Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej osu! 1vs1

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym wystartował bo hardy akurat umiem, ale na samą myśl mi się ręka trzęsie -_-

Jak masz możliwości do wystartowania w takim czymś to startuj! Dopiero pierwszy raz od pobytu na forum widzę takie coś (siedzę od 2011 lecz dawne konto opuściłem)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo ściągania trochę, mógłbyś dodać to w jedną paczkę?

Tak. Niedługo w liście z beatmapami zostanie dodany link do downloadu.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

W mapie 31 jest drobny błąd w adresie.

Hmmm mi nadal wyskakuje Rob Mayth - Heart to Heart (Nightcore Mix) - tak jak miało być.

Opublikowano

Hmmm mi nadal wyskakuje Rob Mayth - Heart to Heart (Nightcore Mix) - tak jak miało być.

Był ; zamiast : Już jest poprawione.

Nie wiem czemu. Może mi coś się zbugowało.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Proponowałbym przy niektórych beatmapach napisać jaki poziom trudności gramy, bo nie jest napisane "hard" ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Proponowałbym przy niektórych beatmapach napisać jaki poziom trudności gramy, bo nie jest napisane "hard" ;)

Jak wejdziesz w jeden z linków np.:

http://osu.ppy.sh/b/188689

Zobaczysz listę poziomów i jeden zaciemniony

FkitqVG.png

To właśnie na zaciemnionym będzie odbywała się rozgrywka :)

Opublikowano

@Sajjuk mozliwe ze i sie zglosze ale mam jedno pytanie ;) Czy bedzie na turnieju uzywane cale 40 ponad beatmap czy z tych co dales do cwiczenia bedzie uzywane jakos 10-20? ;)

Opublikowano

Wszystkie mapki mogą zostać grane, bo wszystko zależy od random.org.

Na każdy pojedynek będzie losowane 3 mapki z listy, które będą grane.

Opublikowano

Jak widziałem tych ludzi którzy się zapisują, z top sto polski albo kilkaset, wy myślicie że jakieś szanse macie xDD ???

No ale kto nie ryzykuje ten nie je, możecie się pobawić zawsze, ja sam nadal myślę nad zapisem, ale sensu nie widzę.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak widziałem tych ludzi którzy się zapisują, z top sto polski albo kilkaset, wy myślicie że jakieś szanse macie xDD ???

No ale kto nie ryzykuje ten nie je, możecie się pobawić zawsze, ja sam nadal myślę nad zapisem, ale sensu nie widzę.

Przecież to są hardy - tu większość ma równe szanse ;)

Opublikowano

Hmm.. a nie lepiej popatrzeć kto jaki ma ranking i dopasować? Żeby nie było #1000 z #200000 ;_;

No i druga kwestia, proponuję mapki bez spinnerów, bo jakaś lama zakręci za 10000 z 90% a ja ze 100% sfailuje spinnera bo nie umiem kręcić, no i koniec, bo mają tablety a ja mysz..

3adb6317fc.png

Opublikowano

Hmm.. a nie lepiej popatrzeć kto jaki ma ranking i dopasować? Żeby nie było #1000 z #200000 ;_;

No i druga kwestia, proponuję mapki bez spinnerów, bo jakaś lama zakręci za 10000 z 90% a ja ze 100% sfailuje spinnera bo nie umiem kręcić, no i koniec, bo mają tablety a ja mysz..

Ja na myszy po 5000 + kręce na dłuższych spinach myszką ,

a na krótkich to 3k

Opublikowano

Tak se wmawiaj xDD zobaczymy zwycięzców. 

xD każdy może w jakimś momencie popełnić błąd i stracić 100% celności czy kombo i będzie mógł tylko liczyć że przeciwnik także go straci, więc szanse są wyrównane

1377774857-U369478.png

Opublikowano

xD każdy może w jakimś momencie popełnić błąd i stracić 100% celności czy kombo i będzie mógł tylko liczyć że przeciwnik także go straci, więc szanse są wyrównane

Czemu się wypisałeś? ;/

Ja na myszy po 5000 + kręce na dłuższych spinach myszką ,

a na krótkich to 3k

Dodaj link do profilu MPC na profil OSU to wtedy przyjmę zgłoszenie ;)
Opublikowano

ja na myszy failuje spinnery, mimo rocznego stażu ;o

/edit

a jak mocniej zakręce na 2k, to wtedy trace celność i po spinnerze nie trafiam w kółko, a więc ludzie z tabletami mają o wiele wiele większe szanse od typo z myszkami.

3adb6317fc.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że 1 czerwca bo wtedy jest 2 dzień magnificonu, aczkolwiek postaram się być obecny, w miarę żywy i w formie po 2 dniach konwentu ( 4 dniach bez osu, czwartek, piątek też mnie nie ma w domu ;_; )

heh

Opublikowano

Rozgrywki będą prowadzone tak, że najpierw gra lewa strona, potem dół i na samym końcu prawa strona.

Nie sądzę, żebyś grał pierwszego dnia :)

Opublikowano

Kur, ja mam drugi pojedynek, z tego co patrzyłem mój przeciwnik ma dużo dłuższy staż. Już po mnie xD

Rozgrywać możecie jak chcecie. Jeśli oboje jesteście online to napiszcie do mnie i rozgrywka się zacznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...