Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World - trainer pytanie do użytkowników.

Nēymar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie jest tylko polaczki sie nie podziela chociaz maja to za darmo :)

mi po 1 meczu wyskakuje ze serwery ea sa nie dostepne i znowu musze szukac adresow -.-

I bardzo dobrze, boś jest "polaczek" i nie potrafisz nic zrobić.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Śmieszne. Adres mam ciągle ten sam. Ale muszę na nowo scanować aby otrzymać ten adres, ponieważ zapisany nie działa ;/

Opublikowano

Gdyby adresy były największym problemem to pikuś. Bo adres jest ten sam. Wystarczy strzelić te 3 bramki znaleźć i już. Ale coraz wywala i to jest najgorsze. Wydaje mi się, że to problem EA i będą to naprawiać bo nie tylko trainerowców wywala często. Poczekamy do weekendu i zobaczymy.

Opublikowano

Gdyby adresy były największym problemem to pikuś. Bo adres jest ten sam. Wystarczy strzelić te 3 bramki znaleźć i już. Ale coraz wywala i to jest najgorsze. Wydaje mi się, że to problem EA i będą to naprawiać bo nie tylko trainerowców wywala często. Poczekamy do weekendu i zobaczymy.

Niby masz troche racji aczkolwiek nie usmiecha mi sie co wylaczenie fify odszukiwac znow adresow :D

To wyrzucanie jest mega denerwujace, raz zagram 2 mecze i kick a innym znow 10 i nie kicka..

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

nie zauwazylem tego wczesniej ale czy zmienialo sie pid jak odpalaliscie fife na nowo? bo teraz sie zmienia i jakby zrobic zeby za kazdym odpalanie fify bylo te same id procesu to moze adresy by sie tez nie zmienialy

i jeszcze cos. Adres zawsze zaczyna sie na 0f i ostatnie 4 znaki to :

8D5C GOSPODARZ
8D60 GOŚĆ

Opublikowano

Coś czuję, że zaraz będzie łatka na tą aktualizację. Bo większa część graczy ma problemy z Fifą. I wtedy będzie trzeba próbować.

Opublikowano

Coś czuję, że zaraz będzie łatka na tą aktualizację. Bo większa część graczy ma problemy z Fifą. I wtedy będzie trzeba próbować.

Też mi się tak wydaje.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Gram mecz z TOTW, 14 minuta zawiecha fify = zamknięcie gry..

Świetnie, EA zamiast naprawić błąd, pogorszyła jeszcze stan gry. W tym momencie nie da się zagrać spokojnie meczu gdyż leci co chwile kick..

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Mam takie pytanie czy byłby ktoś z was taki miły i udostepnił link do pobrania trainera. ? Bardzo proszę o nie pisanie żebym sobie sam poszukał w google , ponieważ nie moge znaleźć a jak już znajdę to instalator nie działa. Bardzo bym był wdzięczny

Opublikowano

Nikt Ci nie da bo nie ma żadnego trainera do ściągnięcia, Polaczky by chciały mieć wszystko gotowe, trzeba się bawić w Cheat Engine i freezowanie bramek a to troche zajmuje i od ostatniego patcha denerwuje bo wywala z gry

Opublikowano

Nikt Ci nie da bo nie ma żadnego trainera do ściągnięcia, Polaczky by chciały mieć wszystko gotowe, trzeba się bawić w Cheat Engine i freezowanie bramek a to troche zajmuje i od ostatniego patcha denerwuje bo wywala z gry

To co my robimy to nie jest trainerowanie, bo musimy więcej się napracować :) A co do matibu to bardziej zaawansowanego cheata można jedynie kupić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...