Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Z Kupywaniem Yang Na Allegro ?

Jasiek145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet jeśli by sprawdzali logi, to nie mogli by dać bana na ich podstawie. Przecież mamy 2 chary (jeden sklep, jeden główny). Sklepikiem zrobiliśmy dużo kk za np. Proo riba +9. Kase przełożyliśmy na 2 chara i co? Koniec po zabawie.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak jeszcze jest mało yang na allegro :D. Moim zdaniem nie dadzą rady 'nakryć' kupujących, jak i sprzedających. Jednak są 3 sposoby:

1.

No i jak niby mają zlokalizować klientów? Wejdą w allegro i sprawdzą IP konta? ^^ No chyba, że ktoś z teamu M2PL jest w teamie Allegro ale wątpię...

2.

i najlepszy sposob gm ma ze kupuje te yangi i banuje tego co sella je tzn jak w grze sie spotkaja ;p

I 3 ode mnie :D.

Mogą częściej chodzić po m1 i patrzeć czy nie ma sklepów z potą za 200kk :D :D.

@P.S

Ja jestem stałym klientem yangów na allegro, już od ok. 6 miechów i bana nie dostałem :P

2ywfp78.jpg

GG: 8197286

Opublikowano

yang'ow jest od chu** ;]

Niby jak mogli byc Ci to udowodnic??

Mozesz sie tlumaczyc ze wystawiles przedmiot dla jaj i Ci poszedl...

Nie ma co sie tym przejmowac i mozna bez obaw kupowac

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Spokojnie, pisza zeby wszyscy srali w gacie. Dajmy na to ze napisza ze juz zbanowali 1/10 z kupujacych i sprzedających. Okazuje sie ,ze nikt z MPC nie zostal zbanowany? Ulga? Nie, sraka bo wszyscy mysla ze im sie fukslo i zbanowali innych. Zrozpaczeni czekaja na druga ture, handluja tymi yangami, kupuja itemy za wysokie Ceny. To wszystko Pic. 1kkk To jest drastyczna zmiana Yang, a nie te 10 -50 kk czy iles( mysle ze najczestsze zamawiane kwoty) . Yangi stracily na wartosci. Kiedys 1kk byl za 10 zlotych, teraz za zlotowke z groszami. Za latwo sie zarabia. FishBot expBot , kradzieze itemow,DropBoty, TradeHack ktory NIBY NIE ISTNIEJE, ciekawe dlaczego tyle osob z moich znajomych okradziono tym sposobem. Polowe hackow da sie zablokowac zmieniajac nazwe okna Metin2(locale.py jak cos). Oczywiscie na dzien nastepny pojawilyby sie hacki pod te nazwe okna, ale moznaby robic updaty plikow root co jakis czas. (To tez da sie obejsc, ale nie o tym temat.)Jesli nawet tego nie potrafia zrobic, to mysle ze nic nie zrobia z handlarzami yangami. Kazdy moze sprzedac jakis itemek za 50kk . Moim zdaniem mozna byc spokojnym, ale zawsze zachowajcie ostroznosc typu - Pisanie z Fikcyjnego Gg z niewidocznym statusem , nie kupowanie yangow przez swoja prawdziwa postac itp.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

@up

Co by im to dalo ze dzien w dzien zminieniala by sie nazwa okna, skoro epvp i tak wymysli hacka w ktorym wybiera sie proces :] wiec oni tez troche ida na logike ;)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

ABSOLUTNIE NIE.

Why?

Yangi będą sellane i kupowane zawsze i ciągle, może to się skończy jak jakiś super czar spadnie na nasz polski Team i zmieni ich w lepszy Team niż na USie.

Opublikowano

I jak ? Dziś Czwartek ,prace konserwacyjne były a ja bana nie mam chociaż kupowałem na allegro 70kk :] xD

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Jest jeszcze 5 opcja

nie będzie można handlować yangami xD

Będzie tylko je można wydawać u kowala i u handlarzy ;p

Wiem nie realne, ale skuteczne xD

Opublikowano

Zobaczycie, że będą masowe blokady

I to gólwnie kupujący bedą blokowani. Otóż w logach serwera wiele można wyczytać, tak samo było z bugiem na yangi kiedys. Aż wkoncu wzieli sie za to i pełno osób się pożegnało z kontem po prostu wiedzieli ile kto razy wykonywał polowania.

Tutaj jest inaczej: jesli w ciągu 2s dorobiłeś sie 10kk to sprawdza w jaki sposob a jesli dojda ze ktos kupil od Ciebie potke za tyle to ban

Ktoś powie ze to moglo sie zdarzyć ano mogło ale czy to wazne?Ban

Opublikowano

Pewien kolega wcześniej wspomniał ze przez e-mail namierza.

Ale wiekszosc graczy metina to osoby w wieku 14-16 lat, czyli kont nie moga prawnie miec, maja ich rodzice lub rodzenstwo to co dadza bana komus kot nie gra w metina? Bo tak ja przynajmniej zrozumialem.

Opublikowano

JA WYPOWIEM SIE TAK: GADAŁEM Z BYŁYM ADMINEM Z SERWERA FENIKS (PS. NIE WIEM CZY TO PRAWDA) NIE POZWIEDZAŁ MI PO NICKACH ALE MÓWIŁ ZE ADMINI DORABIAJĄ SOBIE NA SELLANIU KASY NA ALLEGRO :) JEŚLI CHCĄ MOGĄ BANOWAĆ BO ROBIA SCREEN I WYSYŁAJA CZY JAKOS TAK NIE WIEM CZY TO JEST FAKE CZY NIE ;/ PLANOWAŁEM KUPIĆ TROSZKĘ KASY ALE PODOBNO DOSTAJE SIE BANA NA IP;/ TERAZ JUZ NIE WIEM :)

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

masakra. <_<

ja za kupowanie yang z allegro bana dostałem. :(

myślę że powoli będzie koniec z kupowaniem yang. team metina dąży to tego.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Moj kumpel ostatnio dostal bana na 3 czy 4 dni za kupowanie SM na allegro :/

Dostal to na ninja - dager 79lvl z 3 skille na G :D

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Bo twój ojciec to niby GM i dał ci bana 97lvl na PL'u?! I pisać się naucz ;[

Opublikowano

Ortografia twoja razi po oczach chłopcze...

I ile ty masz lat skoro twój tata dal ci bana?

Zee... 5?

Hah... "muj" 'hfale"

Ojj... Dzieci najpierw przeczytajcie słownik a w twoim przypadku to z 10x

a później piszcie posty i grajcie w metina itp.

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Pytanie ? Jak oni sie zorientuje czy Mamy Kupine Yangi czy poprostu jestesmy Pro i Zarabiamy?

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Jestem ciekaw ile by zajęło banowanie tylu graczy jak myślicie ? ;) 3-4 miesiące ?

Opublikowano

Takie wyjasnienie Administratora Gry na forum metin2.pl

"Wyprowadzę Was z błędu.

Nie banujemy za przekładanie dużych kwot z konta na konto, tylko od zasilanie kont bezpośrednio z postaci, które w lini prostej zasilane są z kont chińskich farmerów.

Więc jeśli czyjeś konto zostało zbanowane za zakup yang, to znaczy, że jeśli sam nie odbiera pieniędzy z expbotów, to otrzymuje je przez pośrednika.

Jeśli ktoś wmawia Wam, że został zbanowany za przekładanie yang pomiędzy postaciami, to po prostu kłamie. W dowodzie bana jest podany nick sprzedawcy, od którego zostały kupione yangi.

ps. mam już dość ciągłego oskarżania teamu, że sam organizuje aukcje na allegro :-) po co mielibyśmy odcinać gałąź na której siedzimy? "

Opublikowano

Moj kumpel ostatnio dostal bana na 3 czy 4 dni za kupowanie SM na allegro :/

Dostal to na ninja - dager 79lvl z 3 skille na G :D

Dziecko ban za kupowanie Sm z allegro jest na stałe!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry , że tak późno ale słowa Xaara się spełniły

"W najbliższej przyszłości planujemy przeprowadzić pierwszą akcję blokowania kont graczy, którzy chociaż raz skorzystali z usług yangsellerów."

Ja skorzystałem z yangsellera i bardzo tego żałuje , ale nie tak jak SirMamutPol niema go w rankingu i pozostałych dobrych graczy ;(

Opublikowano

Moim zdanie kupowanie yangow na allgero bedzie do konca mt2 przeciez oni cie nie zbanuja za to ze kupiles na legalu kilka kk yang...

jak by kazdy mial tak plakac jak oni to silk by padl :D

muner powiem ci jedna rzecz :) sirmamut po otrzymaniu hwanga zniknol z rankingu dlaczego? bo prawdo podobnie avansowal na jakiegos GM pewnie...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie wydaje mi się... On tylko dostał hwanga ,a ja bana mam za kupywanie yang...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...