Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Blokowanie Komend BlackCMD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twój kod:

@EventHandler(priority=EventPriority.HIGHEST, ignoreCancelled=true)
  public void onPlayerCommandPreprocess(PlayerCommandPreprocessEvent event) {
    Player player = event.getPlayer();
    if (!(player.hasPermission("ublock.pl"))) {
      String message = event.getMessage();
      String[] splittedMessage = message.split(" ");
      String[] pluginCommands = { "/pl", "/plugins", "/?", "/help", "/ver", "/pomoc", "/version", "/about", "/bukkit:help", "/bukkit:?", "/bukkit:ehelp", "/ehelp", "/essentials:help,", "/essentials:about", "/essentials:ehelp", "/essentials:?" };
      if (containsIgnoreCase(pluginCommands, splittedMessage[0])) {
        event.setCancelled(true);
        player.sendMessage(ChatColor.DARK_GRAY + "##########");
        player.sendMessage(ChatColor.RED + "Nie masz uprawnien przegladac naszych pluginow ");
        player.sendMessage(ChatColor.DARK_GRAY + "##########");
      }
    }
  }

public static boolean containsIgnoreCase(String[] board, String string) {
    for (String otherstring : board) {
      if (otherstring.equalsIgnoreCase(string)) {
        return true;
      }
    }
    return false;
  }

public static boolean containsIgnoreCase(List<String> board, String string) {
    for (String otherstring : board) {
      if (otherstring.equalsIgnoreCase(string)) {
        return true;
      }
    }
    return false;
  }

Kod defabriego:

public void onPlayerCommandPreprocess(PlayerCommandPreprocessEvent event) {
    if ((!(player.hasPermission("tools.plugins"))) && (this.plugin.configManager.protectPlugins)) {
      String[] pluginCommands = { "/pl", "/plugins", "/?", "/help" };
      if (ToolsPlugin.containsIgnoreCase(pluginCommands, splittedMessage[0])) {
        player.sendMessage(ChatColor.BLACK + ChatColor.BOLD + ChatColor.MAGIC + "#####");
        player.sendMessage(ChatColor.GOLD + "Lista naszych pluginow:");
        player.sendMessage(ChatColor.DARK_RED + "  
"); player.sendMessage(ChatColor.BLACK + ChatColor.BOLD + ChatColor.MAGIC + "#####"); } } } //+ metody: public static boolean containsIgnoreCase(String[] board, String string) { for (String otherstring : board) { if (otherstring.equalsIgnoreCase(string)) { return true; } } return false; } public static boolean containsIgnoreCase(List<String> board, String string) { for (String otherstring : board) { if (otherstring.equalsIgnoreCase(string)) { return true; } } return false; }

Nie to wcale nie jest identyczne (wywaliłeś tylko permisje i zmieniłeś wiadomośc + dodałem parę elementów do tablicy ;)
Kod ewidentnie nie Twój ;)

Opublikowano

@up
Kiedyś było inaczej, teraz muszą zmieniać kod pluginów, żeby nie pokazywały by się ich pluginy na innych serwerach!

Opublikowano

@up ja Udowodnilem koledze ze nie mam zadnego kodu z xcr to ze on sie zna na javie i to wykorzystuje to juz nie moja winna ;) Jak jeszcze nie wierzycie moge pokazac wszystkie klasy xcrTools ;) !

Opublikowano

Japierdol* takiego pluginy w 2 minuty nie napiszecie.

Ja taki plugin pisałem i wiem ile to jest...

I tak czy owak pluginy są lepsze niż skrypty i ten plugin jest zajebist*.

Ktoś umie coś napisać a nie "taki plugin w 2 min sie pisze"...

To napisz jak taki jesteś mądry ...

@Nakamitsu

Jesteś w całkowitym błędzie plugin taki napiszesz w 2 minuty bo to tylko event.

@top Ten plugin jest bezużyteczny ponieważ: 1.Może być kradziony kod z innego pluginu. 2. Takie coś można zablokować worldGuardem i nie trzeba napychać zbędnych pluginów do serwera które tylko nie potrzebnie obciążają całość 

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx# - w dupie byłeś, gówno widziałeś ;) Nie wiem czy się orientujesz, ale obecna budowa xCrafters wygląda troszkę inaczej ;) Mają jedne toolsy na bungee i tyle ;) Z Twojego postu nie zrozumiałem praktycznie nic - kod perfidnie zajebany i tyle :*

Opublikowano

@up ja Udowodnilem koledze ze nie mam zadnego kodu z xcr to ze on sie zna na javie i to wykorzystuje to juz nie moja winna ;) Jak jeszcze nie wierzycie moge pokazac wszystkie klasy xcrTools ;) !

powiedzmy ze on sie na javie zna bardziej od cb

w xcr tools ta klasa nazywala  sie protectpluginslistener i medody w klasie toolsplugin byly wiec nie gadaz nie skopiowales nieczego

Opublikowano

@up Nawet nie wiesz ile ja umiem w javie to po co sie wypowiadasz ? I troszeczke pocwiczyc z orto to popiszemy ;*
@up 2 Kolego wmawiaj dalej sobie ja wiem swoje ty wiesz swoje ;) Nic nie kopiowalem udowodnilem ci to ;) 

Opublikowano

@up Nawet nie wiesz ile ja umiem w javie to po co sie wypowiadasz ? I troszeczke pocwiczyc z orto to popiszemy ;*

@up 2 Kolego wmawiaj dalej sobie ja wiem swoje ty wiesz swoje ;) Nic nie kopiowalem udowodnilem ci to ;)

nic nie kopiowales to jak wytlumaczysz taki sam kod 

shitcrafters

public void onPlayerCommandPreprocess(PlayerCommandPreprocessEvent event)
  {
    if ((!player.hasPermission("tools.plugins")) && (this.plugin.configManager.protectPlugins))
    {
      String[] pluginCommands = { "/pl", "/plugins", "/?", "/help" };
      if (ToolsPlugin.containsIgnoreCase(pluginCommands, splittedMessage[0]))
      {
        player.sendMessage(ChatColor.BLACK + "" + ChatColor.BOLD + ChatColor.MAGIC + "#####");
        player.sendMessage(ChatColor.GOLD + "Lista naszych pluginow:");
        player.sendMessage(ChatColor.DARK_RED + "  
 ");         player.sendMessage(ChatColor.BLACK + "" + ChatColor.BOLD + ChatColor.MAGIC + "#####");       }     }   } ublic static boolean containsIgnoreCase(String[] board, String string)   {     for (String otherstring : board) {       if (otherstring.equalsIgnoreCase(string)) {         return true;       }     }     return false;   }      public static boolean containsIgnoreCase(List<String> board, String string)   {     for (String otherstring : board) {       if (otherstring.equalsIgnoreCase(string)) {         return true;       }     }     return false;   }

fajnie ze cala wiadomosc wyslalo ...

Opublikowano

No spoczko..
Jak na chyba twój 1 plg to kk..
(Też troszkę piszę plg, ale mój 1 plg na neta, bd inny niż te takie no.. xD)

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@up Wbij do mnie na ts'a bo widzialem ze byles ale (chyba bales sie odmutowac) w xcrTools nie ma klasy z zablokowaniem komend juz ci to pisze setny raz dalem screeny u gory na imgur ;)
@up3 Ziomek zdekompilowales xcrTools ze tak ''kozaczysz'' ? Raczej nie i nie wiesz czy on sobie poprostu nie przerobil kodu i dal ;x

Opublikowano

Blejkez !
Napisz jakieś nowe Craftingi itp.. to bd epickie :D
Jak dla mnie bd fajne xD

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@up Wbij do mnie na ts'a bo widzialem ze byles ale (chyba bales sie odmutowac) w xcrTools nie ma klasy z zablokowaniem komend juz ci to pisze setny raz dalem screeny u gory na imgur ;)

@up3 Ziomek zdekompilowales xcrTools ze tak ''kozaczysz'' ? Raczej nie i nie wiesz czy on sobie poprostu nie przerobil kodu i dal ;x

xcrtools mam na kompie wiec mi tu nie gadaj ze nie widzialem kodu 

plugin po prostu kradziony i tyle

Opublikowano

@up Jezu ziomek piszesz to zeby nabic posty,jak masz ten plugin podaj mi wersje pluginu i klase w ktorym jest to.Jak to zrobisz to wtedy napisz cos sensownego.Nic nie ukradlem tyle w temacie.A Ty mi tylko nabijasz wyswietlenia i posty w temacie. ;) Pzdr

Opublikowano

@UP

Rly -.- ?

Proszę:
anyjo9.jpg

Bawimy sie dalej? Mam więcej dowodów ;)

Opublikowano

Takie coś to można zrobić uprawnieniami.

Widzę jednak, że lubisz pisać pluginy to daję like.

A może dodasz listę komend do zablokowania w pliku config?

Wtedy każdy by ustawił jakie chce.

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

@UP

Rly -.- ?

Proszę:

anyjo9.jpg

Bawimy sie dalej? Mam więcej dowodów ;)

huehue a ten typek i tak napisze ze zrobiles screena z innego pluginu 

chcesz wiecej dowodow ? czy dalej bedziesz pisac ze to twoj kod i wszystko napisales sam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...