Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowość w dziale League of Legends!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

I plaksy nie widzę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wystąpił błąd #1104. Jeśli błąd będzie się powtarzał zgłoś to jednemu z administratorów.

To samo co kolega na samej górze mam è w nicku i chyba dlatego nie działa :/ Halp

E6c9g1v.gif

Opublikowano

"Niepoprawna nazwa pierwszej strony z runami " 

Ktoś mi to wytłumaczy 

ok już mam ;3

nice work . Ale to można łatwo wykiwać np poprosić jakiegoś diamonda żeby ustawił nazwę jaka zostanie podana i automatycznie masz diamond :\

minionek_5956.png

Opublikowano

a ta nazwa strony musi taka zostać? czy potem mozna zmienic?

Można zmienić.
Opublikowano

nice work . Ale to można łatwo wykiwać np poprosić jakiegoś diamonda żeby ustawił nazwę jaka zostanie podana i automatycznie masz diamond :\

Na to nic już nie da rady wymyślić, niezależnie jaka byłaby weryfikacja diamond i tak mógłby "dać komuś swoją rangę". 

a ta nazwa strony musi taka zostać? czy potem mozna zmienic?

Można zmienić, potem przy aktualizacji też nie trzeba nic zmieniać, jedyne jeśli rozłączysz konto. 

Pokazuje Silver a mam golda ok.

rozłączam napiszcie mi jak zacznie działać

Według tego co mi pisał @Miszczu. to powinno być już wszystko ok, o ile Makin wgrał update.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...