Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis vs nitro

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o dzisiejszej dramie na streamie ?   ;) Jak dla mnie nitro został pogrążony przez disa . Nitro zachował się jak dziecko wyzywając rodziców itp . Dis zachował się prawidłowo jak na swój wiek .

Tylko szkoda że nie gadali sami .

Kto nie widział macie linka 

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przerażające, gracze kręcący filmy na youtube zaczęli się wyzywać. To bardzo poważna sprawa. 

Nie rozumiem zupełnie tego typu sytuacji. Co to kogo interesuje czy jeden cheatuje a drugi nie ? 

Opublikowano

Przerażające, gracze kręcący filmy na youtube zaczęli się wyzywać. To bardzo poważna sprawa. 

Nie rozumiem zupełnie tego typu sytuacji. Co to kogo interesuje czy jeden cheatuje a drugi nie ? 

Nie chodzi o to, że cheatuje.

Chodzi o to, że Nitro próbuje wkręcać swoją jp gimbo armię, że dostał bana za flame oraz za ten cały butthurt w stronę disa.

Niewłaściwy dział

Opublikowano

Nie chodzi o to, że cheatuje.

Chodzi o to, że Nitro próbuje wkręcać swoją jp gimbo armię, że dostał bana za flame oraz za ten cały butthurt w stronę disa.

Niewłaściwy dział

I powiedz mi, czemu się tym przejmujesz ? 

Opublikowano

Gimby się oburzają bo ich idol został pogrążony.

Huj mnie to obchodzi, każdy mądrze myślący człowiek wie że ci z JP Team to zjeby.

Opublikowano

Wole nitra, a ten drugi przypierdala sie o jebane cheaty.. i jeszcze straszyl nitra ze na pga nie wejdzie beka xD 

Opublikowano

Nie zgodzę się z tym co napisałeś, dis nie zachowuje się dobrze jak na swój wiek oglądnij sobie jego streamy zobacz jaki robi flejm na lolu wyzywa i obraża innych graczy i na dodatek im grozi jest taki sam kurwa jak nitro.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Wole nitra, a ten drugi przypierdala sie o jebane cheaty.. i jeszcze straszyl nitra ze na pga nie wejdzie beka xD

Nie chce się kłócić ale nitro też straszył disa to tyle ;)

Opublikowano

Nie chce się kłócić ale nitro też straszył disa to tyle ;)

Zacznijmy od tego że dis zaczął bo podpierdolił nitra o to że napierdala na bolu, filmik który widać że nakurwia na bolu jest z sierpnia 2013 roku do tego czasu wszyscy mieli na to wyjebane aż kiedy zbanowali nitra i teraz zamiast między sobą to jakoś ustawić to wyciągają to na youtube i twitch i na dodatek mieszają w to nas i tak się zaczęło ten konflikt.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

I powiedz mi, czemu się tym przejmujesz ? 

Przejmuje sie cheatami, bo moj przeciwnik lub sojusznik może być cheaterem. Przez swoje oszustwo psuje rozgrywke innym. uwazasz, ze to ok?

Opublikowano

Nie wiem, nie obchodzi mnie to, po obejrzeniu filmików jednego i drugiego stwierdzam, że obaj są na takim samym poziomie.

Dzieci się kłócą jak z tą bunny czy kimś tam.

Opublikowano

Jebać community LoLa, wszyscy się spinają w chuj jakby to decydowało o ich życiu. A co do tematu to Dis przedstawił jako-takie dowody, mądrze gada, imo Nitro tylko się pogrąża ;p.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Dis słychać, że wie co mówi, a za to nitro nie wiadomo po co go ciśnie, jak można normalnie porozmawiać. Od razu pojazd po starej .. hah :x

Jak dla mnie nitro to rozpuszczony bachor, który jak mówił Dis tylko mocny w ryju jest. Robi to dla pieniędzy i pod publikę. Ta cała JP armia to żałosna jest, no może nie cała.. 3/4. 1/4 ludzi jest poważnych i wiedzą co robią. 

To jest niewielka część "armii jp":

1398806960-U148209.jpg

to było po tym jak mu zablokowali fanpage. Poważni youtuberzy to według mnie rojo,rock - mądrzy,dojrzali ludzie, którzy się udzielają. 

Logo.JPG

Opublikowano

Dis słychać, że wie co mówi, a za to nitro nie wiadomo po co go ciśnie, jak można normalnie porozmawiać. Od razu pojazd po starej .. hah :x

Jak dla mnie nitro to rozpuszczony bachor, który jak mówił Dis tylko mocny w ryju jest. Robi to dla pieniędzy i pod publikę. Ta cała JP armia to żałosna jest, no może nie cała.. 3/4. 1/4 ludzi jest poważnych i wiedzą co robią. 

To jest niewielka część "armii jp":

1398806960-U148209.jpg

to było po tym jak mu zablokowali fanpage. Poważni youtuberzy to według mnie rojo,rock - mądrzy,dojrzali ludzie, którzy się udzielają. 

Tutaj w 100% się z tobą zgodzę ;)

Co do roja to też mu odpierdala ale pozytywnie xD

Co do tej ''armi jp'' sama podst w niej jest . Jak kolega wyżej napisał dzieci lubią go za  te rozmowy tel gdyby nie one nie wybił by się.

Też mogę  powiedzieć co negatyw powiedział dla nitra na tym streamie że mocy w gembie a chciałby zobaczyc go w akcji (coś w tym stylu)

Nitro jak dla mnie wyzywać umie tylko w tym jest dobry ... Ale żeby po rodzicach odrazu jechać to widać jaki ma szacunek do starszych .

Opublikowano

Wdziałem kilka filmików obu gości
Moim skromnym zdaniem oboje zachowują się dziecinnie a ich poczucie humoru ani trochę nie trafia do mojej skromnej osoby.

Co do filmu, padają jakieś groźby a znając życie będą unikać się jak ognia byle nie doszło do zwady :)
Przykładu daleko szukać nie trzeba, bo kto nie słyszał o tym że Isamu poluje na pewną osobę z naszego forum a z tego co widziałem żadnego starcia nie było.

Jak tak dalej pójdzie to niedługo główną atrakcją eventów Youtuberów stanie się jakiś ring czy klatka, kto wie może nawet zaproszą Trybsona ? ;)

f.png

Opublikowano

Nie znam Disa, za to mentor przewodni nowy mesjasz podstawówki i gimnazjum Nitro, ze swoim prostackim szydzącym i żałosnym humorem, prędzej czy później by tak skończył.

Brak jakiejkolwiek kultury i chamstwo czyli motyw przewodni Nitra, Isamu i całej reszty śmietanki, według mnie tylko dzieci których śmieszy taki prostacki humor są w stanie to oglądać.

Isamu nawet namawiał do publicznego linczu, a wyzwiska personalne są na porządku dziennym, mentorzy o jakim polskie gimnazjum mogło tylko marzyć.

Jeszcze pozdrawiam JP Armie, dla mnie zadeklarowanie się w takiej armii byłoby jednoznaczne z utratą godności człowieka.

Ale pośmiać się można przynajmniej :D

NJxbd4x.png

Opublikowano

W krótkim zdaniu po myślniku napiszę co o tym myślę.

Nitro - jeden z większych idiotów na YT, prostak i niewychowany dzieciak, podąża za nim cała Elita Gimnazjum*(zdarzają się wyjątki), myśli że jest kimś na YT.

Dis - spoko koleś, zna się na tym co robi, ale niepotrzebnie wplątał się w te całe gówno, spoko nagrał jeden filmik i to wystarczyło, przez tą kłótnie na Twitchu narobił sobie tylko kłopotów - nie chodzi tutaj o groźby Wieszaka czy tam GRL'a czy jak mu tam szło.

Podsumowując - Nitro mam nadzieję że nagrasz w końcu ten filmik jak się bijesz z Disem skoro tyle groziłeś, nie zapomnij wziąć ze sobą ochrony do pomocy ;)

Opublikowano

Ten człowiek zostanie zniszczony przez swoich najwierniejszych fanów, poziom ich komentarzy pod filmami kompromituje go przed wszystkimi, nie wspominając że sam siebie pogrąża każdym nowym filmem, bo jest idiotą i nie wie co zrobić w takiej sytuacji xDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

ta cała kłótnia była dnem po co krążyć taki idiotyczny temat przez te całe wydarzenie mam problemy zagrać normalnie cassio bo jak ktoś z enemy teamu przegrywa i jest polakiem to tylko słychać "jebany bolowiec" "szmata masz reporta dzifffka" "jutro masz bana kurwo" itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...