Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis vs nitro

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja obejrzalem ten filmik bo ogladam filmiki czasem isamu i nitra i innych youtuberow to nie znaczy ze jestem jakims ich fanem bo mam suba na obu kanalach ale po tej rozmowie stwierdzam chuj im do dupy obu

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem z dissem, nitro cheatował i się nie przyznaje smiec głupi

Diss wyzywał graczy na lolu i się do tego nie przyznaje chociaż są dowody w postaci screenów kurwa.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Oglądałem u nitro i u nervariena... Nervarien miał taką bekę że prawie umarł :D

btw Dis wygrał i to OSTRO wygrał.

Jebac dissa, wszystko na pokaz robil a jak gra w lola to tyra wszystkich bez powodow.

Wypierdalaj do swojej gimbo armii.
TONV8iZ.png

Opublikowano

Jebac dissa, wszystko na pokaz robil a jak gra w lola to tyra wszystkich bez powodow.

Opublikowano

No spoko, a nitro miał jakiś powód wjeżdżając na rodziców Diss'a? Nie sądzę.

Podziwiam Dissa za to, że wgl czekał na przeprosiny od tego idioty wieszaka i pomimo śmiechu wszystkich na ts, dalej dawał mu szanse na wyjście z tej sytuacji z twarzą.

Rewelacyjne zachowanie, pogratulować odwagi i skruchy.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że dis zaczął bo podpierdolił nitra o to że napierdala na bolu, filmik który widać że nakurwia na bolu jest z sierpnia 2013 roku do tego czasu wszyscy mieli na to wyjebane aż kiedy zbanowali nitra i teraz zamiast między sobą to jakoś ustawić to wyciągają to na youtube i twitch i na dodatek mieszają w to nas i tak się zaczęło ten konflikt.

Jak to ty nazwales ze Dis podpierdolił Nitra za to że gra na BoLu ponieważ Dis oglosił ta akcje o Wyłapywaniu cheaterow czy jak to tam nazwac. W kazdym badz razie Nitro był jednym z nich wiec dostał to na co zasłużył.

Opublikowano

Kim oni są? Co to w ogóle jest?

Aktualna elita youtuba pod postacią Nitra zrzeszająca patologiczną część polskiej podstawówki i gimnazjum, polecam zobacz komentarze pod filmami xDD albo kto komentuje na ich fb przedział 8-12 dosłownie, deklarują się za JP armia. A sam Nitro nie raz kazał się w kłótniach nazywać Władcą albo Królem z armią, ogólnie dzisiejsze autorytety.

A tutaj dla wszystkich fanów nitra http://screenshooter.net/1260044/mxiabia

NJxbd4x.png

Opublikowano
"dostaniesz od moich... powiedzmy przyjaciół."

xD

Nitro brak argumentów z góry skazany na porażke. Dis pokazał że jest inteligentniejszy i props że wbił na tego tsa.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pierwszy raz widzisz typa na oczy a i tak twierdzisz, ze tyra wszystkich, ogarnij sie.

Cała ta sytuacja dla mnie jest ogólnie smieszna, to jaki Nitro jest wiedziałem dobrze od dawna i Ciesze sie, ze ktoś to w końcu dogłębnie pokazał jego widzom, którzy byli zamroczeni.

Osobiscie sam bede na PGA i chetnie zobacze jak ten marny pajacyk sobie poradzi jak znajdzie się grupka której nie podpadnie jego zachowanie :)

Opublikowano

Meh, cała ta kłótnia jest bez sensu. Nitro grał na BoL'u i koniec, sam wrzucał na siebie dowody.

46 sekunda, na chacie "Welcome to Bot of Legends build Sep 11 2013 loaded". A potem próbuje mówić, że on wcale nie grał na skryptach.

Opublikowano

Ludzie, mam jedną prośbę - nie piszcie "Diss" tylko "Dis". Chociaż nicki piszcie tak jak powinniście...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Aktualna elita youtuba pod postacią Nitra zrzeszająca patologiczną część polskiej podstawówki i gimnazjum, polecam zobacz komentarze pod filmami xDD albo kto komentuje na ich fb przedział 8-12 dosłownie, deklarują się za JP armia. A sam Nitro nie raz kazał się w kłótniach nazywać Władcą albo Królem z armią, ogólnie dzisiejsze autorytety.

A tutaj dla wszystkich fanów nitra http://screenshooter.net/1260044/mxiabia

A on jeszcze wmawia swoim glupim widzom, ze ten bol byl mu do timerow potrzebny xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Diss wyzywał graczy na lolu i się do tego nie przyznaje chociaż są dowody w postaci screenów kurwa.

Wiadomo jak się zdenerwuje to każdy wyzywa ale nitro bez przesady no on po prostu w kazdym z nas znalazł frajera

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

wiedziałem że prędzej czy później nitro trafi na kogoś kto pokaże przy wszystkich jego głupotę i wkurwiającą osobę.

Jak można go do cholery oglądać?

1330007971-U359964.png

Opublikowano

wiedziałem że prędzej czy później nitro trafi na kogoś kto pokaże przy wszystkich jego głupotę i wkurwiającą osobę.

Jak można go do cholery oglądać?

1l na glowe i jakos da rade przelknac tego gimbusa

co do tematu to nitro poraz kolejny sie zblaznil bo wkoncu jest blaznem

#jebacbiede

Opublikowano

Głupota, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie żaden z nich - tego całego nitra skądś kojarzyłem, może dlatego, że cała podstawówka i gimbaza się nim jara (a chodzę do gimbazy, to trudno byłoby się nie nawinąć na ten nick). 

Z ciekawości oglądnąłem film tej ich "bitwy", nawet nie cały i stwierdzam, że Nitro się zgłupił, a ten cały Dis podszedł do sprawy bardziej doroślej. W sumie nie wiem dlaczego wszyscy się tak tym jarają, nawet powstały nowe fanpage, dzięki tej "TS'owej walce". 

Opublikowano

Głupota, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie żaden z nich - tego całego nitra skądś kojarzyłem, może dlatego, że cała podstawówka i gimbaza się nim jara (a chodzę do gimbazy, to trudno byłoby się nie nawinąć na ten nick). 

Z ciekawości oglądnąłem film tej ich "bitwy", nawet nie cały i stwierdzam, że Nitro się zgłupił, a ten cały Dis podszedł do sprawy bardziej doroślej. W sumie nie wiem dlaczego wszyscy się tak tym jarają, nawet powstały nowe fanpage, dzięki tej "TS'owej walce". 

Poważne podchodzenie do grania zdecydowanie nie jest dorosłe. 

Opublikowano

W tej chwili Ocelote zarabiajacy setki tysiecy euro rocznie smieje sie do rozpuku.

Opublikowano

No właśnie - co jest dorosłego w wyzywaniu się o głupiego LoL'a? 

Mówię o całej sprawie, nie o graniu. 

Opublikowano

Dlaczego wy porównujecie kto wygrał ?
Jakiś gimnazjalista z niewyparzonym ryjem rzuca się jak pchła do inteligentnego człowieka który się przygotował do całej sytuacji.

Najśmieszniejsze jest to że takie osoby mają "fanów" i zarabiają na tym.

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Gość Exelxi
Opublikowano

xD
Przecież dis to ciota, nie umie grać w LoLa i myśli że jest bóg wie kim.

Ale ten nitro to już poziom metina, choć i tak beka z obu typów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...