Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie o takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wpadłem przed chwila na pomyśl zeby zrobić serwer warz jeżeli ktoś Gral w infestation (warz) ten wie oco mi chodzi mapa by byla kosmicznie ogromna na mapie by były ukryte skrzynie z bronmi beda tez samochody godzina w minecrafcie będzie taka jak na rzywo jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje co do tego serwera to piscie a może postaram się postawić taki serwer  ;  ) przepraszam za bledy ortograficzne ! 

Opublikowano

hm chcesz ogarnąć serwer jakiego jeszcze nie było , ogromna mapa pojazdy i ogólnie ful wypas a nie chciało ci się poprawić błędów w temacie :/

ogólnie pomysł jest nie najgorszy ale:

-czy serwer ma być na modach :? jeśli tak to już mi się nie podoba

-ogromna map :) to nie problem jak ma się niewolników którzy ją zrobią , masz takich ?

-po co robić taki serwer skoro jest gra ?? minecraft posiada o wiele więcej możliwości czyli możesz zrobić coś ala miasta gdzie gracze sie chowają przed potworami i np 3 miasta na mape 10Kx10K itp a tu dość oklepany pomysł "auta"

nie miał bym nic przeciwko takiemu serwerowi ale czy TY go zrobisz ?? jesteś w stanie czy tylko piszesz bo akurat masz wene taka jak ja teraz ?

Opublikowano

Nie na modach on by nie byl wszystko to by bylo na pluginach mape tez dal bym rade zbudowac mam dobrych architektow ale boje sie jenego czy serwer da rade utrzymac takie pluginy? 

Opublikowano

Ale to będzie podobne do dayz a serwery typu dayz juz istnieją i są cholernie trudne do zrobienia ale możesz spróbować z miłą chęcią zagram tym bardziej ze gram w warz(infestation)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...