Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2 Koniec

Norinek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aseris250. Chyba nie sądzisz, że odpalisz i wszystko będzie cacy co nie? :> Jest masa poradników co do własnych serwerów Metin2. Nie próbujmy Yitiana odbudowywać, bo to nie jest droga do sukcesu i żadne reklamy nic nie dadzą MPC i inne serwisy są zalane nowymi privami z broniami, mapami i zbrojami z painta to kto na to spojrzy...

Opublikowano

Skończcie już płakać, bo to jest śmieszne :D

Napisz jeszcze 10 takich samych wypocin jak ta (bo 2 to za mało) , może ktoś Cie W KOŃCU zauważy w tym temacie koleżanko Memosa z jednego Miasta i Szkoły.

Ja się zlitowałem nad Tobą i Ci odpisałem. Możesz już przestać powtarzać jedno i to samo.

Opublikowano

Kuba a wy  teraz co będziecie robić szukacie czegoś czy już The End ? 

Może coś polecicie nam   ? :)

Z wieloma mam kontakt choćby na skype, równie dobrze my czekamy na propozycję  ;) jbc. PW

Skończcie już płakać, bo to jest śmieszne :D

Jak zawsze urzekasz nas tymi błyskotliwymi wypowiedziami. Możemy się zastanowić czy piszesz to sama czy kolega Memos, z którym chodziłaś do klasy/szkoły (w dupie to mam) pomaga ci je układać. Napiszę ci to oficjalnie, bo chyba nie zauważyłaś, że twoje wypowiedzi są olewane. - Tak, ja pofatygowałem się i odpisałem.

Opublikowano

Napisz jeszcze 10 takich samych wypocin jak ta (bo 2 to za mało) , może ktoś Cie W KOŃCU zauważy w tym temacie.

Przykro mi, że nothey jak i nagash nie mieli życia realnego, tylko metin, naprawdę współczuję, nie ten to inny serwer! upssss sorrrrki, tam nie będziecie mieli nic bez wpisywania komend! :D

Opublikowano

Katniss - całowałaś się z Avere na mojej postaci GM, który przed wyłączeniem serwera sprezentował Ci białego Hwanga, zatem jak to ujęłaś  w słowa, że Memos to zjebał zwróć także uwagę na swoją osobę, gdyż po twoim zachowaniu idzie wywnioskować jak Cię to obeszło. 

Wstyd mi za Ciebie... gdyż miałem Cię za osobę, która w jakimś tam stopniu zasługuje na szacunek. Błąd.

Jak dla mnie potrzebujesz pomocy specjalisty. 

Nie wiem ile masz lat, ale jak dla mnie to niewiele - chyba, że metin2 to tylko jedno co masz w życiu.

Sorry za obrazę, ale jak to przeczytałem to złapałem się za głowę choć nie znam sytuacji i znać nie chce ;o

Tracę wiarę w polską młodzież.

Opublikowano

Przykro mi, że nothey jak i nagash nie mieli życia realnego, tylko metin, naprawdę współczuję, nie ten to inny serwer! upssss sorrrrki, tam nie będziecie mieli nic bez wpisywania komend! :D

Grałem długo długo bez GM'a, więc dzięki za troskę ale poradze sobie. Zdecydowanie wole pograć sobie tylko i wyłącznie jako gracz byle ze znajomymi. 

Jaga wolałem wpisać komende po to czy po to niż pokazywać cycki.

PS: Nie było się czym chwalić.

Opublikowano

Grałem długo długo bez GM'a, więc dzięki za troskę ale poradze sobie. Zdecydowanie wole pograć sobie tylko i wyłącznie jako gracz byle ze znajomymi. 

Jaga wolałem wpisać komende po to czy po to niż pokazywać cycki.

PS: Nie było się czym chwalić.

Uhhhh, prawda boli hahaha B|

Do tej pory nie widziałam tego zdjęcia, także spaliłes :D

Prawda jest taka, że gdyby nie gm to gówno byście mieli,

a co wam zostało po zamknięciu serwa? NIC,

bo nie mieliście swojego życia realnego tak was wciągnęło uzależnienie,

ktoś był lepszy = sprawdzanie konta

ss wszystkiego, powieszone już w rameczkę czy jeszcze nie?

Rzekomo po 20+ lat, a zachowanie godne 10latka, który nie chce

odejśc od komputera i buntuję sie teraz.

Oczywiście liczba mnoga nie dotyczy każdego, co sprawował GM'a.

Pozdrawiam!

Opublikowano

A skoro serwer był opłacony do czerwca to czego MEMOS nie reklamował go jeszcze przez cały maj może ktoś by się pokusił na jakieś sms czy coś mógł naprawić niektóre wadliwe rzeczy obie strony były by zadowolone xD

uwaga przekaz  MEMOS jeśli to widzisz napraw to co zepsułeś i ogarnij serwer odpal go a problemy się rozwiążą same xD

Opublikowano

Dobra nauczka dla tych wszystkich co wysyłali esy.

Zapewne nie byly to własno recznie zapracowane pieniadze ,w ogole to nie wiem jak mozna wydawac kase na jakies wirtualne itemki  ;)

Gdyby nie było Item Shopu i osób, które wydają na te "wirtualne itemki" to nie byłoby serwerów metin2 - bo nie oszukujmy się, serwery są tylko pod IS ^^.

Opublikowano

no ja to wysłałem troche ale nie żałował bym tego jak by to się inaczej skończyło ..... a on serwera nie będzie sprzedawał chyba chce mieć jakiś zysk z tego ?

Opublikowano

Wątpie żeby yitian stanął na nogi. Więc polecacie jakiś serwer podobny do yitiana sprzed kilku lat, i taki gfzie gra sporo osób z yt? 

Opublikowano

Dobra nauczka dla tych wszystkich co wysyłali esy.

Zapewne nie byly to własno recznie zapracowane pieniadze ,w ogole to nie wiem jak mozna wydawac kase na jakies wirtualne itemki  ;)

A widzisz, jednak i tacy się znajdą w świecie gier.

Opublikowano

Lol. :D

Ok teraz mówicie o Memosiesame zle rzeczy (Notehy i Nagash), nawet

ss macie jakies stare, ale ja jak na forum mowilem ludziom prawde, to od razu perma dostawalem. :/

Nowe konto, nowa beka. Nawet raz zrobilem konto z nazwa Nagash od tylu... tak sie staralem. xD

Czyli przez ostatnie miesiace wciskaliscie kit, ze Memos jest porzadny, aby nie stracic GM'a?

JaK cos to ostatnie oficjalne konto bylo Sogal bodajze.

Ps. Nie zapomne jak jeszcze przed "zmiana" forum, powiedzialem

Memosowi o komendzie wywalajacej channel to mnie dziad zbanowal.

I nic nie odpisal. :(

Nawiasem mowiac uzytkowniczka Jaga sie o niej dowiedziala ode mnie.

Nie zapomne nauki Alt+cyferki. :D Pamietasz?

Edit#

Zeby nie bylo, ze konto Noname#2 to jakis 'fejk'. Ostatnio konto tutaj takze mi zablokowali. xD [NoNameXD przez chyba tego wscibskiego

Zagraj(mi)marka! Przyczepil sie mnie jak rzep psiego ogona, a w dziale "Tworzenie serwerow Metin2" jego posty ukazuja male doswiadczenie. Niestety. :c

Opublikowano

Lol. :D

Ok teraz mówicie o Memosiesame zle rzeczy (Notehy i Nagash), nawet

ss macie jakies stare, ale ja jak na forum mowilem ludziom prawde, to od razu perma dostawalem. :/

Nowe konto, nowa beka. Nawet raz zrobilem konto z nazwa Nagash od tylu... tak sie staralem. xD

Czyli przez ostatnie miesiace wciskaliscie kit, ze Memos jest porzadny, aby nie stracic GM'a?

JaK cos to ostatnie oficjalne konto bylo Sogal bodajze.

Ps. Nie zapomne jak jeszcze przed "zmiana" forum, powiedzialem

Memosowi o komendzie wywalajacej channel to mnie dziad zbanowal.

I nic nie odpisal. :(

Nawiasem mowiac uzytkowniczka Jaga sie o niej dowiedziala ode mnie.

Nie zapomne nauki Alt+cyferki. :D Pamietasz?

No oczywiście jak sie wywalało cały serw xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...