: Skillet - Hero insane to jest hardzik :3 dopiero poziom wyzej to insane ^^

Ogólnie jestem najniższym rankiem jak na razie <3 huehuehue :**

Opublikowano

Czy będą jeszcze tego typu turnieje ? :) Za późno zobaczyłem :/ 

Pewnie będą. Ten turniej widać cieszy się popularnością (wystarczy popatrzeć na wyświetlenia konkursu i ilość zgłoszeń), tak więc pewnie zorganizuje za jakiś czas kolejny turniej.

Opublikowano

Pewnie będą. Ten turniej widać cieszy się popularnością (wystarczy popatrzeć na wyświetlenia konkursu i ilość zgłoszeń), tak więc pewnie zorganizuje za jakiś czas kolejny turniej.

To się nie uda, bo na pierwszych miejscach będą Ci sami gracze. Z polskiej czołówki paru pewnie jest.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To się nie uda, bo na pierwszych miejscach będą Ci sami gracze. Z polskiej czołówki paru pewnie jest.

Nie tylko będzie grany podstawowy tryb osu. Można przecież turniej Taiko lub też osu!mania zrobić.

Opublikowano

Kiedy bedzie aktualizacja tabeli ;o ?

Dokładnie, muszę potwierdzić moje tezy, przy okazji sajjuk odpadł na 90% xD z rudim nie wygra.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Kiedy bedzie aktualizacja tabeli ;o ?

Aktualizacja tabeli będzie jak użytkownicy będą rozgrywać swoje pojedynki. Aktualnie jeszcze nie rozgrywali. Czas mają do 15 czerwca.

Opublikowano

Sposób na stres - zanim zaczniecie grać oblejcie się lodowatą wodą i otwórzcie okno w pokoju :) . SPRAWDZONE! 

"Know Your Place"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...