Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World - trainer pytanie do użytkowników.

Nēymar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Piszę ten temat wyłącznie do uytkowników trainera !

Nie pisać z prośbami o ten dobry program :)

Czy Wam też trainer działa jedynie do wyłączenia fify i później musicie powtarzać całą czynność robienia trainera od początku ?

Osobiście gdy wyłączę fifę lub się sama wyłączy - zdarza się to często muszę od nowa wykonywać czynność z adresami.

Macie podobnie czy jedynie u mnie występuje ten problem?

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

OD rana próbuje jakoś znów to ogarnąć ale fifa sama sie wyłącza i od nowa trzeba szukać adresu a jeszcze wczoraj ciągle był to jeden konkretny

Opublikowano

OD rana próbuje jakoś znów to ogarnąć ale fifa sama sie wyłącza i od nowa trzeba szukać adresu a jeszcze wczoraj ciągle był to jeden konkretny

Dokładnie mam to samo ..

Niestety chyba już pobocone :D

Ktoś ma może na ten problem rozwiązanie ?:P

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Męczące jest to "trainerowanie". Jeżeli ktoś chce dla siebie parę monet na zawodników zarobić to ok, ale jak chce się handlować tym to z 10 h dziennie trzeba poświęcić by jakiś grosz wpadł. Poza tym Fifa 14 > Fifa World pod względem sprzedaży monet. Bardziej opłaca się trainerować w 14 jeżeli chce się zarabiać. Co prawda trzeba zainwestować w gry, ale po jakimś czasie zwróci się o ile bana się zbyt szybko nie wyłapie. Mi chyba na łeb by siadło gdybym cały dzień miał klikać za monetami. Już wolę na allegro sobie kupić i dać zarobić dzieciakom na cuksy. Ciekawe czy w Fifa 15 będzie trainerowanie. W ich interesie jest wyeliminowanie trainerowania, bo wtedy więcej kasy będzie im wpływać.

Opublikowano

Dzisiaj była aktualizacja. Zobaczę czy u mnie działa i dam znać. Jakby zabezpieczyli się przed tym to są debilami. Bo w każdej płatnej grze można cheatować u nich a w darmowych nie.

Miłego dnia :)

Opublikowano

tylko wkurza to ze malo osob w 1 lidze smiga  dlugo wyszukuje...

World jest mniej popularna w porównaniu do 14.

Tam też trzeba czasem poczekać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dużo w miarę jest tylko ta szukajka przeciwników jest do dupy i się zapętla a jak ci koleś wyjdzie wcześniej to już wogóle.

Ja tam cisnę bez szukania na nowo, tylko że ja mam 20 adresów do home i ze 30 do away, a wynik mogę sobie wpisać nawet 99 ;)

Ciekawe czy limit sezonów zmienili.

Opublikowano

to chyba ty tak masz:) ja nic nie musze zmieniac

Niestety kolejna bajka, sprawdziłem i w tym momencie nie ma stałych adresów.

Przetestowałem 200 rekordów i dalej po wyłączeniu nie działają.

W tym momencie cheatowanie nie jest opłacalne. :/

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ja to samo kończę serię bo nudzi, czasami tylko scrashuje na wczytywaniu meczu.

Ciekawe który  ma nazwę teamu FC Trainerowiec :D, ogólnie z 5  spotkałem dzisiaj co leciało z trainerem.

Opublikowano

pewnie jest tylko polaczki sie nie podziela chociaz maja to za darmo :)

mi po 1 meczu wyskakuje ze serwery ea sa nie dostepne i znowu musze szukac adresow -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...