Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DisStream - odpowiedź do filmiku Nitra

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, że jest masa dowodów na to, że Nitro ciśnie na BOL'u a i tak się do tego nie przyznaje i robi w chuja swoich widzów.

Dodatkowo daje żałosne wymówki, że jego kolega grał na tym koncie -,-"

no ale co cie to obchodzi czy grał czy nie?

twoje konto? nie

wiec po co sie spinac?

Opublikowano

Teraz wszyscy za Disem, osobą która najbardziej flameuje i mówi innym osobą żeby umarli na raka. Jebnijcie się w łeb, za przeproszeniem :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Teraz wszyscy za Disem, osobą która najbardziej flameuje i mówi innym osobą żeby umarli na raka. Jebnijcie się w łeb, za przeproszeniem :)

Nie chodzi o to czy ktos jest za disem, lub czy ktos jest za nitrem. Temat dotyczy "ich sporu" i dis zwyczajnie zrownal nitro z ziemia. Nitro sam sie pograzyl udowadniajac na streamie ze jest zwyklym dzieciakiem, rozumiem ze jego filmiki glownie na tym polegaja ale moze sie wytlumaczyc ze robi do dla smiechy, niby blache ale zawsze cos. Jak wytluamczy swoje zachowanie podczas ich rozmowy? Nie da rady, jest zwyczajnym niedojrzalym dzieciakiem a gimbuski sie nim dalej jaraja.

Opublikowano

Nie chodzi o to czy ktos jest za disem, lub czy ktos jest za nitrem. Temat dotyczy "ich sporu" i dis zwyczajnie zrownal nitro z ziemia. Nitro sam sie pograzyl udowadniajac na streamie ze jest zwyklym dzieciakiem, rozumiem ze jego filmiki glownie na tym polegaja ale moze sie wytlumaczyc ze robi do dla smiechy, niby blache ale zawsze cos. Jak wytluamczy swoje zachowanie podczas ich rozmowy? Nie da rady, jest zwyczajnym niedojrzalym dzieciakiem a gimbuski sie nim dalej jaraja.

Niech się jarają. Ale powiedz mi:

Dis powiedział na streamie że Nitro nie posiada jakiejkolwiek kultury osobistej. Oglądając streama Disa, można stwierdzić że to On nie posiada kultury, dlaczego? Gdyż obraża innych graczy, zachowuje się jak dziecko, całkowicie jak Nitro to prawda. Moim zdaniem Dis jest frajerem, który sam jest boostowany i twierdzi że jest dobry.

Obrażanie kogoś bo używa jakiegoś bota, bo jest słaby w daną grę jest głupotą. 

Mimo że, ludzie teraz nie wiadomo po jaki chuj się wbijają na taką dramę, bo po co? 

Dis i Nitro to takie dwa "nubki", że chuju złoty nie ma co się z nimi ogrzeszać. Olejcie to i tyle.

Za wszelkie wulgaryzmy serdecznie przepraszam, ale innych określeń na takie coś nie mam. Pozdrawiam.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...