Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowość w dziale League of Legends!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny pomysł z tym dodatkiem, takie mini plakietki.

Będzie o co walczyć w dziale lola.

Opublikowano

Gdzie wpisać nazwę tej strony na runy?

Jak to gdzie?

Dokonując weryfikacji tu na forum, otrzymujesz kod, którym masz nazwać pierwszą stronę na runy na Twoim koncie.

Potem weryfikujesz i pojawia się plakietka.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Od kiedy to jest PLATINIUM? Słyszałem tylko o PLATINUM.

Banda idiotow

Dzięki za dostrzeżenie faktycznie jest literówka, zaraz napisze do moderacji i poproszę o wymienienie :)

NE8h1XT.png

Opublikowano

Wystąpił błąd #1104. Jeśli błąd będzie się powtarzał zgłoś to jednemu z administratorów.

czemu tak mam?

Drogi Eryku. Też miałem taki oto błąd. Lecz po czymś tam samo się naprawiło czy coś tam i działa. Bo miałem problem z moim è ale już działa tak, też. Nie musisz dziękować

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Spoko, tylko można cheatować takim diamentem, na przykład poprosić kogoś żeby na chwile zmienił i tyle, powinno jeszcze linkować do profilu :)

to fajne haki masz

IQpyWN8.png

Opublikowano

Jeszcze mam małą propozycję, aby dodać regiony. Niektórzy mają konta na EUW i na EUNE i żeby wtedy były np. 2 plakietki i były podpisane EUW, EUNE, NA, EU, TR etc. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Niezłe ale ktoś powinien zająć się stroną graficzną tych plakietek bo jakieś super to one nie są.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodane zostały regiony Rosja, Turcja, naprawiona aktualizacja danych i poprawiona plakietka od platyny.

Opublikowano

Jeszcze mam małą propozycję, aby dodać regiony. Niektórzy mają konta na EUW i na EUNE i żeby wtedy były np. 2 plakietki i były podpisane EUW, EUNE, NA, EU, TR etc. 

Nie, jedna plakietka wystarczy. Tylko podzielić je tak:

Diamond tier EUNE

Diamond tier EUW

Diamond tier NA

i tylko jedna pokazuje się z tych. Nie liczy się ilość, tylko jakość. Jak tak dalej pójdzie to niedługo "pół strony" będą zajmować plakietki :p

Ogólnie fajny pomysł z tymi plakietkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...