Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszkowaty Gold

FoxOnSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tylko wy macie takie sytuacje. Ale dziwicie się? - J*bane zboostowane śmiecie. Płacą niby golda mają a grać nie potrafią. No ja już sam nie wytrzymuje.

Przykład.
"I`m first pick so i go mid. - Nidalee" chociaż typo już dawno powiedział i pisał.
Wybrała nidalee no to tego typa puściłem na adc. Nidalee gra... wpieprza mida z Gragasem ... 0/1, 0/2, 0/3, 0/4, 0/6, - No k*rwa ile można ? 
Napisałem by przestała feedować... odpowiedź: Ok i go feed and i quit. 

Już nie mogę. Niech zrobią SKUTECZNE ograniczenie wiekowe bo już sam k_r_a nie wyrobie. 

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Nie tylko wy macie takie sytuacje. Ale dziwicie się? - J*bane zboostowane śmiecie. Płacą niby golda mają a grać nie potrafią. No ja już sam nie wytrzymuje.

Przykład.

"I`m first pick so i go mid. - Nidalee" chociaż typo już dawno powiedział i pisał.

Wybrała nidalee no to tego typa puściłem na adc. Nidalee gra... wpieprza mida z Gragasem ... 0/1, 0/2, 0/3, 0/4, 0/6, - No k*rwa ile można ? 

Napisałem by przestała feedować... odpowiedź: Ok i go feed and i quit. 

Już nie mogę. Niech zrobią SKUTECZNE ograniczenie wiekowe bo już sam k_r_a nie wyrobie. 

W Korei jest rejestracja na jakiś kod chyba coś jak pesel nie wiem jak to u nich się zwie ale tak powinno być też u nas. 

Opublikowano

Ale mi się gówno trafiło, tylko Thresh był dobry w tym teamie. Ogarniał hooki itd... Jungler cały czas flamił midera, mider topera, toper junglera itd... SMXNknO.png

Widzę że nie jestem osamotniony w feedujących rakach, myślałem że gold 4 jeszcze nie tacy idioci a tu proszę :) Powodzenia mam to samo na weście, tylko tam mam ziomków z francji :D

Opublikowano

Iiii... Kolejna wygrana! Już 65 punktów, może niedługo promo?

n8crJxW.png

Ładnie nafeedowałeś :D

Tak czy siak wygrałeś i to się liczy.

Gdyby nie afk moglibyście przegrać.

Opublikowano

Iiii... Kolejna wygrana! Już 65 punktów, może niedługo promo?

n8crJxW.png

35 min, 4vs5 i tylko tyle cs? Ziggs hard carry.

Opublikowano

WIem, że moglibyśmy przegrać bo mieli ładne combo... I miałem tyle CS, bo gdziekolwiek nie poszedłem w midgamie to mnie gankowali i zabijali w 4... Na dodatek Lux w early gamie mi zabrała wszystko :C

Opublikowano

WIem, że moglibyśmy przegrać bo mieli ładne combo... I miałem tyle CS, bo gdziekolwiek nie poszedłem w midgamie to mnie gankowali i zabijali w 4... Na dodatek Lux w early gamie mi zabrała wszystko :C

Dlatego piszę, grunt, że wygrałeś :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak dawno nie grałem, że dostałem +9 xDDD, beka... Przynajmniej jeden win więcej (Jakby co 65 + 9 = 74, więc to prawda, że nie grałem.)

sGb6z8j.png

Opublikowano

Iii... Kolejna wygrana... Niestety nie ma jeszcze promo :/ nasus to syfiarz bo miał 1 farmę więcej ode mnie.

0KdsX7g.png

Opublikowano

Iii... Kolejna wygrana... Niestety nie ma jeszcze promo :/ nasus to syfiarz bo miał 1 farmę więcej ode mnie.

0KdsX7g.png

Gratulacje.

Jeszcze 3 wygrane i jesteś tam, gdzie ja :D

Opublikowano

Kolejna wygrana! Tym razem Riven na topie, szkoda że grałem na Kennena który tylko ucieka i na wukoga który babysitował tego topa. (Nie mam poprzedniego screena, dlatego 95 puntków)

8BwWKDW.png

Opublikowano

Chyba zaraz kociokwiku dostanę... Najlepszy Premade Riven i Udyr wygrali nam grę oł yeaa, kiedy spytałem się udyr'a czy nam zgankuje bota to odpowiedział, że nie wie co to gank po czym padł na midzie pod wieżą przeciwnika... No kuźwa...

Y6CFw7U.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ja dawno nie grałem rankedów... Więc zagrałem Riven i wszystko zniszczyłem. Dziękuje dobryranek (Nie miałem co robić a nie mogłem spać. Na dodatek gram na laptopie który nie ma możliwości robienia screenów tylko otwartego okna i mam na nim 20-40 fps w grze, ale daje radę... Biedny komputerek sie spalił)

CbYLGO7.jpg

Opublikowano

Ja tak latam z silvera 5 do brązu przez te teamy... Rozwalają mnie osoby idące teemo na jungle...

Jak dobrze grasz to i silverów wykierujesz, z takimi silverami dziś grałem o masz screen.

Teemo na jungli powiem ci że daje rade.

Graves.jpg

Autorze możemy coś razem spróbować :D

Bo też czasami jest ciężko coś ugrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...