Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Z Kupywaniem Yang Na Allegro ?

Jasiek145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje mi się... On tylko dostał hwanga ,a ja bana mam za kupywanie yang...

Bana za kupowanie... Kupowałeś od któregoś z gości co mają po kilkanaście aukcji na każdym serwie i po tysiące pozytywów ? Prawdopodobnie masz ten sam mail w allegro co na koncie Metin2.

Swoją drogą biję się w pierś jak widzę co się dzieje. Kiedyś te głupie boty stojące na placu i wysyłające wiadomości po angielsku śmieszyły mnie i tak zastanawiałem się co one tu robią.. teraz już wiem. Gdybym wiedział to kilka miesięcy temu prawdopodobnie jeździłbym dziś nowym samochodem. Jakiś czas temu im młodszy serwer tym yangi droższe teraz te ceny wyrównały się prawie, bo od amerykańców na każdym serwie yangi kosztują tyle samo przykładowo 12,5 $ za 50kk, jakieś 40 zł za 50kk, sprzedajemy yangi po 1,5 zł i mamy 35 zł do przodu. Kilka miesięcy temu jak ten spam zaczął się pojawiać na jakimś środkowym serwie można było selać po 2,5-3 zł i każdy brał. Łatwo wyliczyć że za 40 zl mielibyśmy 120zł, za 400zł - 1200zł. Następnie inwestujemy nasze 1200zł i mamy 3600 zl, była to ( i jeszcze nadal jest ) niewyobrażalna ŻYŁA pieniędzy, gdzie inteligenty człowiek na grze internetowej może ustawić sobie życie i w żadnym przypadku nie przesadzam. Patrząc na aukcje, na ilości yang wystawianych przez jednego sprzedawce i przez popyt śmiem twierdzić, że zanim pobanuja wszystkie te konta tak inteligent zbierze na nomy samochód, dom, prywatną szkołę dla dziecka i godne życie przez jakiś czas

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu nie znacie sposobów , żeby cię nie zbanowali, pamiętajcie , że ban na stałę i wykluczenie z oferty gry dotyczy tylko kont na 1 e-mailu. Mam idealny sposób , to tylko wskazówka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...