Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer FIFA World

arturbemolxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazlem staly adres bramek gospodarzy chcialem sie z wami tym podzielic i zrobic trainer lecz nie potrafie . Pomoze ktos ze wygenerowaniem trainera za pomoca tego adresu to podziele sie z wami tym trainerem. (jesli sie uda to trainer bedzie dodawal TYLKO 5 goli gospodarzom lecz nie jest to problem bo przy dobieraniu przeciwnika wystarczy wybrac strone gospodarza )

Opublikowano

Nie sadze ze znalazles adres bazowy, raczej adres, ktory dla Twojej instalacji gry sie nie zmienia, ale nie zadziala dla kogos innego, jesli chcesz to sprawdzic to sprobuj na innym komputerze dodac bramki, niemniej jednak zycze powodzenia w szukaniu.

Opublikowano

Śmieszni jesteście , sam jestem gównem w ce  dwa poradniki ogarnalem na yt i zrobiłem , tylko że też mam problem ze zrobieniem tego trainera w .exe tylko w ce dziala. Ruszczie dupe i zobaczycie ze zadziala.

Opublikowano

Pobierz Cheat engine i klikaj opcje krok po kroku:

File>Generate Generic Trainer lua script from table

Jak będziesz miał problem-pisz na pw

Opublikowano

DZIAŁA ZROBIŁEM TRAINERA W .exe :P

ludzie ,tego nie da się wytłumaczyć , dajecie druzyne tygodnia , gracie. strzelacie bramke wpisujecie 1 , strzelacie 2 wpisujecie 2 i tak dalej aż zostanie prawidłowy kod. niedowiarków zapraszam na PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...