Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z mikrofonem

Gość dordo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić w najbliższym czasie słuchawki, obowiązkowo z mikrofonem. Myślę, że w przedziale 100-250 zł, polecicie mi jakieś konkretne modele? jeśli mam na nie trochę wydać to wolałbym, żeby nie uszkodziły się po miesiącu ;_;

Opublikowano

O draco zapomnij ja i ursus je mamy.. nam obu padlo mikro po paru tyg. Oraz z plastiki pekaja aktualnie 1 strona (ta od kabla) jest zatasmowana zeby nie spadla. Totalnie odradzam sluchawek. Pomysl nad shure + zm mic 1

graphic.png
Opublikowano

Czemu obowiązkowo z mikrofonem? Słuchawki z mikrofonem są drogie i gorsze od słuchawek z oddzielnym mikro. Polecam Maxell Retro DJ + mikrofon Zalman ZM-MIC1 (który możesz podpiąć pod kabel w słuchawkach), możesz także brać słuchawki Superlux HD 681 Evo + Zalman ZM-Mic 1 lub Trust Starzz. 

Opublikowano

Czemu obowiązkowo z mikrofonem? Słuchawki z mikrofonem są drogie i gorsze od słuchawek z oddzielnym mikro. Polecam Maxell Retro DJ + mikrofon Zalman ZM-MIC1 (który możesz podpiąć pod kabel w słuchawkach), możesz także brać słuchawki Superlux HD 681 Evo + Zalman ZM-Mic 1 lub Trust Starzz. 

To 250zł można już przebierać w dziesiątkach modeli. 

Opublikowano

Lekko odświeżę. Więc tak do 250 zł słuchawki nauszne ale nie koniecznie z mikrofonem, chociaż wolałbym z. Preferencje brzmieniowe? nie znam się na tym więc ciężko mi napisać, ale lubię mocny bass. Aktualnie mam na głowie sennheiser 201D, które mam już około 2 lat i jestem z nich w miarę zadowolony.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zdecydowałem się na Superlux HD681 EVO Black v2 MKII

ma je ktoś? jakieś opinie? warto? z tego co wyczytałem w necie to są całkiem w porządku. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...