Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer HardCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam iż robimy serwer mam pytanie co byście chcieli zobaczyć na serwerze hardcore mamy juz parę pomysłów i nie chodzi nam o takie coś jak stoniarki, różdżka tp na Spawn, i tak dalej chodzi nam o autorskie pomysły. Jeśli nie chcesz ich pisać tutaj napisz mi na prywatna wiadomość i ci odpisze czy mi się podoba czy nie. Dziękuję za uwagę pozdrawiam :-)

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o stare projekty to wiem ze nie wychodziły iż mieliśmy co chwile jakieś problemy z programista teraz mamy ogarniętego programistę jest juz z nami ponad 4msc i mu ufam, a co do pluginu na gildie to daliśmy wam więcej funkcji niż inne serwer hardcore na których grałem mamy tez autorskie funkcje w pluginie gildie ale ich nie powiem bo zaraz będą kopie pluginu, a co do startu serwer to chcemy gdzieś tak wystartować koniec maja lub początek czerwca mamy dużo roboty z programowaniem pluginów i tez nwm czy się wyrobimy do czerwca, projekt jest dość duży, Head Budowniczy cały czas ogarnia ekipę bo co chwile są jakieś konflikty oraz inne rzeczy tak jak konfiguracja dedyka to jest dopiero masakra

//Trochę się rozpisałem.

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Dodaj:
Epicki Spawn
Autorskie Gildie (AUTORSKIE)
Autorski Generator Mapy
Dużo YT'berów
i system wymian.
:D

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Zgadzam się z Kolegą wyżej, YT musi być (najlepiej IsAmU i Vertez)

A co do pluginów to dodaj co kilka minut losuje gracza i mu skrzynka spada z nieba i coś ciekawego z niej dostaje :)

xD

Opublikowano

@Up.
Raczej Isama  nie bd..
A Vertez za hajs może.. ale gruby hajs xD..

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Coś autorskiego hmmm , jak na hardcore , to może jakieś nowe typy mobów np szkielet w diax zbroji , albo zombie z mieczami , abo jakies bossy . to bym bardzo chciał zobaczyć

Opublikowano

Ile jeszcze będziesz robił ten Hardcore ? Według mnie dodaj jakąś epicką mapke oraz autorski system gildi :P

Opublikowano

Ile jeszcze będziesz robił ten Hardcore ? Według mnie dodaj jakąś epicką mapke oraz autorski system gildi :P

Bede robił az tak długo az dojde do wniosku ze wszystkie pluginy sa już bez bugów oraz sa w pełni autorskie, a co do mapy to  @maniak3311 ma wszystko pod kontrolą

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...