Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta z allegro

JELCZU1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdybyscie pomogli znalezc mi tez uzywany procek z allegro i zasilacz raczej nowy żeby całość (procek,karta,zasilacz) to ok 300zł

Opublikowano

mam pytanie do karty i zasilacza jeszcze bo w opisie karty w sumie w jej nazwie jest ddr3 a ja mam kosci ddr2 i niewiem czy to nie problem. I czy ten zasilacz wystarczy bo w opisie karty pisze min 450 a w zasilaczu jest moc max 400 a i jak będę kupową któryś z procesorów które podałeś do będę musiał kupować chłodzenie procesora i czy jest potrzebne chłodzenie karty

Opublikowano

Nawet szkoda wywalać na to pieniądze. Używane celerony pod LGA1155 można kupić już za 70-80zł, do tego drugie tyle płyta. Nieco ponad budżet, ale przynajmniej jest to coś nowego i w miarę wydajnego, a nie tego typu muzealne okazy. 

Zamiast kupować kompa od razu proponuję jeszcze trochę dozbierać, żeby to działało na poziomie. 

Opublikowano

Kurcze koleś bardzo chętnie ale narazie niemam jak dozbierać a na studia trzeba oszczędzać jedyne co to nowy procek karta i zasilacz do płyty którą podałem

Opublikowano

Nie ma problemów z kartą ddr3 i pamięciami ddr2, zasilacz powinien wystarczyć bez problemu, chłodzenie prawdopodobnie twoje będzie pasować. Karta ma swoje.

Opublikowano

a jeszcze sie spytam do tej karty mozna wlozyc pamiec ddr3 i jaka jest róznica miedzy ddr2 a ddr3 czy witać tą różnicę w użytkowaniu

Opublikowano

Po pierwsze mocowo bez problemu wystarczy, po drugie głośno chodzi wentylator, co nie jest specjalnym uszkodzeniem.

http://allegro.pl/zasilacz-chieftec-gps-400aa-400w-niezawodny-cichy-i4202162681.html

Jak masz jakieś obawy to weź sobie te 450W:

http://allegro.pl/chieftec-gps450aa-101a-450w-pfc-i4203455433.html
Opublikowano

póki co 1gb ale to póki co mam zamiar dokupić jeszcze z cnm 3

To odpuść wkładanie pieniędzy w AM2 tylko kup Celerona i H61 pod LGA1155 i zbieraj 100zł na DDR3.

Czasami lepiej nie mieć wszystkiego od razu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...