Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 lat pod okupacja unii europejskiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Codzienna beka z gimbusów, co nie znają się na polityce i nie przeczytali żadnej książki o charakterze ekonomicznym dostarczona.

Dzięki

nie trzeba nic czytać , wystarczy logicznie myśleć . Ale tobie nawet nie pomogła książka bo nie masz nic do powiedzenia .  

Żegnam 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Ha! Przeczytałem tylko tytuł tematu i już wiedziałem kto go założył.

Moim zdaniem, z wiedzy, którą posiadam z wosu wnioskuje, że Unia Europejska nie jest ani zła ani dobra, ale też lepiej należeć do jakieś organizacji niż być samemu. 

Opublikowano

Jeśli ktoś widzi tylko złe strony kościoła typu pedofillia której jest najmniejszy odsetek w kościele , to ja też będę zwracał uwagę na te gorsze sprawy . Sumując dobre i złe strony unii schodzimy na minus .

Unia nie gwarantuje nam bezpieczeństwa tak samo jak NATO .

Piszesz o zastoju gospodarczym , jeśli unia narzuca takie chore przepisu że jest kara dla Krów że za dużo mleka dają to o czym my mówimy ?  My nie stoimy w miejscu my się cofamy .  Wystarczy spojrzeć na chiny , kilkadziesiąt lat temu to było dno , a za kilka lat wyprzedzi USA  jak już nie wyprzedziło /

Jesteś śmieszny porównując Polskę i Chiny.

38 milionów mieszkańców // 1.3 miliarda mieszkańców

Płaca minimalna 381$ (40 godzinny tydzień pracy)//  141$ (60 GODZINNY TYDZIEŃ PRACY np w fabrykach apple)

I jak tu kurwa Chiny nie mają być potęgą gospodarczą, skoro mają taki zasób TANIEJ siły roboczej?

A ty dalej obwiniaj UE za całe zło w Polsce.

Opublikowano

@AffOmg

Chiny nie dostają żadnych dotacji i mają bardzo niskie podatki, szczególnie Honkong.Co z tego, że Chinol zarabia 300 dolarów (według niektórych źrodeł nawet 100) jak może za to kupić 20 razy więcej niż przeciętny Europejczyk a co dopiero Polak? Tania siła robocza = tanie towary.Chińczycy z roku na rok co raz bardziej się bogacą, w zeszłym roku kupili 18 mln samochódów, oni pną się w góre a UE spada w dół.

Opublikowano

Jesteś śmieszny porównując Polskę i Chiny.

38 milionów mieszkańców // 1.3 miliarda mieszkańców

Płaca minimalna 381$ (40 godzinny tydzień pracy)//  141$ (60 GODZINNY TYDZIEŃ PRACY np w fabrykach apple)

I jak tu kurwa Chiny nie mają być potęgą gospodarczą, skoro mają taki zasób TANIEJ siły roboczej?

A ty dalej obwiniaj UE za całe zło w Polsce.

statystyczny Polak pracuje dłużej niż Żółtek , więc ?

Dalej koleżanka nie podała żadnych argumentów przeciwko temu że unia nie jest złem , czyli jest złem . 

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

statystyczny Polak pracuje dłużej niż Żółtek , więc ?

Dalej koleżanka nie podała żadnych argumentów przeciwko temu że unia nie jest złem , czyli jest złem . 

Ciekawe jaki statystyczny Polak pracuje dłużej niż Chińczyk haha.

@Down: chyba w twojej gimbazie.

Opublikowano

bywali i tacy . 

Opublikowano

Kurwa porównywać Polskę do Chin pojebało Was?

Chiny to nie państwo Chińczyk to nie człowiek to po prostu tania siła robocza.To przez tych małych skośnookich chujków mamy to co mamy.

Po co w Polsce coś produkować wydawać na to kupę kasy jak Chińczyk zrobi to prawie za darmo chuj że taki towar ma praktycznie zerową jakość ważne że jest tani i ludzie to i tak kupią .

Co do Unii. Polska  dopiero się  obudzi jak to wszystko przerodzi się w taki absurd że żyć nie będzie się dało.Unia dużo Wymaga ,ale mało daje.

Ostatnio oglądałem jakiś wywiad była prawica , lewica i narodowcy. Jedynie Ci ostatni mieli argumenty które trzymały się kupy.

Opublikowano

Aktualnie polska jest jednym z najbardziej zapracowanych krajów europy jak i świata, wyzysk straszny, w wielu pracach trzeba harować od rana do nocy, tyle że wyzysk w patologicznym systemie do niczego dobrego nie prowadzi. Jednak porównywanie Chin do Polski to głupota.

Wojciech ogarnij te przecinki bo te spacje wyglądają strasznie, tak się nie pisze. I pieprzysz głupoty nie lepsze, jak już chcesz się wypowiadać na jakiś temat, to poczytaj coś o tym.

Różnica między pozytywami a negatywami unii jest tak wielka że no comment.

Edit:

Kurwa porównywać Polskę do Chin pojebało Was?

Chiny to nie państwo Chińczyk to nie człowiek to po prostu tania siła robocza.To przez tych małych skośnookich chujków mamy to co mamy.

Po co w Polsce coś produkować wydawać na to kupę kasy jak Chińczyk zrobi to prawie za darmo chuj że taki towar ma praktycznie zerową jakość ważne że jest tani i ludzie to i tak kupią .

Co do Unii. Polska  dopiero się  obudzi jak to wszystko przerodzi się w taki absurd że żyć nie będzie się dało.Unia dużo Wymaga ,ale mało daje.

Ostatnio oglądałem jakiś wywiad była prawica , lewica i narodowcy. Jedynie Ci ostatni mieli argumenty które trzymały się kupy.

Zerową jakość ? wiesz że większość największych korporacji i firm świata, nike, sony, apple i cała reszta mają swoje główne fabryki w chinach ?

Taka tragiczna jakość co ? same bzdury, prawie każdy telefon jest made in china.

Dajcie gospodarkę narodowcom to zobaczycie jak się "poprawi" ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Moja tabelka jest bardziej wiarygodna bo jest ładniejsza:

afabda99ca43547b5ba899e66b1ce416_origina

Pierwsze trzy "sukcesy" to jedno i to samo.

Przeciętne wynagrodzenie? Wątpię, aby było tak wysokie.

Autostrady i wypadki drogowe? Co ma do wypadków drogowych UE?

Zresztą porażki są o wiele poważniejsze. Co jak co, ale Unia Europejska nie za bardzo mnie przekonuje.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Czas się wyprowadzić z tego kraju :?

Czas obalić bandę czworga i zacząć głosować na wolnorynkowe partię takie jak Kongres Nowej Prawicy, Partia Libertariańska, Ruch Narodowy.

Opublikowano

Czas obalić bandę czworga i zacząć głosować na wolnorynkowe partię takie jak Kongres Nowej Prawicy, Partia Libertariańska, Ruch Narodowy.

ruch narodowy to umyslowo ograniczeni dyktatorzy nie dzieki wole glosowac na lewice albo palikota niz na nich

Opublikowano

ruch narodowy to umyslowo ograniczeni dyktatorzy nie dzieki wole glosowac na lewice albo palikota niz na nich

Tam jest trochę ludzi, którzy spokojnie mogliby być w KNP.Jak RN podzieli się na narodowych socjalistów i wolnorynkowców, to można głosować na tych drugich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...