Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta z allegro

JELCZU1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Athlon wymieka prz grach z 2011-12. Odpalisz spokojnie cody etc (ghosta nie) ale bf3 itp odpada nie ta liga :P

No to zrob inaczej. Palnij linuxa aktualnie i zrezygnuj z gier. Wez sie za nauke i potem mysl nad nowym pc. Bo to nie jest warte swieczki.

graphic.png
Opublikowano

już od 7 lat się biore za nauke bo już wtedy ten komputer nie potrafił niczego odpalić

Minimalne wymagania sprzętowe(bf3):

• Procesor: Intel® Pentium Dual Core E2180 2.0GHz lub AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ lub lepszy
  • Karta Graficzna: NVIDIA GeForce® 8600GTS lub AMD Radeon HD 4650 lub lepsza
  • DirectX: wersja 10.0
  • RAM: 2 GB RAM
  • Miejsce na Dysku: 20 GB
  • System operacyjny: Windows Vista (najnowszy Service Pack), Windows 7

A tak z ciekawości ten zasilacz który obecnie mam do wymiany czy on mógłby być zamiast tego który planuję kupićpost-856271-0-02700300-1399284783.jpg

Opublikowano

Te co podales sa z dupy.

Minimum to E6xxx i do tego radeon z serii 5xxx w tedy na low w 60 fpsach pograsz. Oczywiscie proc do 3.5ghz podkrecony.

Ja miałem E6400 @3,0ghz i GTS450 i procesor zawalał sprawę. Ba, nawet na G860 zużycie GPU wcale nie było wysokie. 

Opublikowano

(nie nabijam postów) jest taka sprawa że w tamtym tygodniu niebyło mojego brata a jeśli chcę coś kupić wolę się z nim naradzić. Brat już jest można kupić ale aukcje się skończyły i jakby ktoś mógł jeszcze raz taki zestaw ułożyć jak wcześniej z góry dzięki i przepraszam za fatygę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...