Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszkowaty Gold

FoxOnSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę tutaj wrzucał jakieś tam screeny z Golda które uważam za śmieszkowate i zasługujące na Poro-Snax

Pierwszy Screen, jak widzimy Teemo to diabeł zarówno jeśli chodzi o grzyby czy o chat. Nie ufajcie nigdy takim graczom, bo was zrobią w jajko. Surrender Vote był ode mnie, bo nie było sensu tego grać jak Teemo z Ryzem tylko stali na spawnie i spamili o reportach itd.

dOPmUlc.png

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że od chyba 5 gier mam 0 punktów z czego te 5 gier przegrałem, bo co chwile mi takie teamy trafia, mam nadzieje że nie spadnę na Gold V   :(

Opublikowano

No niestety ale ajo o nas takie zdanie ;d Sam grałem z 2 polakami [byli duo] co i m napisałem dlaczego na drake z nami nie poszli to już zaczoł flejmować.

Opublikowano

kki0kj.jpg

Umarłem xD

zawsze jak tak piszą do mnie polacy, że jestem polakiem to spamuje POLSKAAA, BIAŁO CZERWONI.

heh, nieźle się denerwują wtedy xD

Opublikowano

kki0kj.jpg

Umarłem xD

zawsze jak tak piszą do mnie polacy, że jestem polakiem to spamuje POLSKAAA, BIAŁO CZERWONI.

heh, nieźle się denerwują wtedy xD

Też chyba zacznę tak pisać xD

Bo ogólnie nigdy nikogo nie flejmuje, ale za to wkurzam innych, bo mam z tego niezłą beke.

Opublikowano

Śmieszkowaty to jest silver xD

Spotkałem jakieś dziecko, pewnie jego bossem jest Nitro bo teksty podobne typu: "Zgwałcę ci matke"itd. Aktualnie miałem 3afków w teamie mając promocje w silverku, boje się co będzie w goldzie xD. A Tobie życzę wyjścia z golda i dojścia do diaxa, lub wyżej, kto to wie ;)

graphic.png

Opublikowano

24787525606177861120.jpg

jak sie juz tak chwalicie zdjeciami xD ( wygraliśmy ) 

POWODZEEEEEENIA, w platynie i tak więcej rakuf

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Kolejny screen, tym razem nie jest taki śmieszkowaty, bo to jedynie lose streak w moim wykonaniu z normali, rankedów i teamówek. Edytowałem to w paincie

PS. Ale ze mnie feeder, coś mi ostatnio nie idzie

b8dRZdN.png

Opublikowano

Kolejny screen, tym razem nie jest taki śmieszkowaty, bo to jedynie lose streak w moim wykonaniu z normali, rankedów i teamówek. Edytowałem to w paincie

PS. Ale ze mnie feeder, coś mi ostatnio nie idzie

b8dRZdN.png

jak feedujesz i to widać po statach na rankedach to co się dziwić.

ja np. nie rozumiem i nie pamiętam jak można paść co najmniej 7 - 8 razy, a co dopiero mówić o 10, chyba że gra trwałaby z 55 + min.

btw. flame może być motywacją, ja tam jak widzę jakiegoś śmiecia, który grać nie potrafi i jesteś pierdolonym retardem to go zjadę i tyle i wtedy jebie mnie, że pójdzie afk. 

Opublikowano

Screen z statystyk, nie ma z gry screenów flamu (A był) bo spinałem dupeczkę (I zapomniałem) bo bym spadł na Gold V po tej przegranej. Ogólnie Shyvana nie gankowała, Renekton przegrał na Jaxa mid wyzywał się z Junglerem a ja z moim alistarkiem siedziałem na bocie. Przegrywałem 2v1 (Bo Twitch był afk) i enemy jungler nam co chwile wbijał, smutne ;-;. Ale na końcu wszyscy się pogodzili i happy end (Ale się rozpisałem, bo mi MPC forum nie działczył i mi było smutno musiałem cały dzień czekać na dodanie tego posta)

jJ2mmlU.png

Opublikowano

Taka tam gra, niezbyt dobrze mi poszło to 1v2 na bocie gdy morgana była afk do 13 minuty. Chat z gry nie był ciekawy to nie ma screenów z gry.

1pJAKrN.png

Opublikowano

Ale mi się gówno trafiło, tylko Thresh był dobry w tym teamie. Ogarniał hooki itd... Jungler cały czas flamił midera, mider topera, toper junglera itd... SMXNknO.png

Opublikowano

>dawid60

Ja jebie, ty chyba byłeś AFK w champ select jeśli nie dodgowałeś po zobaczeniu tego nicku xD

Powodzenia w goldzie, dodge lepszy od strat moralnych, pamiętaj.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Najśmieszniejsze, że nie wiem jak można przegrać BRANDEM na AHRI i wyzywać MNIE za niby NAFEEDOWANIE, jak Ahri nie była ani razu na bocie, beka.

Opublikowano

Nie wyjdziesz z tego gUwna !

Z tego się nie da ,btw. jak miałem serie to mi specjalnie ludzie gry przegrywali ,żebym nie wyszedł ( w końcu na następnej serii miałem x3 win a row )

Ale śmieszny troll byłby ,by typek miał ostatnią grę i mógłby trafić do Challangera a tu taki Teemo  DawidKwiatkowski2003 i trolluje ...

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nie wyjdziesz z tego gUwna !

Z tego się nie da ,btw. jak miałem serie to mi specjalnie ludzie gry przegrywali ,żebym nie wyszedł ( w końcu na następnej serii miałem x3 win a row )

Ale śmieszny troll byłby ,by typek miał ostatnią grę i mógłby trafić do Challangera a tu taki Teemo  DawidKwiatkowski2003 i trolluje ...

Miałem właśnie to samo ostatnio :D

Gość poszedł afk, bo miałem serie do g3. Tak go to zabolało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...